Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vienna House Easy Bratislava 3-sterren

Galvaniho Ulica 28, Ruzinov, 82104 Bratislava, Slowakije

#53 van de 104 hotels in Bratislava

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1794 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    5,8
    Voor één keer haalbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt zeer sober. Zoals ze bij ons zeggen; "kaas, ham en worst..." Fruitsap niet vers en heel waterig. Koffie zeker niet lekker. Roerei bijna pap. Geen spek. Geen vers gesneden fruit (dat moest je maar zelf doen en zie je ons daar al divers fruit in stukjes snijden? Is dat hygiënisch? Vers te snijden brood op of is er gewoon niet. Dan confrontatie met het feit dat we niet zouden betaald hebben. Wij moesten het maar aantonen om dan toch een flauwe excuseer te krijgen toen bleek dat alles degelijk betaald is. Misleiding met kamerpoets. Als je je kamer niet liet reinigen, kreeg je een geschenkje. Bleek een stom koekje te zijn wat je op een ander zo bij de koffie zou krijgen. Maar is geslepen van het hotel want op die manier sparen zij natuurlijk niet alleen linnen uit maar ook personeel en dat laatste vinden wij jammer.

    De ligging.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    6,3
    Prima lokatie, slechtste ontbijt in Europa
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is echt een drama, al zolang ik er kom. Roerei die niet eens als zodanig herkenbaar is, verdroogde en aangebrande soort braadworst in stukjes, niet te identificeren smaakloze smeersels, vleeswaren nattig en glimmend, enfin, salmonella ligt op de loer. Verder moet het hotel het hebben van busladingen jonge toeristen wat vooral s'nachts voor enorm overlast zorgt op de gangen, gegil, gezang, slaande deuren, duizen keer gebruikte lift. De hotel taxi kent een prijsstijging van 25% vanaf mijn voorlaatste verblijf in juni tot mijn laatste verblijf in juli; het antwoord op mijn vraag hoe dat kan was : de taxichauffeur geeft ons het bedrag door en wij brengen in tekening wat hij zegt. Klaar.

    Lokatie dichtbij shopping mall

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    3,5
    ondermaats
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeker niet zeer veel lawaai half om in te cecken en pas na 15 moest meer dan 2 uur wachten er werkte maar 1 lift met 3bussen chinezen of japanezen die allemaal tegelijk op de lift en het ontbijt afstormden u kunt zich de chaos voorstellen.het personeel aan de balie onbeschoft ondanks het feit dat ik slovaaks spreek met veel moeite hebben wij een factuur bekommen .ik zou dit hotel ondanks zijn prima ligging niet aanbevelen daar het zijn prijs niet waard is en niet beantwoord aan de eisen van zakenlui .

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,5
    Behalve beschreven voorval prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Direct na aankomst moest ik afrekenen, want doen we bij booking.com klanten altijd! Was de eerste keer dat ik zoiets meemaakte. Ik zei dat ik tijdens mijn verblijf taxi nodig had en misschien andere diensten, ou dat rekent u maar apart af. Ook mijn creditcard als garantie werd weggewuifd met uitspraak American Express? Pffffff dat is geen garantie. Nog nooit zo rottig behandeld, ik voelde mij echt niet fijn. De jongen aan de receptie was erg gespannen, strooide met uitspraken als ik ben de enige die hier gied werk levert, ik werk voor drie man. Hij bleek de laatste maand in dienst te zijn. Kan hij nog hoop schade aanrichten, baas kan hem beter met een maand salaris naar huis sturen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Super vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super vriendelijke mensen. Kraaknet. Uitstekend vers ontbijt.. Dichtbij alles. Op 15 min van de zoo en dino park met auto

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,9
    goed voor 1 nacht, als deze plaats op je reisroute ligt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    een koelkastje op de kamer zou voor deze prijsklasse niet misstaan

    vriendelijk en behulpzaam personeel met dikke pluim voor de barman

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    9,6
    De prijs van het hotel was naar mijn inziens wel wat te duur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van het hotel was naar mijn inziens wel wat te duur

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    8,8
    WiFi blijft een probleem.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    WiFi blijft een probleem. Vanaf derde etage en hoger is er geen of zeer slecht ontvangst.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    8,3
    Interessante ligging, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Interessante ligging, vriendelijk personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    8,3
    Prima ervaring
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk onthaal, propere kamer. Ontbijt was prima

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    6,7
    Locatie van het hotel is prima wanneer je met auto en op...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het ontbijt en met name koffie zijn erbarmelijk. Het koffieautomaat was doorlopend stuk en koffie in thermoskannen afschuwelijk en oud. Roerei was een dag werkelijk groen en rook heel bizar, andere dagen aangebrand en tevens waterig, echt knap, hoe krijg je zoiets voor elkaar, worstjes van dubieuze versheid en slappe gegrilde aubergines en courgette bij ontbijt gaat echt te ver. Het kwaliteit en versheid van het eten zijn ver te zoeken. Echt slecht! Ze kunnen het ontbijt beter apart in rekening gaan brengen en zorgen voor kwaliteit, dan gratis en gezondheid bedreigend. Ook echt lachen is dat WIFI boven tweede etage niet werkt, op vierde geen kans op verbinding!!!!!!!!! Ik kom er al jaren, het wordt steeds slechter, ik denk dat ik volgend jaar naar een ander hotel op zoek ga.

    Locatie van het hotel is prima wanneer je met auto en op doorreis bent. Shopping mall Avion op loopafstand is een grote pluspunt. Personeel in regel prima, alleen aan de receptie een aantal keren lang moeten wachten omdat de receptioniste langdurig telefonisch in gesprek was en de telefoon aannam ook wanneer er een rij voor de receptie stond. Ik begreep later dat dat de policy van de management is: telefoon moet binnen een aantal seconden opgenomen worden, want klanten die in de rij voor de receptie staan "zijn al binnen en kunnen niet weg", terwijl een klant aan telefoon nog alle kanten op kan. Need I say more?

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,1
    Het hotel was goed gelegen,niet ver van het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het morgendontbijt kon iets uitgebreider,was altijd hetzelfde,weinig variatie.Ook het eigen vervoer van het hotel was duur om naar het centrum te rijden.

    Het hotel was goed gelegen,niet ver van het vliegveld.Personeel was vriendelijk en engels vormde geen probleem .Het was een stil hotel,ook al lag het naast een autobaan.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,5
    Prima kamer met airco.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niks

    Prima kamer met airco. Parkeren op eigen terrein. Ontbijt lekker en netjes. Familiekamer heel goed te doen met 2 kinderen (bedbank) en 2 volwassen.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,9
    Ligging van het hotel naast een enorm winkelcentrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De busverbinding naar het centrum is wat lastig. De bus gaat niet rechtstreeks naar het oude centrum.

    Ligging van het hotel naast een enorm winkelcentrum. Parkeren op eigen terrein.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    10
    Gastvrijheig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Gastvrijheig

  • Beoordeeld op: 21 januari 2016

    10
    Vriendelijk en behulpzaam personeel, prima locatie en...
    • Zakenreis
    • Stel

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, prima locatie en heerlijk ontbijt.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,8
    Goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ver van het centrum.

    Goede bedden. Dicht bij de snelweg en naast het grootste winkelcentrum van Slowakije.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Vienna House Easy Bratislava

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: