Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hostel Blues 1-sterren

Špitálska 2, 811 08 Bratislava, Slowakije

#20 van de 104 hotels in Bratislava

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 731 beoordelingen over dit hostel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,8
    Goede aanrader voor jonge mensen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bed in Slaapzaal voor 8 Personen met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche en wc op onze kamer hadden wat schoner gekund, er zat duidelijk schimmel in het douchegordijn. En de stapelbedden kraken dusdanig dat je niet naar boven kan klimmen zonder je onderbuurman wakker te maken.

    Het hotel is gezellig, en erg leuk als je andere mensen wil ontmoeten. Je kan met al je vragen bij het personeel terecht, ze helpen je graag. Op loopafstand van het centrum, de supermarkt en verschillende restaurantjes. De bedden waren goed, en je kreeg een slot voor een kastje. Ook verkopen ze goedkoop bier aan de bar. Ze hebben zelfgeschreven folders met aanraders, en zijn het startpunt van een pubcrawl! Je kan je bagage ook na uitchecken bewaren in een bagageruimte en later ophalen. Bovendien erg goed beveiligd, ik voelde me erg comfortabel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    10
    Echt een top hostel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in een Slaapzaal met 6 Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles beviel, geen minpunten te bedenken.

    Echt een top hostel! Personeel super vriendelijk, 24uurs receptie, schone kamers. Perfect hostel gewoon. Zou zo nog een keer terug gaan.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,9
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed in Slaapzaal voor 8 Personen met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk welkom bij de receptie, kon ook al eerder dan de check-in tijd inchecken. Ruime kamer met schone badkamer. Goede locatie, midden in het centrum van Bratislava. Op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    10
    Alles perfect!!! Zeer gastvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was perfect! De mensen die er werken zijn supervriendelijk. We kregen een welkom met meteen uitleg over de stad toen we moesten wachten. Men gaf keuzes restaurant en zeiden er ook bij welke prijscategorieën en genre (lokaal, toeristisch, italiaans, ...) ze hadden, dat we dus zefl konden kiezen wat we wouden. Na uitchecken konden we onze bagage nog stockeren tot 's avonds. Heel handig dat de balie 24/24 open is. Een winkelcentrum enkele huizen verder bleek heel handig en de tram stopt voor de deur.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    10
    - vriendelijk personeel dat veel tips geeft
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    - vriendelijk personeel dat veel tips geeft - op wandelafstand van alle bezienswaardigheden - ruime kamer (tweepersoonskamer met dubbel bed) - Tesco vlakbij voor inkopen - goede wifiverbinding

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,1
    Goeie service, mooi hostel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Bed in een Slaapzaal met 6 Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was niet echt super, maar het is nog steeds dichtbij het centrum.

    Goeie service, mooi hostel

    Verbleven in juni 2018

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hostel Blues

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: