Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Divi Little Bay Beach Resort 3-sterren

Little Bay Road, Philipsburg, Philipsburg, Sint Maarten

#6 van de 10 hotels in Philipsburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 72 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    Heerlijk varierend ontbijt op een mooie lokatie met zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Suite
    • Verbleef 2 nachten

    de prijs is aan de hoge kant

    Heerlijk varierend ontbijt op een mooie lokatie met zeer veel kleine zwembaden en zeer mooi gelegen aan de caraibische zee.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    5,4
    mooi strand goede lokatie maar dat is alles zeker huur auto nodig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 9 nachten

    de keuze van ontbijt is beperkt.Zeer slechte bedden wij hadden eerst een normale kamer wat op zich echt klein is wij waren met ze 3e nog geen 25 m2 na op onze boeking te bekijken hadden wij recht op een kamer met aparte slaapkamer die konden we pas de volgende dag krijgen (beetje vreemd) deze kamer was wel beter maar ook daar waren de matrassen zeer slecht het matras van de slaapbank komen nog net niet de veren door heen voor een volwassenen zeer slecht slapen als je in bed ligt kraken de bedden enorm. De zwembaden lijken veel groter dan in werkelijkheid ze hebben een hele goede camera gebruikt. wij hebben 1 avond in het restaurant van het hotel gegeten maar ook daar een beperkt aanbod en niet echt waar voor je geld. sommig personeel zeker bij de lobby is zeker niet mee gaand en behulpzaam. bij late terug vlucht 3 dagen van te voren al gevraagd de kamer tot 1400 uur aan te houden 3 dagen werdt vertelt kom morgen even terug op de dag van uitchecken 8 uur weer daar geweest weer kom om half even dan weten we meer je moet er namelijk 11 uur uit kregen we te horen dat kamers nooit in het weekend aan gehouden kunnen worden(heel apart) ook niet bij nadrukkelijk de vraag dat we gewoon wilden betalen was allemaal vol even op boeking .com gekeken en konden gewoon boeken voor 1 dag was nog ruimte in het hotel.

    de lokatie mits je een huur auto heb en het strand prima voor kinderen geen gevecht over strand bedden die zijn er voldoende en geen handdoeken waar de plaatsen op het strand al bezet mee waren. kamers werden wel goed schoon gemaakt iedere dag schone handdoeken

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    6,7
    Een resort voor jongeren die houden van muziek of voor ouderen die van vermaak en muziek houden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio Suite
    • Verbleef 6 nachten

    De bedden: waren verschrikkelijk, te zacht voor twee personen zodat elke beweging van elkaar gevoeld werd. Nieuw matras kregen we meteen: was iets beter, maar geen oplossing voor het probleem. 's Avonds en overdag toch regelmatig harde muziek of een schallende spelletjesmeester over het gehele terrein. Niets voor rustzoekers.

    We hadden een rustig plekje achterin. Mooi, fijn balkon, luxueuze en handige badkamer. De zee ruiste onder ons balkon en we hadden een prachtig uitzicht. Om 22.00 uur 's avonds was het rustig en stil over het gehele complex, daar zagen we naar uit.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    10
    Geweldige ligging, goed onderhouden, heerlijk snorkelen,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer - Uitzicht op de kust
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tegen.... niks, stukje lopen naar Frontstreet maar bij die temperatuur is ook dat heerlijk.

    Geweldige ligging, goed onderhouden, heerlijk snorkelen, lekkere pizza's. Lekker rustig resort.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    6,7
    Zeer dichtbij Phillipsburg, uitzicht, mooie zwembaden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer - Uitzicht op de kust
    • Verbleef 7 nachten

    Assortiment/kwaliteit eten en vriendelijkheid bij barren en restaurants.

    Zeer dichtbij Phillipsburg, uitzicht, mooie zwembaden. Was eerste week van december heerlijk rustig op resort. Bijna geen Nederlanders. Voornamelijk Amerikanen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2018

    6,7
    Onder de omstandigheden een leuk hotel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer - Uitzicht op de kust
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een permanente stankoverlast in de kamer en op delen van het complex. (Riool lucht)

    Locatie

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    9,2
    Een heerlijk resort op St Maarten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Suite
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat weinig bedjes bij zwembad.

    Een super ruime studio met uitzicht op Little bay

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,1
    Kamers zijn schoon, mooi strand, langzaam aflopende zeebodem.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Duurt erg lang voordat je op de kamer terecht komt (pas vanaf 16.00 of nog later), eten in de restaurants is erg zout en vet.

    Kamers zijn schoon, mooi strand, langzaam aflopende zeebodem.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2016

    6,7
    Parkeren/rust/ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Entree, oprijden van terrein kan alleen vanaf 1 zijde

    Parkeren/rust/ligging

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    8,8
    Perfecte lokatie
    • Zakenreis
    • Stel

    WiFi slecht

    Perfecte lokatie

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    9,6
    De lay-out van het resort.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De check-out is 11:00 uur, met vermelding dat een late checkout $100 PER UUR kost

    De lay-out van het resort. Het uitzicht.

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,5
    de rust, parkeren en centrale ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    kamer had geen koffertray en opener voor fessen

    de rust, parkeren en centrale ligging

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    5,0
    Lokatie
    • Zakenreis
    • Stel

    Badkamer is onfris. Orange aanslag. Geen warmwater uit de douche. Was smoezelig

    Lokatie

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: