Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Amari Phuket 4-sterren

2 Meun-Ngern Road, Kathu, Phuket, 83150 Patong Beach, Thailand

#12 van de 391 hotels in Patong Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1831 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    heel goed .fantastisch voor rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    fantastisch hotel alles aanwezig zeer vriendelijk personeel zeer goede bedden voor een lange goede nachtrust en een zeer goed ontbijt met grote keuze en mooi uitzicht dus in 1 woord leuk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    8,3
    Propere en mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior 2p.kamer Oceaanzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand tussen de 4 kamers was te groot ( hadden dit thans duidelijk doorgeven voor kort bij elkaar te kunnen verblijven!)

    Propere en mooie kamers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    8,8
    Phuket niks aan, hotel prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Phuket niks aan, hotel prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    10
    Zeer relax verblijf met toch snelle toegang tot het drukke en toeristische Patong nachtleven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    Niets negatief te melden.

    Super uitgebreid en lekker ontbijt. Private strand. Strand accommodatie en service.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    6,7
    prima maar we komen niet meer terug vanwege de bergachtige ligging (alles is steil)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 1 nacht

    De helling en steeds een busje bellen voor vervoer binnen het hotel

    De mooie kamer met het uitzicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    5,4
    Afstanden tussen faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 2 Slaapkamers en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstanden tussen faciliteiten. Alles met golfkar die je telkens dient te bestellen. Kortom te heuvelachtig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Fantastisch uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van de badkamer.

    Uitzicht

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    Prachtig uitzicht zowel van de kamer als restaurants.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee - Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig uitzicht zowel van de kamer als restaurants.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    10
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    10
    Fantaisisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Omgeving en personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    9,6
    Écht alles, vriendelijk personeel, geweldige zwembaden,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omdat we voor de vierde keer onze vakantie geboekt hadden in het Amari kregen we een kamer upgrade. Dit is natuurlijk geweldig. Alleen vonden wij (maar dit is natuurlijk persoonlijk) de kamer géén upgrade. De faciliteiten, interieur en uitzicht van de kamer waren geweldig, alleen de ligging. Boven op een berg bereikbaar na vele vele trappen. ver weg van het zwembad, restaurants etc. Er is wel constant een soort van shuttle service. Wij hadden liever (en ook gekregen na het afslaan van deze upgrade) een kamer aan de zee bij het zwembad.

    Écht alles, vriendelijk personeel, geweldige zwembaden, heerlijke restaurants, mooie kamers. Dit alles met het mooiste uitzicht van heel Patong.Geen woord is teveel om dit hotel aan te prijzen.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    9,2
    Verschikkelijk vriendelijk personeel en de personal touch...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Spa moet je echt ver van te voren reserveren. Is gewoon druk. (op het strand vind je overigens goedkopere en goede opties waar je wel terecht kunt). Helaas, maar Phuket is niet onze stad en vonden het stadje geen bal aan. Wij hebben dus niet echt wat gedaan.

    Verschikkelijk vriendelijk personeel en de personal touch van de GM en F&B manager tijdens de Club House Happy hours. We hadden een duurdere kamer met toegang tot de Club House. Hier konden we lekker relaxen omdat het een stuk rustiger was bij het zwembad. Hadden we a la carte ontbijt en waren de happy hours met hapjes gratis. Heerlijke ervaring om bij te komen. Locatie was ver genoeg van Patong om er geen last van te hebben en toch dicht bij genoeg om er heen te lopen. Maar eigenlijk hoef je dit resort niet af. Kamer is super comfortabel. Ook daar veel tijd doorgebracht.

  • Beoordeeld op: 13 september 2015

    8,3
    als je voor een hotel kiest uit de drukte van Patong, is dit...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het de luxe gebouw heeft 3 lagen en is al wat jaartjes oud, wel goed onderhouden met wat kleine gebruikssporen (versleten kitvoegjes) maar beschikt niet over een lift. de geringe ruimte in de badkamer/wc kan nog net voor 4 sterren maar over niet te lange tijd te klein voor de nieuwe behoefte van de verwende toerist. gelegen op heuvels minder geschikt voor mensen die moeite hebben met trappen en heuvels.

    als je voor een hotel kiest uit de drukte van Patong, is dit een super goede keuze. inderdaad wel een aardige tippel, maar wij vinden dat niet erg. Schoon, goed onderhouden (*) en veilig. De de luxe kamer is net ietsje groter. goede beveiliging. mooi zwembad, zeer goed ontbijt. goed italiaans restaurant. parkeren voor gebouw. golfkarretjes geven je een lift. goede ontvangst, aardig personeel. rustig, geen harde muziek of live bands. uitstekend hotel!

  • Beoordeeld op: 14 januari 2015

    7,9
    Mooi hotel, proper, vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijzen. Niet correct naar klanten toe. Prijzen zijn allemaal zonder 7% tax & 10% service vermeld.

    Mooi hotel, proper, vriendelijke mensen. Uitgebreide ontbijt, vers. Restaurant menu a la carte.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    • Vakantiereis
    • Stel

    Accommodatie en het personeel.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: