Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Amarin Inn 1-sterren

96 Trok Surau Chakrapong,Pra Athit Road,Pranakorn,, 10200 Bangkok, Thailand

#119 van de 281 B&B's en herbergen in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 349 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    10
    Aanbeveling!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Één stapelbed staat naast het raam, maar het raam heeft geen lichtverduistering, dus dat Is heel vroeg wakker worden. Of als alternatief als je beneden slaapt een handdoek tussen de planken stoppen en die als gordijn laten dienen. Werkte uitstekend.

    Comfortabel matras

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    4,6
    Niet aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging, Kamers zijn niet verduisterd ten opzichte van het brandende licht in de gang tijdens de nacht. Alle meubeltjes e.d.m. waren volledig ingewikkeld in plastiek. Geeft niet echt een aangenaam gevoel.

    Niets, of misschien toch de gratis koffie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    Basic
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was niet comfortabel, heel erg hard. Kamer werd niet schoongemaakt

    Prima locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    6,7
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer had wat schoner gekund. Ruimt om langs het bed te lopen was erg krap.

    Gastvrijheid

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    7,1
    Prettige locatie, vriendelijk personeel, geode...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Indeling van badkamer in 1 kamer onhandig waardoor we alleen scheef op toilet konden zitten(voor toilet onvoldoende beenruimte) Buiten voor de lobby stonk het erg naar kattenpis.

    Prettige locatie, vriendelijk personeel, geode prijs/kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    2,5
    Het enige wat positief was dat een lieve mevrouw een...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het begon al gelijk verkeerd. Het was onvindbaar en de receptioniste sprak geen woord Engels, waardoor het een half uur duurde voordat wij het konden vinden. Toen wij aankwamen stonk het naar urine en werden wij doorverwezen naar een kamer die totaal niet op de foto's leek. Toen wij in de avond wilden slapen, was het bed zo hard dat het pijn deed aan je botten. Daar bovenop was er elke drie minuten een oorverdovend geluid van de airco (deze stond buiten en wij hoorden het helemaal binnen). Toen wij dat meldden werd erom gelachen en werd er niks aan gedaan! Uiteindelijk belden zij de manager die ons het geld wou teruggeven. Oftewel, wij moesten om 1 uur 's nachts met onze backpacks op zoek gaan naar een nieuw hostel, terwijl wij om half 6 op moesten voor onze vlucht.

    Het enige wat positief was dat een lieve mevrouw een kledingstuk wou strijken voor mij (natuurlijk wou ik dit ook zelf doen, maar zij stond erop).

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    9,2
    De airco, ontbijt en het personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat de vuilnisbakjes op de kamer niet werden verschoond

    De airco, ontbijt en het personeel.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,3
    Niet duur
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer is matig, bed eveneens, toegang is in steeg

    Niet duur

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,1
    Good location, 5 minuten to Khao San Road.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Good location, 5 minuten to Khao San Road. Room was ok, good ac

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    6,3
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slecht toegankelijke lokatie

    Vriendelijk personeel

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: