Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Baan Talay Resort 4-sterren

17/36 Moo 3 Chaweng Beach Road, Koh Samui, 84320 Chaweng Beach, Thailand

#45 van de 130 hotels in Chaweng Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 346 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    8,3
    Super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten aan de kant van de straat en daar kwam soms een hoop geluid vanaf, maar dat hoort ook weer bij het (ei)land.

    Met name het personeel was zeer vriendelijk. Het ontbijt was goed, goede koffie ook. En de kamers waren voor het geld wat wij betaalde meer prima.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,5
    Goed. Alleen jammer van het koude water
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Bungalow
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warm water

    Lokatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    7,5
    Ontbijt was zeer goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Bungalow
    • Verbleef 8 nachten

    Geen min punten

    Ontbijt was zeer goed verzorgd Personeel zeer service-gericht en de kamers waren ruim en comfortabel, werden goed schoongemaakt.

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    7,9
    - heerlijk zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    - bij aankomst werd gezegd dat we overboekt waren. Wilde ons overplaatsen naar een ander hotel. Wij wilde dit niet. Hadden dit hotel speciaal geboekt omdat het aan het strand ligt, niet veel trapjes heeft ( mijn vriend was slecht ter been door scooterongeval) en een zwembad. Dit zodat ik van alle faciliteiten gebruik kon maken. Konden toch blijven, maar voor 1 nacht, want het was vol. Op booking. Com waren nog 3 kamers vrij voor de volgende dag. Via booking.com nog een nacht bij geboekt. Konden steeds maar 1 nacht boeken, omdat de reisverzekering ons ging repatriëren. Volgende ochtend werd gelijk gezegd dat we niet konden blijven en dat booking.com altijd beschikbare kamers heeft ongeacht of ze plaats hadden. Dachten mee en plaatsen ons toch over naar een privevilla. Daar aangekomen was dit op een heuvel in de middel of nowhere! Hadden al betaald. Uiteindelijk geld terug gekregen en zelf iets nieuws geboekt. Uiteindelijk goed opgelost, maar na omwegen.

    - heerlijk zwembad - aan het strand - ruime kamers

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,9
    Mooi en netjes, vriendelijk personeel en schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zodra je het hotel uitloopt kom je op een somber stuk van de lange cheweng straat uit. Vond het persoonlijk te ver af liggen van het leukere en drukke gedeelte.

    Mooi en netjes, vriendelijk personeel en schone kamers. Zwembad helemaal top. Prima ontbijt. Wij kwamen hier na onze reis uit nl en zijn hier 4 dagen genoten van massages (om de hoek), de rust en het mooie weer. Als je op zoek bent naar een plek om echt even te onstpannen zit je hier echt goed.

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    7,5
    Rustige ligging, schoon, mooi zwembad, ontbijt met uitzicht...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hard matras (zoals in heel Thailand). De eigenaar houdt een jonge husky hond in een kennel bij het hotel. De hond jankte de hele nacht; na hierover te hebben geklaagd, geen last meer gehad.

    Rustige ligging, schoon, mooi zwembad, ontbijt met uitzicht op zee, voldoende ligbedden bij zwembad en strand, personeel in het restaurant heel vriendelijk en attent.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    8,3
    Het ontbijt was voldoende.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De Engelse taal wordt niet beheerst. Dat is jammer

    Het ontbijt was voldoende. De hygiëne was zeer goed

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    7,1
    Lekkere bedjes op het strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ondeskundig personeel bij de bar

    Lekkere bedjes op het strand

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    7,5
    Faciliteiten in het algemeen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op de kamer geen ruimte voor stoelen

    Faciliteiten in het algemeen. Buiten de echte drukte van Chaweng.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: