Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Baiyoke Suite Hotel 3-sterren

130 Rajprarop Rd.Kwang Thanon Phyathai, Rajthevi, Pathumwan, 10400 Bangkok, Thailand

#1045 van de 1.238 hotels in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1218 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,4

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    4,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    7,1
    Zeer ruime suite met alles wat je nodig hebt in "shopping heaven".
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Ondanks dat er 4 liften zijn komt het regelmatig voor dat je 5 minuten of langer op een lift staat te wachten. Houdt rekening met extra reistijd in taxi en tuktuk in verband met de verkeersdrukte in de omgeving. Om 7 uur 's ochtends staat het verkeer al redelijk vast.

    Zeer ruime suites, zowel tv in het zitgedeelte als de slaapkamer. Prima ontbijt op de 43e etage met geweldig uitzicht over Bangkok. Locatie is centraal in Pratunam dus shoppen, shoppen, shoppen! Via Platinum snel via de loopbrug bij Central World en Siam Paragon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,9
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kom er al 5jaar. Had nu een kamer met een schilderij en een vloerkleed.ook stond er een 40 inch tv. Voor gaande jaren kleinere tv. Het gaat erop vooruit

    Kwaliteit prijs verhouding is goed. Ligging hotel is ideaal. Midden in centrum. Vlakbij bij trein station met ver binding naar lucht haven.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    6,3
    prijs kwaliteit wel oke.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Zwembad is al verouderd en niet zo sjiek meer als de doen voorkomen. De kamers zijn oud, vies en niet wat ze beloven. Badkamer is vies! Schimmel in de douchegordijn en tussen de tegels en in kitranden. Een gad in de rand van het bad die door geroest was en een bruine viezen vlek had. Wastafel randen zaten helemaal los en ook de vloer was vol met schimmel en vieze vlekken. Ik ben niet snel vies maar de badkamer gaf mij de kriebels.

    Hotel ziet er netjes uit sjiek uit. De lobby, entree en restaurant. Wel ruim met een grote woonkamer en slaapkamer. Beide voorzien van airco. Woonkamer heeft een kast met een tv een tafel met 3 stoelen en meer niet. De slaapkamer een bed welke wel lekker sliep. Ontbijt was inclusief en zit op de 43 etage. Onwijs uitgebreid en voor ieder wat wils! Mooi uitzicht over bangkok. Je zit aan de drukke straten van de markt welke elke avond is. Overdag ook veel winkels en markt. Dus om te winkelen ideaal. Ook leuke bezienswaardigheden op goede afstand.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    4,2
    kamer op 41e verdieping slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ik had kamer op 41e verdieping. grote kamer, maar met hele vieze badkamer. ik heb niet in het bad gelegen. aangrenzende airco van de buren lag tegen de badkamer, dus veel lawaai en warmte. ook ramen waren vies. ik heb laatste 3 jaar altijd kamer op lagere verdiepingen gehad die wel oke waren.

    restaurant is uitstekend. veel keus uit diverse menu,s

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    6,7
    Goed hotel voor shopping in wijk Pratunam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Badkamer, oud, dringend renovatie. Kamer goed. Zelf koffers trap opsjouwen en mee naar de kamer nemen, dat was vorig jaar anders. Slechte service. Personeel receptie niet vriendelijk. Kom hier al jaren, gaat erg achteruit.

    Ontbijt matig, maar prima. Lokatie goed,

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    5,4
    De ligging is ideaal midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet klantvriendelijk bij de receptie. Je kan het balkon niet op.

    De ligging is ideaal midden in het centrum. Ontbijt buffet was goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,0
    Goed hotel in een bruisend gebied.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco,na klagen opgelost.Het wordt niet onderhouden.

    Ontbijt geweldig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    6,3
    Airbondition deed niet goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airbondition deed niet goed.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    5,0
    alles was oud en vervallen, airco in mijn kamer viel bijna...
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles was oud en vervallen, airco in mijn kamer viel bijna uit elkaar en het apparaat lekte aan alle kanten, badkamer was oud en vies, slot van de deur was ook defect dus moest ik er nog voor bellen, ramen waren echt smerig dus kon ook niet bepaald van het uitzicht genieten, fitness was ook heel erg verouderd en was niet te gebruiken

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    4,2
    Ontbijt is redelijk goed, en normaal geprijsd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Oeps. Veel. Zeer slecht onderhouden, scheuren in lakens en douche gordijn, vloer stuk en vooral zeer veel lawaai van de airconditioning. Wi-Fi werkt nauwelijks. Vooral het personeel leek erg ongelukkig, en straalden dat uit. Onvriendelijk, maar niet grof ofzo, meer met tegenzin.

    Ontbijt is redelijk goed, en normaal geprijsd. Kamer is schoon. In het baiyoke gebied.

  • Beoordeeld op: 12 februari 2016

    2,5
    Helemaal niks!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Alles! Heb nog nooit in zo'n slecht hotel gezeten! Nooit meer

    Helemaal niks! Het was verschrikkelijk. De kamer zag er niet uit. Je moet extra betalen voor de wifi! Echt belachelijk.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    4,2
    De locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn ontzettend gedateerd en het was er niet schoon. Personeel is niet klantgericht. We was geen warm water op de kamer. We hebben 4 keer moeten bellen. Na 4 uur kwam er iemand kijken, maar loste probleem niet op. Uiteindelijk om 10 uur 's avonds bij de receptie gaan staan met alle spullen om op die manier een andere kamer af te dwingen.

    De locatie is prima. Middenin Pratunam en op loopafstand van diverse shopping malls.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    5,0
    Lokatie, dichtbij de sky train, verbinding met het centrum...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kakerlakken in alle vertrekken, airconditioning maakt zo veel lawaai dat je niet kunt slapen. Zelfs conversatie is moeilijk. De badkamer en de wc zijn niet schoon. Alles is sterk verouderd.

    Lokatie, dichtbij de sky train, verbinding met het centrum en het vliegveld.

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,3
    Zeer ruime kamer, zitkamer en slaapkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifi op je kamer, daarvoor moest je naar de Lodge. En dat was 33 verdiepingen naar beneden. Ze boden )achteraf' dure excursies aan.

    Zeer ruime kamer, zitkamer en slaapkamer. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Je kon er ook goed eten. Eenmaal op je kamer was het heerlijk rustig. Op de veertigste verdieping had je een prachtig uitzicht.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    6,3
    Mooi uitzicht vanaf de kamer, geweldige locatie midden in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Onvriendelijk personeel, WiFi toeslag, interieur is toe aan renovatie verf bladderd aan alle kanten af.

    Mooi uitzicht vanaf de kamer, geweldige locatie midden in het hart van Bangkok. Ruime kamer

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    5,4
    De Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt is zeer slecht, koud minimaal.Vaak lege schalen.en bakken. Erg achteruitgegaan. Wij komen er al 10 jaar en het wordt ieder jaar slechter en toch duurder.

    De Locatie

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    8,8
    Grote ruime suites met airco op elke kamer waardoor je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Grote ruime suites met airco op elke kamer waardoor je 's nachts degene op de slaapkamer kunt uitzetten en je toch een frisse ruimte behoud. Eerste 4 verdiepingen van het gebouw zijn een schoppingcenter. Excursion desk op 5e verdiep levert top service en kunnen ook ongebruikelijke vragen prima afhandelen

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    10
    Vriendelijk personeel, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk personeel, goede locatie

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    7,1
    Ja, ontbijtbuffet was goed verzorgd.
    • Individuele reiziger

    Vriendelijkheid aan de receptie, je treft het of niet.

    Ja, ontbijtbuffet was goed verzorgd. Kamers schoon, bedden prima.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    8,8
    goede locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    gratis wifi alleen in lobby

    goede locatie dicht bij trein naar luchthaven hele grote kamer zwembad vriendelijk personeel uitzicht

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    9,2
    Ligging hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine badkamer. Vieze ramen. Slechte fitnessapparatuur.

    Ligging hotel

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    4,2
    Kamer is ruim met eethoek en banken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer is ruim met eethoek en banken

  • Beoordeeld op: 9 maart 2015

    7,1
    Kamer en ontbijt
    • Groep

    Personeel aan de receptie, zeer onvriendelijk en dat voor Thaise begrippen, Het land van de glimlach.

    Kamer en ontbijt

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: