Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Baumanburi Hotel 4-sterren

239/1 Rat-U-Thit 200 Pi Rd., Patong Beach, Phuket, 83150 Patong Beach, Thailand

#255 van de 391 hotels in Patong Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 922 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    5,4
    Ontevreden over de kamer, voor mij was een standaard kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 28 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer stonk muf ik moest alle dagen mijn venster laten openstaan dag en nacht,dit noemen ze dan een superieur kamer met een raampje van 60 bij 60 en zonder balkon. 28 met een tv die slechte verbinding heeft en klagen heeft geen resultaat ik vind dat ik te veel heb betaald. De manager zij als je problemen hebt moet je maar klagen bij booking.com, ik ben echt teleurgesteld hoe ze de mensen behandelen

    Zwembad,en restaurant en het vriendelijke personeel in het restaurant

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    8,3
    IK HEB EEN ZEER GOED VERBLIJF GEHAD ?IK BEN RUIM TEVREDEN
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 28 nachten

    HET ONTBIJT

    DE KAMER WAS UTISTEKEND MAAR HET ONTBIJT VOND IK EEN BEETJE ONDERMAATS ,ALLE DAGEN HETZELFDE EN WEINIG VARIATIE IK BEGRIJP NIET DAT ZE IN HET RESTAURANT ZO LEKKER ETEN KUNNEN SERVEREN EN IN DE ONTBIJTZAAL ZO ONDERMAATS IK VOND HET PERSONEEL UITSTEKEND ,DE KAMERMEISJES TOP NIETS WAS TE VEEL GEVRAAGD EN IN HET RESTAURANT WAS IEDEREEN BEHULPZAAM EN ALTIJD EEN GOEDE MORGEN TEGEN IEDEREEN HET PERSONEEL VAN DE RECEPTIE WAS OOK UITSTEKEND

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    9,6
    Nice place to stay
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het huren van een scooter werd ons erg lastig gemaakt. Eerst waren ze op toen verhuurden ze niet op zondag.

    Alles.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    9,6
    Waar voor geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zwembad en locatie en badkamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    6,7
    Ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Foto’s op de site zagen er wat gezelliger uit dan t in werkelijk heid is

    Was ok maar niet super

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    6,3
    Goed voor 2 nachten Phuket
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Staat van de kamer, heel verouderd. Airconditioning werkt niet zo goed. Koud zwembad

    Leuk zwembad & accomodaties Matige service

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    9,2
    Super goed hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer Deluxe Plus (1 tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer bedjes langs het zwembad.

    Heerlijk zwembad, lekker bed.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,1
    Mooie kamer,gelukkig aan de achterkant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging,maar vonden het sowieso een vreselijke plek Patong beach,tenminste het gedeelte waar wij zaten,bespaar je de lange vlucht en vlieg naar Benidorm

    Mooie kamer,gelukkig aan de achterkant.Fijn zwembad.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,3
    Locatie was top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen WiFi in de kamer. Ontbijt niet zoveel keus. Warmte in het restaurant.

    Locatie was top. Vlakbij allerlei winkeltjes en ook bij het uitgaansleven en het straks om de hoek.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    5,4
    het zwembad
    • Vakantiereis
    • Groep

    gehele accomodatie. slechte service, niet vriendelijk en gastvrij.De prijs die je betaald is te veel voor zo een kamer. ze proberen overal geld uit te halen. internet op de kamer kost 2.50 euro per uur. kortom bloedzuigers

    het zwembad

  • Beoordeeld op: 10 februari 2016

    6,3
    Ligging van het hotel is dicht bij strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niet de kamer krijgen die ik geboekt heb. Een vieze kamer met een douche die niet werkt, aan de voorkant van het hotel daar waar Hard Rock café zit en tot 2.00 uur optredens heeft. Leuk met een baby. Er was een babybedje geboekt, stond er niet en toen hier naar gevraagd werd kwam er een vies verroestbedje met hele grote lakens (kans op verstikking). En dan alleen door upgraden een gewone kamer een de goede kant van het hotel kunnen krijgen. Bleek bij meerdere Nederlanders het geval te zijn. Na het bijbetalen kregen we een mooie kamer. Echter weer te klein maar dat hebben we laten zitten. Met drie volwassenen en een baby 3 weken in een twee persoonskamer gezeten!

    Ligging van het hotel is dicht bij strand

  • Beoordeeld op: 6 februari 2015

    7,5
    1ste week in deluxeroom was perfect, mooie grote kamer,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Nog 1 week bijgeboekt alleen was er nog maar een superior room beschikbaar, had geen kans om de kamer te bekijken maar toch geboekt. Deze kamers zijn echt waardeloos : klein, aan de straatkant dus veel geluidsoverlast , lekkage in te kleine badkamer, herrie van de airco en elke dag kwam ik kakkerlakken tegen.. Prijs is veel te hoog voor wat je geboden krijgt !!

    1ste week in deluxeroom was perfect, mooie grote kamer, balkon en ruime badkamer

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    8,8
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Locatie. 5 min lopen van het drukke uitgaansgebied en een aantal minuten lopen van het strand. Vriendelijk personeel en nette kamers. Mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    4,2
    Nothing
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Everything very old dirty smelly room . much noise . not friendly people NEVER go back. I had 2and3 star hotel better then this junk.

    Nothing

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: