Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Blue Hill Beach Resort 3-sterren

117/9 Moo 6, Haad Rin Nai, Koh Phangan, Suratthani, 84280 Haad Rin, Thailand

#31 van de 67 hotels in Haad Rin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 362 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    7,9
    Aanvankelijk een kamer gekregen die werd verbouwd.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging is geweldig. Maar afgelegen dus altijd scooter of taxi nodig.

    Aanvankelijk een kamer gekregen die werd verbouwd. Airco en toilet werkte niet. Na klacht hierover kreeg ik een upgrade naar andere kamer en die was echt geweldig. Dames van receptie super vriendelijk en behulpzaam. In tegenstelling tot de jongen die er soms ook zat. Druk met mobiel en weinig interesse me te helpen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    7,1
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer veel trappen, dit hotel is niet geschikt als je moeilijk te been bent. Naar de uitgang is 48 treden en het zwembad 152 treden lopen. Voor het restaurant is dit nog verder. Het zwembad heeft bedjes maar geen matrassen beschikbaar. Het strand is zeer klein met veel steen en waterplanten. Het hotel is momenteel hard bezig met een renovatie.

    Fijne rustige locatie op 5 min rijden afstand van het centrum van haad Rin. Valt onder het La Palais hotel, goede service van dat hotel. Echter met personeel van Blue Hill kom je weinig verder. Ontbijt is erg lekker! Fijn balkon met sunset view

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    8,3
    Family feeling! Clean basic rooms
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad heeft mooie ligging, maar alles eromheen is slecht onderhouden en het is geen gezellig plekje. Wel schoon zwembad!

    Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Maakte een uitzondering voor mij met wijziging boeking en voel me echt part of a family.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    7,9
    Prima resort op een goede locatie en vlakbij haad rin het party strand 5 min met scooter
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Villa met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De decoratie van de bungalow was wat minder Een beetje sfeerloos binnen Maar zat meestal op terras dat uitzicht vergeet ik niet snel De prijs is wel vrij duur in het hoogseizoen betaal je dubbel

    Het uitzicht was geweldig En je gaat diogonaal met een lift van en naar je bungalow Ook is er een infinity pool met schitteren uitzicht

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    9,2
    Super plek, vlak bij het full moon strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig te doen op het strand,was een strand bar in aanbouw maar moest naar boven of kamer, (met de lift)om je drankje te bestellen. Voor 4 Bat kwamen ze het ook nog brengen.

    Lift geen trappen lopen, mensen waren zo behulpzaam en lief.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    3,3
    het uitzicht was prachtig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt was matig. kamers waren matig niet zo als op de foto's. na veel klagen kreeg ik een upgrade waar ik dan wel voor moest betalen. slecht onderhouden. voor dat geld kan je ergens anders veel beter krijgen.

    het uitzicht was prachtig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,9
    Fijn verblijf op een heuvel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is al erg verouderd, echter begreep ik van het personeel wel dat er een verbouwing gaande was en dat ze de bungalows ook nog wilde renoveren.

    Personeel was erg vriendelijk en de bungalow had een super uitzicht op de zee. Ook het eten was prima

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    6,3
    Het personeel en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comford en heel veel trappen absoluut niet geschikt voor mensen met slechte benen

    Het personeel en ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,5
    geweldig uitzicht en mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de lift is te langzaam

    geweldig uitzicht en mooi zwembad

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,9
    Het personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het personeel

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: