Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Boutique Raft Resort, River Kwai 3-sterren

103 Moo 3, T. Thao-sao, Ampher Saiyok, Kanchanaburi-Thongphaphum, 71150 Sai Yok, Thailand

#4 van de 20 hotels in Sai Yok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 269 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,5
    Relaxte plek ad rivier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • River Kwai Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de bedden waren hard en de airco op onze kamer maakte erg veel herrie, bij de ki deren niet

    Aardige mensen schone kamers mooi uitzicht en met zwemvest aan de rivier af is een hit!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,3
    Mooie accommodatie op een prachtige plek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • River Kwai Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Geen scooter of fietsverhuur-informatie in het hotel

    De kamer gelegen op de rivier met een veranda van bamboe was geweldig. Grote badkamer en kamer. Prachtige rustige omgeving. We hebben een scooter gehuurd naast het hotel om uitstapjes te maken. Zwembadje in de river Kwai

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    7,9
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Boetieksuite
    • Verbleef 2 nachten

    De afgelegen ligging is wel een minpunt , wandeling van 2,5 km telkens tussen blaffende en opdringerige honden alvorens in een dorp te komen .

    Het blijft een leuke ervaring om daar op het water in en woonkamer te verblijven , het is niet mijn eerste verblijf daar, en ben trots dit met mijn partner te kunnen delen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,1
    Mooi, maar niet de beste value for money
    • Vakantiereis
    • Stel
    • River Kwai Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij dure excursies, eten in het restaurant óf heel pittig, óf niet sterk van smaak. Tegenover de kamers op vlotten is de oever van de rivier helemaal kaal gemaakt, is toch een minder mooi uitzicht dan een begroeide oever.

    Mooie kamers op het vlot, met een leuk zitje. Aardig en attent personeel bij de receptie en in het restaurant.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    7,9
    Mooie kamers met een prachtig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • River Kwai Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt redelijk afgelegen en nog best een stuk rijden vanaf Kanchanaburi. Doordat het hotel afgelegen is ben je gebonden aan het restaurant van het resort.

    Mooie kamers met een prachtig uitzicht. Personeel is vriendelijk!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2016

    5,8
    Leuk maar niet langer dan twee dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • River Kwai Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, personeel chagrijnig en meeste spreken geen Engels. Onthoud dat als je boekt direct betaald moet worden en er onder welke omstandigheden ook refund onmogelijk is. Kortom je geld kwijt dus.

    Het onderkomen, en de ligging

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    7,9
    Geweldige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • River Kwai Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kluisje aanwezig in de kamer. Er was wel WiFi, verbinding werkte vaak niet.

    Geweldige lokatie aan de River Kwai, huisje aan t water is ontzettend mooi. Aardig personeel, goed restaurant. Zwembad is een natuurbad in de river Kwai. zwemmen ook vissen in. Kom je vanuit Kanchanaburi? Neem dan de trein naar Nam Tok en vraag t hotel om je op te halen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    7,9
    Super accommodatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • River Kwai Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligt, zoals gezegd, echt uit de richting. Ook vonden wij Kanchanaburi nog niet helemaal ingericht op toerisme waardoor je aangewezen bent op het vervoer wat het resort voor je regelt. Daar vroegen ze echt te veel geld voor. Tip: Wij hebben het telefoonnummer van een chauffeur gevraagd bij het busstation en hem gebeld. Dat scheelde 600 thb op een ritje. Het zwembad is eigenlijk te vies om in te zwemmen. Kortom, voor 1 nacht zeker doen!!!

    De accomodatie op de rivier is echt ge-wel-dig. Ook al ligt het resort echt uit de richting,wij vonden het zelfs na een reis van 8 uur uit Chiang Mai 100% de moeite waard. Er heerst een warme sfeer en het is een romantische setting. Alles was schoon en de prijs/kwaliteitverhouding is top!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,2
    Geweldige locatie met aan het eind van de weg Khaosan Road
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • River Kwai Suite
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers maar alles wat je nodig hebt

    Geweldige locatie met aan het eind van de weg Khaosan Road

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,6
    Service gericht personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • River Kwai Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service gericht personeel. Prima bedden en avontuurlijke tour naar Erawan

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    10
    De ligging van de accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • River Kwai Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen negatieve opmerkingen

    De ligging van de accomodatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    7,1
    Mooie lokatie in prettige kamer
    • Groep
    • River Kwai Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs

    Mooie lokatie in prettige kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    5,8
    Mooie locatie voor wie in de middle of nowhere wil...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Buitenzwembad was geen zwembad maar een vuil stukje afgebakende rivier (tralies met gaten groot genoeg om je been door te steken) Flinterdunne muren Zeer beperkt ontbijt Geen privacy op je terras

    Mooie locatie voor wie in de middle of nowhere wil terechtkomen. Absolute rust, als je de twee luidruchtige thaise families in de bungalow naast ons niet meerekent.

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    6,7
    De floating rafts zijn erg leuk, en zijn prachtig ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt bestaat uit aziatische rijst (twee soorten) gebakken ei, worstje, toast, jam, geen ander beleg, iets van pancakes maar die zijn erg taai. De kwaliteit van het westerse ontbijt is niet heel goed. De rafts zijn inderdaad mega gehorig, maar onze buren waren erg rustig. Ik moet zeggen: je moet dit alleen boeken als je ook echt van plan bent tijd door te brengen op de rivier. De sights zoals de erawan watervallen zijn nog steeds erg ver weg, dan heeft het geen nut om dit stuk (60 km van kanchanaburi) hier naar toe te rijden. Wij hebben een motor bike in kanchanaburi gehuurd, maar het was meer dan een uur verderop.

    De floating rafts zijn erg leuk, en zijn prachtig ingericht. Zoals altijd in Thailand is het personeel super vriendelijk

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    7,1
    mooie locatie als je van de natuur houdt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We dachten dat het bij Kanchanaburi lag, foutje onze kant. Was nog een uur rijden. Er is verder helemaal niets te doen. Dus voor op doorreis is het perfect, tenminste als je daar in de regio nog iets wilt gaan doen.

    mooie locatie als je van de natuur houdt. Schommels in de bomen, diverse schommelstoelen, dartbord. Erg rustgevend mooi natuurschoon.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,3
    De locatie en de drijvende kamers ('River Kwai...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De locatie en de drijvende kamers ('River Kwai Suite' ) zijn prachtig aan de rivier Kwai, met uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Speciale vermelding verdient de heerlijke keuken. Niet nodig om elders te gaan eten; zeker niet om de kwaliteit !

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    8,8
    Vroeg in de ochtend de schuifdeuren open om wakker te worden...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het eten is gemiddeld, eigenlijk heel jammer, anders zou je veel langer dan een aantal dagen kunnen blijven. In het dorpje, net iets te lang om te lopen, kun je overigens heerlijk eten. Je moet ook een beetje geluk hebben met je buren, het is wat gehorig.

    Vroeg in de ochtend de schuifdeuren open om wakker te worden met het geruis van River Kwae. Genieten van de zonsopkomst met je voeten in de rivier. Prachtige eetlokatie op hoogte met een heerlijk windje. Smaakvol ingericht. Ontzettend vriendelijk personeel. Geen superluxe resort, heerlijk authentiek.

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    6,3
    Ligging, kamers op het water
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging, ver van kanchanaburi (50 minuten rijden) Matige keuken, half uur voor sluitingstijd hoef je geen eten te bestellen want je krijgt de restjes gemengd (gebakken rijst met gekookte rijst.) Slecht Engels sprekende bediening, bovenstaand verhaal kwam maar niet over. Geen kluisje in de kamers, in deze tijd hoort het naar mijn mening standaard aanwezig te zijn bij een hotel van dit niveau

    Ligging, kamers op het water Wi-Fi in de kamer Airco

  • Beoordeeld op: 12 januari 2016

    6,7
    De schitterende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg gehorig. Buren zijn letterlijk te verstaan.

    De schitterende locatie.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    9,2
    Zeer mooie locatie en ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer mooie locatie en ruime kamer

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    10
    Zeer nette kamers, mooie ligging en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Eigenlijk niets

    Zeer nette kamers, mooie ligging en vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,5
    Prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    de wespen in het eten bij het ontbijt

    Prachtige locatie

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,6
    Uitzicht en terras aan t water.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was aan de magere kant.

    Uitzicht en terras aan t water. Ook restaurant op t water is uitstekend.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    9,6
    Geweldige locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geweldige locatie!!!

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: