Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Centre Point Sukhumvit 10 4-sterren

39, Sukhumvit Soi 10, Sukhumvit Road, Klongtoey, Khlong Toei, 10110 Bangkok, Thailand

#378 van de 1.238 hotels in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3110 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 51

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    8,3
    Sjiek hotel in Bangkok, perfect voor families!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Bubbelbad Premium (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Wij sliepen niet in het hoofdgebouw, hierdoor was het een kleine toer om naar het zwembad te gaan. Hoewel wij voor 2 ouders en twee kinderen hadden geboekt, waren er maar 3 bedden. \Het ontbijt was wat prijzig, dat hebben wij dus niet gedaan.

    Chique hotel met veel personeel op steenworp afstand van een station van de Skytrain! Wij hadden een zeer ruime kamer met mooie badkamer en keukentje en wasmachine. Met een uitschuifwand kan het kinderbed enigszins afgeschermd worden van het tweepersoonsbed. Er was een ruime badkamer met een heerlijke douche en een bad met bubbels. Lekker ruim zwembad met zout water (fijn!). Het zwembad was alleen niet, zoals wij dachten, boven op het dak maar op de 7e verdieping.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,8
    Ruime kamer met goede bedden en heel ruim en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grand Familiesuite met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting van appartement kan wel een opfrisbeurt gebruiken. Foto’s op website zijn volgens mij van gerenoveerde kamers.

    Ruime kamer met goede bedden en heel ruim en goed ontbijt. Wasmachine (incl droger aanwezig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,5
    Goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiesuite met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben onze vlucht om half 1 s nachts. Op de vraag of we konden bijbetalen om onze kamer te houden tot 6 uur s avonds, kwam negatief antwoord...jammer...

    Ontbijt grote keuze, verse producten. Hotel dichtbij de mainroad, vlakbij skytrain. Heerlijke bedden, super matrassen en kussens!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,6
    Fantastisch, waar voor je geld!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiesuite met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk helemaal niks!

    Nette ruime kamers, overheerlijk ontbijt, zelfs bruin brood en croissants. Mooi zwembad superschoon. Pendelbus die je naar de Mainroad brengt en Terminal 21 en je kan er ook mee terug Ontzettend vriendelijk personeel met goed Engels, erg behulpzaam en netjes. Eerlijke prijs voor wat je krijgt. Als wij terug gaan naar Bangkok gaan we zeker hier naar terug.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    8,8
    Fijn maar iets gedateerd hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tot onze verbazing een alcohol vrij hotel. Geen wijntje of biertje bij het diner. Was niet vermeld op de booking site. Beetje jammer.

    Fijn maar iets gedateerd hotel. Vandaar scherpe tarieven. Keurig en schoon. Zeer vriendelijk personeel. Super ontbijtbuffet.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    9,2
    Verblijf was naar ons zin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige min punt was, Dat er geen terugkoppeling was? (mail) Dat het zwembad was gesloten en word gerenoveerd .

    Ontbijt was prima en goed. Open en ontbijt was goed . Ontvangst was Perfect. Personeel, schoonmakers etc etc doen de naam van het land eer aan. Land van de Glimlach.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,6
    Goede locatie, vriendelijke staf, veel faciliteiten, zeer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiesuite met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik echt iets moet noemen mag het interieur iets moderner; maar dat is ook een kwastie van smaak.

    Goede locatie, vriendelijke staf, veel faciliteiten, zeer schoon, heerlijk eten met goede prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    10
    Een echte aanrader voor een aangenaam verblijf in Bangkok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Verse broodjes kennen ze niet, sommige waren steenhard, croissants ook niet vers gebakken. Maar er is zoveel aanbieding dat je zeker niets tekort komt.

    De locatie was uitstekend, kort bij skytrein om alle kanten uit te gaan. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Shuttleservice gratis naar centrum. Voor het ontbijt geeft ik een 7, het was goed en uitgebreid, continentaal. Kamers zeer ruim, zelfs met kitchenette en wasmachien. ruime badkamers , wifi gratis en werkt goed. Aangenaam zwembad op de 5de verdieping, met handdoekenservice en ligbedden. Je kan eventueel ook ter plaatste lunch en diner bestellen en in het restaurant nuttigen. Daar wij jaarlijks naar Thailand reizen zal dit onze nieuwe uitvalsbasis worden. Zij regelen ook luchthavenservice tegen redelijke prijs. Onze afsluiter was de max.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,2
    Rustig klasse hotel met zeer vriendelijke staff in de enerverende Sukhumvit omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiesuite met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt 500 meter in een dwarsstraat van Sukhumvit. Er is een prima shuttle verbinding. Het hotel ligt rustig en heeft prima kamers. Met familie kun je zeer grote kamers krijgen tot boven de 100 vierkante meter. Als wij naar Bangkok gaan logeren wij altijd in dit hotel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    10
    super goed, enkel wat verpest door arrogant selfish behaviour van sommigen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    bij grote drukte is buffet zaal te klein meer controle gewenst op onbeschoft gedrag van gasten met blijkbaar Indische of Chinese roots wie hier te braaf is komt in de verdrukking

    super kamers, uitgebreide faciliteiten, heel vriendelijk personeel, na uitchecken nog mogelijkheid om te douchen, zwembad te gebruiken, kofferbewaring enz dichtbij grote shoppingcentra die te voet bewandelbaar zijn , eet-en ontspanning in overvloed aanwezig (dichtbij nana)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    10
    mooie locatie, vlakbij shoppingmall en BTS verder shuttlebusje naar eind van de straat,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Familiekamer met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    in dit hotel wordt geen alcohol geserveerd. ook niet in hun restaurant

    geweldige ruime appartementen, mooi zwembad, ideale ligging, goed en uitgebreid ontbijtbuffet

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,6
    super plaats, komen zeker nog terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Spabad (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    soms beetje muffe geur maar dat ligt natuurlijk ook aan de vochtige warmte buiten. het heeft ons in elk geval niet gestoord want alles was super proper.

    de super makkelijke ligging, vlakbij de skytrain, gratis shuttle naar de hoofdstraat, om de 5 minuten. Heerlijk bad, goede bedden, zalig ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    10
    Goed verblijf met uitstekende service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grand Suite met 3 Slaapkamers en Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is prima maar je moet wel een stukje de zijstraat in. Er is wel een shuttle voorzien. Dus in principe maakt dat het weer gemakkelijk.

    Centre Point is gegarandeerd goede service in Bangkok. Heel vriendelijk personeel. Ruime en comfortabele kamers. Zeer goed ontbijt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    7,5
    Rustige ligging 400 meter van sukhumvit en 600 meter can Nana Bts
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je moderne meubels wil en moderne mooie regendouche dat is er dus niet

    Het hotel is mss niet meer zo modern en het meubilair ook niet maar daarvoor krijg je in de plaats een grote kamer met groot bed aparte kichinette een apparte badkamer met bad en douche en een zee van ruimte en plaats . Onbijt was zeer uitgebreid maar verwacht geen luxe producten ook de onbijt ruimte zeer ruim en open

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    3,8
    Ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hebben een suite geboekt voor 3 Personen alles betaald en toen kon mijn kleindochter van 12 nergens slapen . Voor meer dan € 50,00 per nacht ( 3 nachten € 150,00) moesten wij een bed bestellen .dat terwijl ik een hele grote kamer had gereserveerd voor 3 personen

    Ontbijt was goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    9,2
    Fijn verblijf!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers raken ietwat gedateerd. Wifi is matig maar dat is in heel Thailand het geval.

    Prima voorzieningen, uitstekend ontbijt. Zeer goed bed. Gratis upgrade naar 2 slaapkamer appartement. (2207). Prachtig uitzicht. Mooi zwembad, sauna en fitness. Professioneel personeel. Goede tuk tuk service naar Sukhumvit Road

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    8,8
    Uitstekend ontbijt.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airconditioning is slecht regelbaar. Sensor zit op verkeerde plek.

    Uitstekend ontbijt. Zeer gevarieerd. Prima bedden. 3 minuten lopen naar Sukhumvit Road. Mooi zwembad.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    9,2
    Zeer verzorgd verblijf, vriendelijk personeel en zeer behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ligplaatsen aan zwembad beperkt maar daarvoor zijn de meesten niet in Bangkok.

    Zeer uitgebreid ontbijtbuffet genoeg om gedurende 5 dagen iets anders te eten, Goede rustige ligging 5 minuten stappen Sukhumvit road. Vlakbei skytrain en metro.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    8,3
    Uitstekende hotelkamer/ studio op loopafstand van Sukhumvit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    De heren van de receptie waren in tegenstelling tot al het overige personeel erg 'zakelijk' en begroeten hoort niet tot de standaard omgangsvormen. Dat is jammer, de overige dames/heren van parking, lift, kamermeisjes conciërge etc. waren de echte gastheren/dames!

    Ontbijt was geweldig! Royale tijden, live cooking met omeletten etc. Kamer en bed was prima en een fijn balkon (op de 16e) met stadsuitzicht erg leuk. Opgewekte shuttledienst die (in tegenstelling tot wat men op papier bood, nl 1x per uur) de hele dag / avond heen en weer reed naar Terminal 21 (erg leuk winkelcentrum met bioscoop) 2x werd aangebeld door hoofd housekeeping, of de kamer goed werd schoongehouden. Echt zorgvuldig en vriendelijk!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    7,1
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zijn hier 2 nachten gebleven. Locatie van hotel is niet duidelijk aan gegeven dus lang zoeken naar het hotel. Zelfs de taxi chaffeur wist niet waar het was. Hotel is ver in de straat gelegen.

    Ontbijt was goed. Had een kamer upgrade gekregen naar een suite. Tevreden met de service :)

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    9,2
    value for money
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 9 nachten

    zwembad teveel zeurende kinderen, wifi viel af en toe uit of werd heel traag

    alles geweldig, in het bijzonder ontbijt en het appartement incl balkon en wasmachine

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    7,9
    - We zaten op de 15e verdieping met prachtig uitzicht over...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    - Balkon is niet veilig voor kleine kinderen. - Kamer is niet zo groot zoals op de foto's van booking.com. We hadden een Deluxe kamer. - Ontbijt viel tegen, kan uitgebreider.

    - We zaten op de 15e verdieping met prachtig uitzicht over de stad. - Faciliteiten zoals zwembad, sauna en stoombad was ideaal. -Bangkok was onze laatste stop in Thailand, dus het was ook fijn dat we een paar kledingstukken konden wassen in de wasmachine. Alleen konden we het nergens ophangen, er is geen waslijn op het balkon (het kan dat we de droger niet goed gebruikt hadden). -Gratis tuk-tuk service is naar de hoofdstraat (zonder tuk-tuk is ong 8 min lopen naar de hoofdstraat). - Ligging mbt metrostation is ook een groot voordeel, we hebben vaak gebruik gemaakt van de skytrain en de metro. -Genoeg winkelcentra in de buurt om te shoppen maar ook om lekker te eten (ze hebben een eigen foodcourt vaak). - Personeel erg vriendelijk - Taxi werd meteen voor je gebeld, vanaf airport ben je rond de 200bath (inclusief tol) kwijt (mits je in de file terecht komt, dan is het meer)

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    10
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiesuite met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gastvrijheid

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    6,3
    Viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Welkom was gehaast, kamer was outdated. Slaapkamer benauwd en airco lawaaiig. Er wordt gerookt aan het zwembad.

    Ontbijt. Druk, gehaast.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    10
    prima
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt inclusief

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,3
    Fijn hotel met goede service en heerlijk zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Prima ontbijt, mooie ruime suite en heerlijk zwembad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    9,6
    Ideaal stop voor Bangkok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ligt wat verder weg van hoofdstraat, maar er is een shuttle service

    Value for money

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    10
    Dit was een fantastisch verblijf! We gaan terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Familiekamer met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers, ligging, ontbijt, shuttle service

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    10
    Mooi, vakantie, locatie, gezellig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite met 1 Slaapkamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer die wij hadden was heerlijk. Ook het ontbijt is de moeite. De zeer vlotte shuttledienst was perfect. De vriendelijkheid van de staf was top.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grand Familiesuite met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima

    Perfect ontbijt, zeer vriendelijk en hulpvaardige staf

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    Goede locatie, weinig sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiesuite met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg groot, wat onpersoonlijk hotel. Weinig sfeer.

    Goede locatie. Uitgebreid ontbijt. Ruime kamers met goede bedden. Fijn zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    Fantastisch hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Familiesuite met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    De mega grote kamer, het ontbijt en de locatie van het hotel waren uitstekend.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,7
    Mooie ruime gedateerde kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite met Spabad
    • Verbleef 1 nacht

    De onpersoonlijke uitstraling van het hotel

    Mooie ruime gedateerde kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,6
    Uitstekende kamer, goed ontbijt, perfect personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Uitstekende kamer, goed ontbijt, perfect personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    8,3
    Lovely
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt zeer uitgebreid, heerlijk zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,9
    de ligging midden in de stad in een oase van rust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    de ligging midden in de stad in een oase van rust. Met balkon

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    10
    Goede service, grote kamers, leuk zwembad en goed fitnes...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite met Spabad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede service, grote kamers, leuk zwembad en goed fitnes zaal. Gratis Tuk Tuk shuttle tussen hotel en hoofdweg

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    9,2
    Prettig hotel met ruime gezinskamer met eigen keuken en wasmachine. Perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie, ontbijt, personeel

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    4,6
    Ja ontbijt was redelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het appartement was erg vochtig slecht voor je gezondheid de lakens voelde nat aan . We zijn een dag eerder weg gegaan raam kon niet op slot we zaten 21 hoog ivm kleine kinderen doodeng geen restitutie gekregen voor die eene nacht niet netjes.

    Ja ontbijt was redelijk

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    8,3
    Erg fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De airconditioning konden we niet op een (voor ons gewenste) lage stand zetten 's nachts.

    Erg fijn hotel. Mooie kamers, fijn zwembad en voor de kleintjes een leuke speelkamer.

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    5,4
    Ligging en golfkarvervoer en zwembad en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was niet echt schoon en de badkamer was aan renovatie toe. Internet werkte matig en de stoelen op het balkon had losse verbindingen.

    Ligging en golfkarvervoer en zwembad en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    7,1
    De ruimte van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het zwembad. Ligzetels: kwaliteit en aantal kon beter.

    De ruimte van de kamer. We hadden een slpk, badk, volledig ingerichte keuken. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Hotel shuttle naar Sukhumvit (200m van skytrain en grote shoppingcentra) was wel gemakkelijk.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    5,8
    Prima ligging en shuttleservice naar de hoofdweg.
    • Gezin met oudere kinderen

    Natuurlijk respecteer ik als mensen - om wat voor reden ook - geen alcohol willen dring=ken. Maar als het hotelbeleid is dan wil ik dat graag vantevoren weten. Voor dat ik boek! Dit is een aanmerking op het hotel EN op Booking.com. Na een inspannende dag wilden we graag genieten van het zwembad met een late lunch en een biertje of glas wijn. Helaas, alleen Cola of Fanta! Ook via roomservice is er geen alcoholische drank te bestellen. Geen ramp maar nogal betuttelend. als ik naar een rehab wil dan weet ik betere plekken. Verder vind ik het hotel erg ongezellig. Geen aanrader.

    Prima ligging en shuttleservice naar de hoofdweg.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    10
    iedereen is daar supervriendelijk en een goede service naar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    niets

    iedereen is daar supervriendelijk en een goede service naar de main road of terminal 21. Wij verbleven in een grand suite met 3 slaapkamers met 4 volw, 2 kinderen en 1 baby. Het is een mooi en schoon hotel en alle faciliteiten zijn in de buurt en het hotel biedt goede betrouwbare taxi's aan. elke dag wordt er schoongemaakt met beddenopmaakservice en nieuwe handdoeken. waterflesjes worden dagelijks gratis gebracht en je krijgt zelfs slippers van ze!

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    8,3
    Fantastisch appartement met een terras dat uitzicht biedt op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Restaurant is weinig onderscheidend.

    Fantastisch appartement met een terras dat uitzicht biedt op Bangkok. Veel ruimte, schoon, vriendelijke en behulpzaam personeel. Dit alles voor een relatief lage prijs.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    7,5
    Hoge prijs en dag nadien goedkoop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hoge prijs en dag nadien goedkoop

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2015

    5,4
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Slecht ruikende airco en kamers Donkere kamers Geen zicht terrwijl garden view was beloofd

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    10
    ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    ligging ruime kamer ruime badkamer shuttle tot aan hoofdweg zwembad wifi goed

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,9
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    het zwembad matige bedden

    locatie kamer met balkon

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    7,9
    Ligging,shuttle,wasmachine, eigen balkon met uitzicht op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging,shuttle,wasmachine, eigen balkon met uitzicht op park Prima ontbijtbuffet.

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    7,5
    Uitstekende locatie in centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekende locatie in centrum.

Er zijn ook 19 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 51

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: