Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Chaweng Buri Resort 3-sterren

14/6 Chaweng Beach, Koh Samui, Surat Thani, 84320 Chaweng Beach, Thailand

#29 van de 130 hotels in Chaweng Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 569 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    6,7
    Viel uiteindelijk erg tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Villa
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het park is gedateerd, de tuin maakt een erg onverzorgde en daardoor armoedige indruk, ontbijt was zeer minimaal met veel te beperkte keuze. De koffie was niet te pruimen. Hotelkamers hadden geen bedlampjes en moest je eerst het bed uit alvorens de lichten te doven. Daarvoor gebruikten wij de TV. Jammer dat het hotelgedeelte voor de eigen strandbedden ook werden verhuurd aan niet hotelgasten waardoor soms schreeuwerige buitenstaanders de rust kwamen verzieken.

    Gastvrijheid van alle medewerkers was top. Leuk was de upgrade naar een privat bubbelbad naast de kamer maar het totaalbeeld over de kamer blijft ver achter bij de verwachtingen. Er waren voldoende strandbedden met correcte handdoeken service.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,5
    De ligging , aan het chaweng strand en bij de hoofdingang...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Villa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden hard en kraken, badkamer dringend aan renovatie toe, zwembad open tot 19 uur maar handdoeken slechts tot 17 uur!

    De ligging , aan het chaweng strand en bij de hoofdingang gelijk in de winkel/uitgaansstraat.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    6,7
    Moeilijk een beoordeling te geven :-( you love it or you hate it :-))
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Villa
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Door de ligging aan de drukke straat enorm veel lawaai van muziek en rondrijdende reclamewagens (Thai boxing) In hotel zelf weinig te doen, strandbar en restaurant leeg, zowel overdag als 's avonds. ( nochtans hoogseizoen december 2016) ook weinig volk in de restaurants op het strand

    Ligging aan het strand, mooie kamer met ruim terras, alle individuele verblijven op het gelijkvloers, mooie aanplanting met het nadeel dat er veel muggen zijn wat gezellig op het terras zitten vervelend maakt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2016

    7,5
    Perfecte ligging en toch rustige slaapplek voor party time
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Villa met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    veel Chinese gasten met kinderen. Deze mensen waren luidruchtig en corrigeerden de kinderen niet. Er is een ijskast op de kamer, maar het elektra is eraf als de sleutel uit het contact wordt gehaald.

    we waren daar om mijn verjaardag te vieren, bij het ontbijt kregen we een prachtige verjaardagscake. En een ijsemmer voor onze meegebrachte fles champagne was geen probleem, top!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 september 2016

    10
    Super relaxed resort aan het strand op een top locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Villa
    • Verbleef 7 nachten

    Goed ontbijt buffet met vers gebakken eitjes hoe je maar wilt. Ook verse wafels. Top locatie aan het mooie strand. Eten op het resort tussen de middag is erg goed en goede massage aan het strand. Recht tegenover mooi Festival shopping mall aan de gezellige drukke hoofdstraat met heel veel winkeltjes en uitgaans gelegenheden.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,8
    Heerlijke vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Villa
    • Verbleef 6 nachten

    Hondepoep op het strand

    tuin, huisjes, zwembad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    5,8
    Laatste keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Villa
    • Verbleef 11 nachten

    Dat de kwaliteit van het totale complex nodig vernieuwd moet worden. Alles is versleten, verouderd en smerig.

    De ligging direct aan het strand

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    3,3
    Locatie is prima, maar keus genoeg op deze locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt was slecht. Bedjes op t strand staan op een rij, bijna tegen elkaar aan, zodat je pal naast je buurman ligt. Bedjes zijn oud en vies. De bedjes in de schaduw onder de boom staan pal naast de verkopers van het strand die veel herrie maken en je constant lastig vallen met de vraag : hou want Icecream?? Soms liggen zij ook op een bedje van het resort en praten de hele dag door luidruchtig met alle strandverkopers. Resort heeft veel personeel, wat allemaal niets staat te doen.. Koffiemachine bij het zwembad was de hele week kapot. Voor bij de bar van de receptie hadden ze wel een koffiemachine maar personeel was niet bereid om dat voor je te halen, bleven liever op hun stoel voor zich uit staren en met hun telefoon spelen. Wij hadden een duurder huisje genomen met bijbetaling met een privé zwembad. Hierbij geen bedje om te relaxen. Bij het uitschenken bleek bij kamercentrole dat wij een badslipper kwijt waren ( het type badslipper wat je bij normale hotels na gebruik wordt weggooit of de gast mee mag nemen), hiervoor wilde ze 200 Bath in rekening brengen. Wat een vies idee, dat deze slippers dus hergebruikt worden. De vorige hotelgasten hebben dus ook al op deze slippers gelopen. Personeel aan de receptie erg onvriendelijk, vooral de vrouw die daar zit, geeft je vooral het gevoel dat alles lastig is. Is alleen geintereseerd in je geld maar niet in de gast. Kortom een teleurstellende ervaring! Friendship isn’t a big thing – it’s a million little things

    Locatie is prima, maar keus genoeg op deze locatie.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    8,5
    Goed en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De prijs, we waren rond de tijd van oud en nieuw en betaalden €365 voor 2 nachten. Het is dat alles vol zat, maar normaal zouden we nooit zoveel geld uitgeven in Nederland, laat staan in Thailand.

    Goed en vriendelijk personeel. Upgrade van kamer en goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,9
    Goed ontbijt en een mooi zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed ontbijt en een mooi zwembad. Een uitstekende ligging Mooie strandvilla

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: