Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Chaweng Regent Beach Resort 4-sterren

155/4 Chaweng Beach , Koh Samui, Suratthani , 84320 Chaweng Beach, Thailand

#30 van de 130 hotels in Chaweng Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 945 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    9,6
    Geweldig, zo genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamers zijn ruim en schoon. Mooie ruime douche gelegenheid met een goede waterstraal. Twee ruime zwembaden op het complex met bedjes rondom. Het ene zwembad is vlakbij het strand. Het hotel heeft een eigen stukje strand waar ook bedjes opstaan. Het personeel is behulzaam bij het opzetten van een parasol en het bijzetten van bedjes / een extra parasol. Handdoeken voor op de bedjes worden gratis verstrekt. De zee is heel goed te doen. Deze loopt langzaam af. Er is een hotelbar waar je heerlijke drankjes kunt bestellen op de dag. Ook een goede lunch kaart met snacks. Worden ook bezorgd naar je bedje (elke set bedjes heeft een oproepbelletje). Je kan ook in het hotel avondeten, maar dat hebben wij niet gedaan. Er is in de straat genoeg keuze aan restaurantjes en lekker om ‘s avonds een stukje te wandelen. Personeel is super aardig en behulpzaam. Binnen het resort is het een oase van rust. Buiten sta je gelijk in de drukke straat van Chaweng. En loop je gelijk tussen de winkeltjes en de restaurantjes. Ideaal dus! Ik vond het helemaal top en zou zo weer terug gaan.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    6,3
    Kamer was wel in orde, maar niet qua prijs kwaliteit verhouding, wat voor mij belangrijk is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten

    Kamer was wel in orde, maar niet qua prijs kwaliteit verhouding, wat voor mij belangrijk is.

    Ontbijt wil tegen. Kamer was wel in orde, maar niet qua prijs kwaliteit verhouding, wat voor mij belangrijk is.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    9,6
    Prachtige accommodatie, uitstekende kamers en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime schone kamers, uitstekend ontbijt, mooie zwembaden. Rustig gelegen, en toch dichtbij een drukke straat. Alle medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,6
    Op het resort is het heerlijk rustig en ontspannen met een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten. Wij hebben genoten.

    Op het resort is het heerlijk rustig en ontspannen met een prachtig strand en zwembad. Zodra je naar buiten gaat zit je direct bij de leuke restaurants en barretjes. En het personeel is top!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Mooie rustige locatie in een druk drop met veel comfort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezien de hoge prijs voor een kamer had ik een beter onderhoud verwacht. Zowel kamer als de tuinen qua onderhoud achterstallig. Kan wel een verfje gebruiken zeg maar

    Midden in drukke dorp en toch rustig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Prima resort maar te hoge prijzen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd resort, kan wel een opknapbeurt gebruiken. Extra betalen voor ontbijt (400 bath pp) We zouden voor dit geld de volgende keer wat anders boeken.

    Twee zwembaden waarvan één met poolbar Ontbijt was erg uitgebreid Service van personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    Ene kant oase van rust, midden in de hectiek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grand Premier Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs! We vonden de consumpties erg duur 280 Bath voor 2 cappuccino's haha moet niet gekker worden. Daarnaast vinden wij de taxiservice erg prijzig. Ongelofelijk jet verschil tussen Bangkok en Koh Samui.

    Ene kant oase van rust, midden in de hectiek. Super vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijt. Ruime kamer. Mooie zwembaden. Echt een aanrader!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,8
    Top!!! Zou zo weer terug gaan!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het strand aan het hotel viel er tegen. Was bijna geen zee meer over.

    Het hotel was erg hygienisch, personeel heel vriendelijk en de ligging van het hotel was handig. Midden in de drukke straat.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    8,8
    Prima vakantie gehad op een prachtig resort
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten

    Communicatie was niet altijd top. Soms wat miscommunicatie door taalbarriere (Engels). Daarnaast kregen wij een oude kamer toebedeeld. Deze kamers verschillen enorm van de nieuwe gerenoveerde kamers. Gelukkig konden wij na 2 nachten alsnog verhuizen naar een gerenoveerde kamer.

    Mooi resort met een prima service. Er zijn voldoende mogelijkheden op het resort zelf, maar ook via het resort kun je alles boeken wat je op Koh Samui wilt doen. Het eten was divers en kwalitatief op orde.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2016

    9,2
    Een paradijs op aarde!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    - De prijs van het taxibusje is veel te duur, 600 baht - Als je via Navigo boekt betaal je maar 275, dit is een aanrader - De kamers zijn super gehorig. Wij hadden geen buren maar alleen de laatste avond. We hebben geen oog dichtgedaan dus blij dat het maar 1 nacht was want anders hadden we hier echt niet gebleven.

    Ik heb nog nooit zo'n mooi resort gezien! Het is helemaal in de stijl van Thailand en de zwembaden zijn prachtig. Het restaurant aan de zee is ook heel mooi alleen zijn de prijzen wel echt hoog. We hebben onze avond afgesloten met een Thaise avond, met een buffet en een Muay Thai demonstratie.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    2,9
    Vreselijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbeschoft personeel (max en bassy) geluidsoverlast van de verbouwing. Ontbijt daar wordt je weggekeken er wordt een half uur voor eindtijd al opgeruimd. Kamers niet goed gepoetst. Het is alleen maar belangrijk bij het hotel happy hour. Vreselijk !!! Het is niet ste

    De zee

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    9,6
    Fantastisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige kamer aan 't zwembad. Ideaal met een dreumes die nog slaapt en een kleuter die graag zwemt. Keuze te over: twee zwembaden en de zee aan je voeten (en toch geen mega resort), gigantisch ontbijtbuffet, dinner aan 't strand, vanalles te doen vanuit 't hotel. In tegenstelling tot sommige recensies vonden wij de vliegtuigen een hele happening. De kindjes keken hun ogen uit. Het gaf ons inziens geen overlast. Geweldige aankomst en hele prettige service. Kortom, een fantastisch verblijf!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,9
    Vriendelijk
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waterdruk in het hele resort

    Vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,8
    Dat wij na aankomst in de mooie kamer tot de ontdekking...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Melding vooraf dat er in periode x t/m y bouwactiviteiten plaatsvinden die geluidsoverlast kunnen geven.

    Dat wij na aankomst in de mooie kamer tot de ontdekking kwamen dat er bouwactiviteiten pal naast onze kamer waren die heel veel herrie gaven (boren van heipalen). Nadat wij dit gemeld hadden werd ons direct toegezegd dat wij een andere kamer(bungalow) konden krijgen.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2016

    5,8
    Ligging aan het strand, gezellige straat, lekker zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hebben erg genoten met ons allen. Wel vonden we de navolgende punten tegenvallen en daardoor deze lage beoordeling. We zouden dit hotel niet meer kiezen vanwege die punten: De vliegtuigen die over vliegen vonden wij storend. Personeel was niet heel vriendelijk, vooral degene bij het ontbijt. Het leek alsof ze hun werk niet meer zo leuk vonden. Bij de balie en de kamers waren ze vriendelijk. De gym is verouderd. Onvoldoende bedjes bij het zwembad en strand. Gedeelte van de dag geen strand (hoog water) en dan staan de bedjes in het water. Laatste 2 dagen van het jaar minder bedjes beschikbaar vanwege de opbouw voor oudjaarsnacht. 1 zwembad was niet beschikbaar op oudjaarsdag. Prijs-kwaliteit niet in verhouding. Prijs is erg hoog.

    Ligging aan het strand, gezellige straat, lekker zwembad. Goed ontbijt. Heerlijke sauna.

  • Beoordeeld op: 13 januari 2016

    9,2
    Het resort heeft veel meer te bieden dan vanop straat te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor iemand dat gesteld is op Wifi blijft dit een groot pijnpunt.

    Het resort heeft veel meer te bieden dan vanop straat te merken valt. Ligt in het centrum van het uitgaansgebeuren maar eenmaal binnen straalt het rust uit en is het waar genieten.

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    7,5
    De prijsverschillen per dag
    • Vakantiereis
    • Groep

    De prijsverschillen per dag

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    7,9
    Ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel receptie

    Ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 20 maart 2015

    8,8
    ligging aan het strand, aan de drukke strandweg, maar in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging aan het strand, aan de drukke strandweg, maar in het resort lekker rustig. Lekker wandelen op het strand.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: