Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Chiangmai Gate Hotel 3-sterren

11/10 Suriyawong Road, Haiya, Muang,Suriyawong Road, Hai ya, 50100 Chiang Mai, Thailand

#411 van de 653 hotels in Chiang Mai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 340 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 32

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,8
    Heel prettig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De goedkopere kamers zijn mooier, groter, hebben een bad + douche (in plaats van alleen een douche) en hebben een veel groter bed. Dit is eigenlijk alleen een voordeel, behalve dat wij dit niet wisten van tevoren. Dus doe er je voordeel mee! :) De inrichting/aankleding is wel mooier in de duurdere kamers.

    De kamers zijn ruim, schoon en netjes en de badkamer is prima. Het personeel is vriendelijk. De locatie is ook goed; dichtbij de muren van de oude binnenstad en bij een avondmarktje. Een goed en fijn hotel om vanuit daar uitstapjes te maken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,5
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco lekte erg, deed hetniet zo goed en maakte herrie. Douche soms kouder water.

    Dichtbij centrum en zaterdagsnachts rot en leuke restaurantjes, massage. Redelijk zwembad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,5
    Gezellig en locatie ligt centraal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De standaardkamer wij hebben update gefaan

    Sfeervolle kamer maar wij hebben wel update gedaan, standaardkamer vonden wij voor ons niet geschikt. Zwembad was heerlijk en schoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    8,8
    Ruime en schonen kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige min punt toen wij gingen eten in het restaurant dat de bediening geen engels straks en ook met handen taal ons niet begreep.

    Ruime en schonen kamer. Warme douche, lekker zwembad. Een prima verblijf!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was hier niet lekker. Gelukkig vonden we al snel een tentje links tegenover het hotel naast de laundry een koffietent waar je wel heerlijk kon ontbijten en hele lekkere koffie kreeg.

    De locatie. De eerste kamer vonden we minder, rook naar een ruimte met wateroverlast. Het bed was ook niet fantastisch. Omdat we een derde dag bijboekten werden we verplaatst naar een kamer boven de receptie, deze kamer was groter, het bed sliep heerlijk en het rook daar ook veel beter. Jammer dat we daar niet gelijk vanaf het begin hebben geslapen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    8,3
    het zijn goede kamers voor een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Er mag wel eens een kleine update worden gedaan in de badkamers en het roze mag wel eens een frisse andere kleur krijgen. Ook Mogen er wel eens betere stoeltjes om op te zitten in de kamer worden gezet.

    het zijn goede kamers voor een goede prijs. De omgeving is zeer leuk en het personeel is vriendelijk. Als je niet op zoek bent naar extreme luxe is dit een zeer geode verblijfplaats met een ruime kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    5,8
    Redelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was krap, muf en donker. Slechte douche. Wifi op kamers slecht, wel beter bij het zwembad en lobby.

    Ontbijt was goed en het personeel vriendelijk, locatie is ook goed.Lekker zwembad.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    5,0
    Er zijn echt leukere en fijnere accomodaties te vinden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was rommelig. En verder rook de kamer erg muf. We betaalden € 40 voor een nacht, we waren op doorreis dus hadden eigenlijk ook weinig wensen. Toch is het dan niet leuk om in een hotel als dit te slapen. Nul sfeer, muf, beetje vergane glorie. Als je er dan 20 euro voor betaalt is het een ander verhaal, maar wij vonden dit te veel geld (voor Thaise begrippen). Je kunt beter in een boutique hotel slapen of in een guest house.

    Het bed was lekker groot en goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,5
    Prima hotel met zwembad voor weinig geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was hard. Airco maakte zoveel lawaai, dat we de s nachts maar uitzette.

    Prima hotel met goede prijs kwaliteit verhouding. Beetje verouderde inrichting. Lekker en uitgebreid ontbijt. Goede ligging, op paar minuten loopafstand van de oude stad. Lekker zwembad, gedeeltelijk oude krakkemikkige ligstoelen langs het zwembad.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    7,9
    Prijs kwaliteit verhouding ok.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    Ontbijt saai (meestal in Thaise hotels). Geweldig traag internet. Trage bediening in bar. 3 Mai Thai maken in 30 minuten, dat kan ik sneller.

    Vriendelijkheid, informative en inzet van personeel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,5
    Goede lokatie op loopafstand 7-11 & eetkramen in avond, lekker zwembad en heerlijk ontbijt buiffet!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het is wat gedateerd. Die badkuip had eruit gemogen.

    ruime kamer, balkon, lekker ontbijtbuffet tot 10.30am. Zwembad was ok. Op korte loopafstand van eetkramen in de avond en 7-11. Ik eet in ochtend liefst rijst e.d. en keuze is er voldoende. Eet je alleen een geroosterde boterham en klaag je daarover, dan ligt dat niet aan het ontbijt maar aan jezelf. Als je reist moet je flexibel zijn. Al dat gezeur wat ik las over het ontbijt is zielig. Warme kant ontbijt was goed en keuze te over! Prima! Koffie is soms wat sterk: verdun het met warm water. En buffet dus all you can eat! Hotel uit schuin naar rechts zit de fietsverhuur en < 5 min op fiets sta je al in oude binnenstad.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    8,8
    Prima hotel als uitvalbasis om chiang mai en omgeving te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi op de kamer was slecht, in de lobby wel goed. Bed was een beetje wiebelig.

    Prima hotel als uitvalbasis om chiang mai en omgeving te verkennen. Zwembad is verfrissend en je kan van alles regelen in de lobby (tours, huur scooter, etc)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,9
    Een mooi hotel dichtbij het centrum van een levendige stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Leuk zwembad, ligt dicht bij het centrum. Prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,3
    Prima hotel in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede locatie in Chiang Mai. Personeel was erg vriendelijk. Veel horeca gelegenheden zijn op loopbare afstand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,9
    Goede prijs kwaliteit. Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel had een grote lek. Alles was nat. Stonk naar het vocht.

    Groot ontbijtbuffet. Niet zo duur. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    4,6
    Redelijk middenklasse hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en airco op de kamer

    De locatie van het hotel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,3
    Aardige personeel en de rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel wat tegen maar voor de prijs een top hotel

    Aardige personeel en de rust

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    9,2
    Kamer was geweldig, niets op aan te merken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad zorgde voor groene gloed op huid/zwemkleding

    Kamer was geweldig, niets op aan te merken

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,5
    Super fijn om even bij te komen van alle hostels!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heerlijk!

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    7,5
    Prijs kwaliteit in evenwicht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer was netjes en schoon. Bertje donker door weinige ramen.

    Prijs kwaliteit in evenwicht. Zwembadjes heerlijk bakken jammer dat de hele ochtend het schoonmaak systeem zoveel herrie maakte.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    6,7
    Goede kamers, sfeervol ingericht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Toen we om 1 uur s nachts thuis kwamen na een avondje opstap lagen alle kamersleutels die ingeleverd waren (waaronder die van mij) open en bloot op de receptie zeer slecht!!!

    Goede kamers, sfeervol ingericht.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,1
    De lokatie van het hotel is goed: net buiten, maar wel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer was vrij klein. Wifi op de kamer was slecht.

    De lokatie van het hotel is goed: net buiten, maar wel vlakbij het centrum. Ontbijt was goed en gevarieerd. Naast de receptie staan twee computers, klaar voor (gratis) gebruik.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,8
    De vriendelijkheid van het personeel, het fijne zwembad, het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de schoonmaak kon beter. Er werd een standaardprogramma afgewerkt, maar bijvoorbeeld vuile spetters op de deuren weghalen, hoorde daar blijkbaar niet bij. Ook het plafond in de kamer was nogal vies. Het zou een opknapbeurt kunnen gebruiken.

    De vriendelijkheid van het personeel, het fijne zwembad, het ontbijt, de booking service voor dagtrips, de ligging en de uitstraling van het hotel waren kenmerkend voor Chiang Mai Gate hotel. Ik vond het ook errg sfeervol. Ik voelde me er meteen helemaal thuis. Ik vond de kleine schoonheidsfoutjes in de schoonmaak niet zo'n probleem en zou het zo weer boeken.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    8,3
    ruime kamer, fijn bed, het zwembad!
    • Vakantiereis
    • Stel

    niet al het personeel even vriendelijk. op terrein v hotel taxichauffeurs die je proberen op te lichten (naar vliegveld voor 150baht, ipv 200 zeiden ze, maar loop je naar de straat kun je voor 80baht een taxi of tuktuk nemen).

    ruime kamer, fijn bed, het zwembad!! en prima ontbijt. locatie een straatje vh centrum af wat goed te lopen is

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    7,1
    Redelijk goede bedden voor Thaise begrippen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ontbijt was voor westers ontbijt echt niet goed (keuze en kwaliteit) terwijl er wel mee geadverteerd wordt.

    Redelijk goede bedden voor Thaise begrippen Ligging nabij centrum.

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    7,9
    De housekeeping, badkamers en goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt niet zo lekker en zwembad redelijk vroeg dicht.

    De housekeeping, badkamers en goede bedden. Ook hebben ze een goede touroperator balie in het hotel waar je allerlei tours en activiteiten kan boeken.

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    7,5
    Locatie, zwembad, douche.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Luidruchtige kamer aan parkeerplaats zijde. Ontbijt is matig

    Locatie, zwembad, douche.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    7,1
    De vriendelijk heid
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vriendelijk heid

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    8,8
    Zeer goede bedden en prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Inrichting kamer enigszins verouderd.

    Zeer goede bedden en prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,1
    Fijne kamers, goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Slecht ontbijt (koud) en best gehorig.

    Fijne kamers, goede locatie. Fijn zwembad.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,1
    Goede lokatie, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed en kussen waren erg hard

    Goede lokatie, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    6,7
    Zwembad was fijn
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mugfe kamer

    Zwembad was fijn

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 32

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: