Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Da Kanda Villa Beach Resort 3-sterren

19 Moo 1 Ban Thai Beach, Koh Phangan, 84280 Thongsala, Thailand

#17 van de 29 hotels in Thongsala

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 618 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,2
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    - Het strand is mooi maar niet geschikt om te zwemmen. Als je wilt leren kite surfen zit je hier wel helemaal goed. Ook leuk om gewoon naar de kite surfers te kijken.

    - Super- maar dan ook supervriendelijke receptioniste - Wij hadden basic kamers die voor ons prima voldeden. Zouden wij daar langer blijven dan zouden we één van de bungalows aan het strand nemen - Goede, Thaise massages. Ik had een blessure die professioneel aangepakt werd. - Prachtige tuin! - Fijn zwembad met uitzicht op zee - Op wandelafstand van het dorp met food market en andere leuke tentjes - Vlakbij de Pier

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,3
    Heerlijk rustige locatie met goed helpend personeel en een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kunt er niet avond eten wel heb je gratis shuttle naar de eetgelegenheden En meer ligbedjes aan het zwembad zou fijn zijn

    Heerlijk rustige locatie met goed helpend personeel en een heerlijk zacht bed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    7,9
    Leuke bungalow op makkelijke locatie vlakbij de pier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bediening in het restaurant was erg slecht Ze hadden volgens mij liever dat we ergens anders heen gingen De douches waren erg klein

    Fijne locatie Mooi strand Leuke huisjes

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    9,2
    Aangenaam verpozen mooie plek.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Cottage
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet al het eten vonden we lekker ...

    Geweldige kamers met heerlijk terras. We mochten luie stoelen van het zwembad op het terras neerzetten. Zwembad aangenaam. En mooie plek. dichtbij Ton Sala.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,9
    leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Cottage
    • Verbleef 2 nachten

    De foto's kwamen niet echt overeen met hoe het zwembad er uitziet. Nog steeds een leuk zwembad hoor, maar op de foto's ziet het er wel een stuk groter en beter uit. Ook de kamers zijn ietsje minder fancy dan op de foto's.

    Het personeel was super vriendelijk. Vooral Tom gaf ons alle informatie die we nodig hadden voor onze terugreis naar Surat Thani. Onze bungalow lag op twee stappen van het strand en het zwembad. Fantastisch dus. Restaurant is wel duur. Hebben er daarom maar één keer ontbeten en voor de rest het stadje ingegaan en op de markt gegeten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,0
    Kies geen villa maat een hotelkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden, de hygiene, honden die los lopen. Ze blijken lieg te zijn en willen een beetje aandacht maar je schrikt je dood als ze operns voor je deur staan. Er is in de avond niks te doen de bar zou tot 11 open zijn maar is om 8 al dicht. De deuren van de villa trek je ze open zonder moeite, een veilig gevoel is er niet en de wifi werkt er op sommige momenten.

    De vrolijke/ behulpzame jongeman(medewerker) bij de receptie. Hij dacht mee bood zijn excuses aan voor de slechte villa em gaf ons meteen een nieuwe. Je bent in 1 minuut op het strand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,7
    Prima locatie en ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel muggen/ duizendpoten, ook in de kamer. Bij het restaurant/bar aan het strand is het personeel niet zo vriendelijk en klantgericht het sluit ook al om 9 uur savonds

    Prima locatie en ruime kamer. Aan een prachtig strand. De receptie was heel vriendelijk en behulpzaam, ook voor de kinderen. Ook de wasservice was geprijsd zoals buiten de hotels en was prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,5
    Prima plek om eiland te verkennen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer bar/restaurant. Paar keer heerlijk gegeten bij de buren lime n soda!

    Standaard kamer was op 1e verdieping. Gewisseld voor villa. Lag lekker in de tuin. Mooie tuin, liep zo naar het strand. Bar en restaurant geen sfeer. Personeel harstikke behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    10
    Perfect met goede service en leuk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant 1x hamburger gegeten en ons bord niet leeg gegeten want t smaakte nergens naar maar ik zou andere restaurants opzoeken

    Het personeel is erg betrokken en vriendelijk en regelen graag alles voor je heel erg prettig

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    4,2
    Da Kanda heeft potentie maar door onverschilligheid is het een rommeltje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Cottage
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer is in die drie dagen niet schoongemaakt. Matras was keihard, bobbelig en rook muf. Cocktailbar op het strand: geen gasten, wellicht de harde muziekkeuze?

    De kamer was zeer royaal. Dicht bij het strand. Mooie tuin

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    8,3
    Genieten aan het strand van Thongsala
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa met Toegang tot het Strand
    • Verbleef 4 nachten

    Het resort zou er goed aan doen om standaard ontbijt aan te bieden. Eventueel tegen een extra vergoeding.

    We hadden een prachtige, ruime en luxe villa/appartement aan het strand. Alles zag er vrij nieuw uit. Het zwembad was top, lekker rustig strand.. We hebben genoten!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,1
    De prijzen van de bungalows aan het strand waren vrij hoog,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen van de bungalows aan het strand waren vrij hoog, 2400 baht per nacht. Maar daarentegen de rust en het directe uitzicht op zee fantastisch.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    8,3
    Heerlijk voor paar dagen relaxen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi

    Eten prima, rustig resort, fijne huisjes, receptie dames uitstekend, prettige sfeer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,3
    Leuke meiden aan de balie!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke meiden aan de balie!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,2
    Mooie locatie aan het strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer met Zijdelings Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie locatie aan het strand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,5
    Perfecte kwaliteit prijs verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Villa met tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte kwaliteit prijs verhouding

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,5
    Ondanks het slechte weer hebben wij hier een prettige tijd gehad in het hotel.....
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel.....

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,9
    Goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    nvt

    Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,8
    Tegenvallend verblijf in een vervallen resort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers werden niet schoongemaakt en waren net als de zee, het strand en het zwembad vies.

    Eigenlijk vrij weinig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,8
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettend vriendelijk personeel, locatie prima en nightmarket op loopafstand

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    7,5
    De behulpzame Mai heeft ervoor gezorgd dat wij een aantal...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het resort ligt niet aan een strand waar je lekker kan zwemmen door het ondiepe water. Maar met een scooter rij je zo naar mooie strandjes en zie je ook nog onderweg prachtige natuur.

    De behulpzame Mai heeft ervoor gezorgd dat wij een aantal dagen hier heerlijk hebben vertoefd!

  • Beoordeeld op: 10 januari 2015

    3,8
    Locatie was prima, dichtbij de pier waar Savonds meer dan...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was niet schoon, toen we aankwamen lag het braaksel van een bewoner voor ons nog on de douche, vloer was vies, de wc was kapot, de wc bril was los, de klamboe was kapot, etc. De badkamer is door een foute betonlook net een grot en rook niet fris. Nadat ik had geklaagd bij het personeel werd ik niet serieus genomen, de andere gasten waren zeer tevreden was hun antwoord. De kamer werd schoongemaakt maar dat was het dan ook. Het te betalen bedrag was buiten verhouding en was al afgeschreven op moment dat we incheckten. Geen aanrader!

    Locatie was prima, dichtbij de pier waar Savonds meer dan voldoende te doen is.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    7,5
    Dichtbij strand, super lief personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers waren niet echt schoon (vlekken in dekbed)

    Dichtbij strand, super lief personeel!

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    9,6
    Prachtige goed onderhouden huisjes, zeer behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prachtige goed onderhouden huisjes, zeer behulpzaam personeel. Upgrade gekregen naar strandvilla.

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: