Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Diamond House 3-sterren

4 Samsen Road, Banglampoo, Phranakorn, Bangkok, 10200 Bangkok, Thailand

#704 van de 1.238 hotels in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 149 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Betaald WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    5,8
    Balen, hadden wat minder impulsief moeten boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet kunnen slapen want het bed was echt te hard en de airconditioning klonk alsof er een vrachtwagen met draaiende motor in je kamer stond.

    Gezellige buurt, loopafstand van centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,9
    Als je niet meer dan basisbehoefte nodig hebt is dit een prima deal !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk was het allemaal prima. Je moet wel zelf best vragen of ze de kamer poetsen en ze vergeten hier en daar wel iets, maar er is altijd wel iemand die je verder helpt.

    Prijs kwaliteit is dit een leuk hotel. Het ligt daarenboven op wandelafstand van een hele leuke buurt en taxi's zijn er vlot te verkrijgen waardoor je heel makkelijk in Bangkok dingen kan plannen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    5,8
    Prima plek, maar verwacht niets meer dan een plek om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Stukke stopcontacten, hard bed.

    Prima keuken! Vriendelijk personeel!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    5,8
    Achterstallig onderhoud
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sinds mijn verblijf in 2009 is het enige editie veranderd is de prijs van de kamer!

    Vriendelijkheid en welwillendheid personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    6,3
    Restaurant geweldig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers donker en niet goed schoongemaakt. Overal lagen haren.

    Restaurant geweldig! Locatie prima!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    8,8
    Een echte aanrader !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Locatie was top, kamers waren proper en personeel zeer vriendelijk !

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    6,7
    De persoonlijke service.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden.

    De persoonlijke service. Onze airco was stuk en we kregen met gemak een andere kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    7,1
    Zeer geschikt voor 1 nacht, beetje duur voor wat het is
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen lift en zat op de 5e verdieping

    De locatie

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    4,6
    De lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    De schoonmakers waren vriendelijk, de eigennaren en receptioniste vreselijk. we hadden iets gepakt waar de schimmel net nog niet opzat van de minibar. Maar omdat wij het open maakte moesten we betalen, maar we konden het niet meer eten. Heeel slecht!

    De lokatie

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    4,6
    dichtbij centrum
    • Individuele reiziger

    Hotel heeft alleen een lift van verdieping 3 tot 5 rest moet je sjouwen.. geen info en erg onvriendelijk aan de balie,sliep in een donkerkleurige kamer erg klein, dubbel bed, matras erg hard, licht voorziening onvoldoende, TV slecht, badkamer moet gerenoveerd worden, alle kranen lekken en dat is in de nacht erg irritant

    dichtbij centrum

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: