Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Diamond Cave Resort & Spa 3-sterren

36 Moo 1, Ao Nang, Muang Krabi, 81000 Railay Beach, Thailand

#15 van de 16 hotels in Railay Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1722 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,4

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    4,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    5,8
    Volgende keer andere locatie op Railey Beach
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Ventilator
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel was niet vriendelijk, huisjes waren niet schoon. Bij vragen om nieuwe kussens duurde dit de hele dag en moesten we het 4x opnieuwe vragen. Wifi alleen in de receptie

    De prijs was gunstig voor de ligging. Met een paar minuten lopen zit je bij veel restaurants en het strand

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,3
    diamond cave resort ervaring
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het restaurant van de diamond cave resort is walgelijk. Het is heel erg vies. Ik zou niemand adviseren om een ontbijt inbegrepen te doen. 10 meter veder lopen kom je een ander restaurant tegen die een geweldig en schoon ontbijt te bieden heeft. Wij hebben 3 keer ontbeten en 2 keer avond gegeten en telkens was er wat mis. Mijn broer bestelde een burger en vond er een nietje aan geniet. Zo erg was het dus. Ik heb zelf ook geen idee waarom er een nietje in zijn broodje zat maar dat liet de emmer bij ons wel overlopen. Veder is het ook handig om te weten dat de kamers echt net bewoonbaar zijn. Je krijgt de keuze om met of zonder airco te boeken. Zonder airco boeken is de prijs uiteraard lager maar dat is echt niet te doen. Je krijgt een ventilator die amper werkt en de vliegjes en andere beestjes zoemen om je heen. De kamers die we hadden, daar kon je in overleven that's it. Ik zou jullie ook niet adviseren om een shutlle bus via hun te regelen die je van de airport naar het resort brengt. Wij hebben die fout wel gemaakt. We hebben contact met hun gehad via de mail. Dit was telkens heel vaag omdat ze amper Engels kunnen en laat antwoorden. We moesten toen 4000 bath ervoor betalen. Dit is zo overdreven veel want de terugweg konden wij zelf regelen voor maar 400 bath.

    De locatie was echt geweldig. Het ziet er precies hetzelfde uit op de foto's. Het was niet afgelegen en een mal de npark uit te gaan sta je al voor het strand. Daar kun je eten zien te krijgen, ontbijten etc, en je kunt leuke tripjes boeken. Het zwembad is ook goed. Altijd schoon en met een prachtig uitzicht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Netjes onderhouden park en fijn zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen.

    Netjes onderhouden park en fijn zwembad. Vrolijk personeel en we hebben er rustig kunnen slapen. Leuk dat er apen langs kwamen op het park en ze zijn niet lastig geweest.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Goede service, leuke locatie, alleen kreeg ik hier...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan niet heel veel kanten op, en je moet hier met de boot komen (dit wisten we niet)

    Goede service, leuke locatie, alleen kreeg ik hier voedselvergiftiging en werd ik extreem ziek. Ik denk dat het door het ontbijt kwam of het thais eten in de buurt.. we kregen wel langer de tijd om uit te checken omdat ik zo ziek was geworden dus ++ voor de service.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    2,9
    Vreselijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Ventilator
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles.. personeel.. bedden douche.. op het internet stond niet dat het zo erg was.. de foto’s verbloemde alles.. een dikker vette 0

    De omgeving.. ze mogen van geluk spreken dat ze zich daar kunnen vestigen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    7,9
    We hadden een leuk huisje, vlak bij het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Ventilator
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi was niet in de huisjes zelf mogelijk

    We hadden een leuk huisje, vlak bij het zwembad. Kamers waren erg ruim en goed schoon. Ook werd dit dagelijks netjes schoongemaakt en de bedden opgemaakt. Ontbijtbuffet was prima, niet super gevarieerd maar Ok. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    8,8
    Véél beter dan wat de recensies zeggen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Ventilator
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer bleef wat vochtig, extra betalen voor airco.

    Heerlijk verblijf gehad, het personeel was super vriendelijk en behulpzaam en gaf ons een upgrade naar een grote bungalow. Ze deden erg hun best om er een leuk en onvergetelijk kerstfeest van te maken. De ligging is erg mooi en centraal gelegen. Het zwembad is prettig en rustig en het ontbijt was meer dan voldoende keus. (Salade, eieren, pannekoeken, toast, rijst, yoghurt). Boven al onze verwachtingen na het lezen van de negatieve recensies.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    5,0
    Prima voor reizigers Max 2 nachten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Ventilator
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer vies en slechte douche, zeer ongezellige kamer met slechte bedden en tl buis verlichting. Prima voor reizigers op doorreis.

    10 min. Lopen van aong beach, 5 min van de pier af waar je met de boot aankomt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    8,3
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook muf en er zat heel weinig druk op de douchekop.

    Heerlijk zwembad op een mooie locatie. Vanaf het hotel liep je in 5 minuten tijd naar railay west, waar de prijzen een stuk hoger lager. Ruime kamers met balkonnetje en vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    9,6
    Prachtig huisje met airco!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Ventilator
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er door mensen slechte beoordelingen worden gegeven: het is een prima resort! Enige nadeel van de plek is dat je altijd moet uiteten: minimarkt heeft geen brood in het laagseizoen.

    Prachtig huisje met airco! Heerlijk zwembad! Overal dichtbij!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,3
    Prijs/ kwaliteit heel goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Ventilator
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer toegewezen gekregen waar een airconditioning in hing. Deze kon je echter alleen tegen een meerprijs van 300 Baht per nacht gebruiken (en dat was echt nodig, een fan was niet te doen).

    Couponkorting op het ontbijt. Ook het personeel was heel erg vriendelijk. Het zwembad was echt dik in orde, schoon en heel mooi!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Ventilator
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was zeer onvriendelijk. Hebben hiernaast ook 200 baht extra gerekend omdat een handdoek een beetje vies was geworden omdat het op de grond was gevallen. Er waren ook kakkerlakken in de badkamer.

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    4,6
    Badkamer was vies, er lagen haren en stofwolken die niet van...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Ventilator
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was vies, er lagen haren en stofwolken die niet van ons waren toen we aankwamen. Zeer gehorig en in het bed lag zand dat niet van ons afkomstig was.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    2,5
    een kleine 4/10
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Ventilator
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De onvriendelijke hotel bediende, de kamers heel basic en niet zoals op de foto voorgesteld

    er beviel me juist niets, de foto's waren helemaal niet representatief en komen niet overeeen met realiteit .De hotel manager was super ON vriendelijk

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    4,6
    Zeer matig. Zou deze locatie niet aanbevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettend slecht bed. Spiralen staken er doorheen. Gaten (sigarettenpeuken ws) in het beddengoed en de deken zat onder de vlekken en was kapot. Slot van de badkamer was kapot en de airco werkte niet (werd wel ter plekke gerepareerd )

    De locatie was prima. Buitenkant bungalow ook. Ziet er gezellig en verzorgd uit. Tot je binnen komt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    6,3
    Matig ontbijt qua keuze en 280 THB is redelijk duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Ventilator
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers airco defect en ventilator lawaaierig. Tv slechte ontvangst en gedateerd.

    Matig ontbijt qua keuze en 280 THB is redelijk duur Mooie ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    3,3
    miskleun
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was oud, bad kon niet gevuld ,smerig, tv kapot, gat in de badkamer zodoende ongedierte binnen ,hele nacht kikers in de vijver voor de kamer en wij hadden de duurdere kamer, de bungalow wilde ik helemaal niet. Dit is de eerste keer dat wij iets zo slecht beoordelen wij reizen 4 tot 5 keer per jaar,

    het eiland leuk voor een n dag of 3,

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    6,3
    Prima resort als je van goedkoop houdt en niet veel geeft om luxe.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit resort is echt outdated maar daar was de prijs ook naar. Beddenlakens waren smoezelig en de badkamer niet erg praktisch en zeer oud. We hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt en dat zou ik ook zeker niet doen! Voor minder geld heb je om de hoek veel leuke restaurantjes zitten die ook ontbijt bieden.

    Het zwembad is heerlijk en de locatie is prima. Verder weinig positiefs, maar voor deze prijs mag je ook niet meer verwachten. Dit was met oud en nieuw het enige wat nog beschikbaar was anders had ik het niet geboekt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Goede ligging, minder luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Ventilator
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk viel er niets tegen. De prijskwaliteit verhouding is goed. Je betaalt een stuk minder voor dit hotel ten opzichte van andere hotels. De reden is dat de kamers gedateerd zijn. Alhoewel je toch heel de dag buiten bent is dat geen probleem. Let op: Als je dus van een luxe kamer houdt moet je dit niet boeken. Houdt je van een goede locatie, ben je veel buiten, en zie je het hotel puur als een slaapplek absoluut boeken.

    De locatie is super. Vanaf Railay East loop je heel makkelijk naar Railay West en Phranang Beach en Cave. Er zitten veel leuke eettentjes bij Railay East. Ook Phranang Beach is zeker aan te bevelen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    7,1
    Vriendelijk personeel, maar geen tweede keer voor mij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Ventilator
    • Verbleef 4 nachten

    Het onderhoud en ik vond de manager erg onzeker. Hier zou ik geen tweede keer naar toegaan, hoewel het hotel wel veel potentieel heeft.

    De plek waar het resort lag was werkelijk schitterend, naast een gigantische klif! Het zwembad was ook werkelijk prachtig en mooi gelegen. Wij hebben wel onze kamer laten up-graden, want de eerste was werkelijk een drama, ga ik niet eens op in. Tweede kamer was erg mooi, maar in de badkamer was er van alles kapot. Dit resort zou veel meer aan onderhoud moeten doen. Het personeel was erg vriendelijk, ook in het restaurant beneden. Het eten in het restaurant was matig. Het pad naar het strand is in een woord waanzinnig! Railey Beach is het mooiste strand wat ik ooit heb meegemaakt (heb er al heel wat gezien in mijn leven), dus hier naar toegaan is absoluut de moeite waard, maar dan in een wat duurder hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    7,5
    handdoekservice
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet je gebruikte handdoeken inleveren aan de receptie om nieuwe te krijgen. Daar worden ze gecheckt of ze niet vuil zijn als dit geval is moet je een toeslag van 100 baht betalen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,1
    Locatie was super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Ventilator
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was niet heel schoon maar heeft ook met het tropische klimaat te maken dat het vol met schimmel zit

    Locatie was super.. railay beach is een aanrader.. niet te lang blijven hier dan is het perfect

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    9,6
    Prima zwembad, ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Strand 10 minuten lopen

    Prima zwembad, ruime kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,1
    Eenvoudig verblijf met leuk zwembad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bungalow met Ventilator
    • Verbleef 3 nachten

    Het ziet er niet uit zoals de foto's. Het park is vervallen. Huisjes zijn prima maar verwacht geen luxe.

    Leuk zwembad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Lekker zwembad, rustig resort, schone kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig waterdruk bij douche, maar dat is vermoedelijk op het hele eiland.

    Lekker zwembad, rustig resort, schone kamers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,3
    Prijs kwaliteit is prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad

    De locatie en het vriendelijke personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    6,7
    Voor 2 nachten te doen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Ventilator
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was niet schoon

    De plek

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    3,8
    De ligging en het balkon, redelijk goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon, kleine badkamer

    De ligging en het balkon, redelijk goede bedden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,3
    Het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Ventilator
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden geen airco geboekt maar dat is geen overbodige luxe.

    Het zwembad. Mooie ligging op Railay.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    2,9
    De foto's op de site zijn heel anders dan de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto's op de site zijn heel anders dan de werkelijkheid

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    6,7
    Prima plek!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was wat muf en extra bed zakte erg door.

    Locatie uitstekend, familiekamer prima qua oppervlakte.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,5
    Kamers waren netjes en ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow met Ventilator
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van mede gasten.

    Kamers waren netjes en ruim. Lekker zwembad

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vergane glorie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,2
    Juli 2017
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Ventilator
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast. Kamers zijn erg gehorig, schoonmaak personeel gooit ook net de deuren

    Goed bed, goed zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    2,9
    geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Ventilator (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kakkerlakken in de kamer onjuiste foto's ongezellig televisie werkte niet schimmel apen in de tuin

    Niets speciaal

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    3,3
    Ik was blij dat de dagen voorbij waren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Bungalow
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was verschrikkelijk. De vloer was 24/7 nat en het rook heel vies.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,1
    Super locatie, heerlijk zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Bungalow met Ventilator
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bungalows zijn oud. Echter redelijk schoon. Grote schoonmaak/opknappen noodzakelijk.

    Super locatie, heerlijk zwembad. Koelkastje aanwezig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    4,2
    Locatie prachtig, verder zou ik het afraden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Bungalow
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het huisje was vies, veel ongedierte, deur kon niet goed op slot, onaardig personeel.

    Het zwembad en uitzicht

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2016

    6,7
    We logeerden in een vierpersoonsbungalow.
    • Vakantiereis
    • Groep

    geen airco, maar was te doen zonder airco in januari. wifi werkte maar af en toe

    We logeerden in een vierpersoonsbungalow. Voor de prijs (11 Euro p.p.p.n.) wisten we dat we niet veel konden verwachten maar het viel goed mee. propere kamer, douche werkte perfect, koelkast en ventilator. 's Ochtends aapjes op het terras. Mooi zwembad. Ontbijt was voldoende uitgebreid voor 2,5 Euro.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    5,4
    De locatie beviel ons het meedt aangezien je binnen een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het huisje was wat verouderd maar op zich wel oke. Wat meer tegenviel was de badkamer aangezien je de douchekop niet op kon hangen en het afvoerputje aan de andere kant van de badkamer zat. Bovendien was de ruimte tussen de douche en de toilet erg smal waardoor de toilet onder water kwam te staan. Prijskwaliteitsverhouding klopte niet, het was erg duur

    De locatie beviel ons het meedt aangezien je binnen een korte tijd naar de 2 mooiste stranden van Railay kon wandelen

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,9
    Leuk huisjes, schoon, locatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Strand is 10/15 min lopen (westkant), maar je bent er zo. Wi-Fi was niet denderend, alleen ontvangst bij receptie.

    Leuk huisjes, schoon, locatie was prima. Was aan de oostkant maar 's avonds is daar veel te doen.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2015

    5,0
    De kamer was schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De locatie was in vergelijking met de andere resorts niet erg goed, was toch een stuk de heuvel op lopen. Verder was het personeel tijdens aankomst meer bezig met zichzelf dan het inchecken van onze groep. Daarnaast is het aan te raden om aan de andere kant van het eiland te verblijven aangezien daar de zee is, in tegenstelling tot deze kant.

    De kamer was schoon.

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2015

    8,8
    Mooie vrijstaande bungalow, leuke locatie en leuke sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er zat een kakkerlak in de badkamer maar die zitten nu eenmaal in Thailand

    Mooie vrijstaande bungalow, leuke locatie en leuke sfeer

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    7,5
    Netjes schoon simpele accommodatie met zwembad;
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi was niet goed qua bereik

    Netjes schoon simpele accommodatie met zwembad; restaurant en winkeltje

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    5,4
    Locatie was erg goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Service van de medewerkers dermate slecht dat ik het gevoel had dat ze lui zijn en niets willen uitvoeren.

    Locatie was erg goed

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: