Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen Thailand
  3. Hotelbeoordelingen: Provincie Bangkok
  4. Hotelbeoordelingen Bangkok
  5. Beoordelingen van Grande Centre Point Hotel Terminal21

Beoordelingen over Grande Centre Point Hotel Terminal21 5-sterren

2 Soi Sukhumvit 19 (Wattana) Sukhumvit Road, Klongtoey Nua, Wattana, Wattana, 10110 Bangkok, Thailand

#306 van de 1.624 hotels in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1589 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 13

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,9
    Top zo als altijd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Premium Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitchecken met creditcard ging niet goed. Apparaat weigerde meerdere creditkaarten. Later bleek het bedrag meerdere malen te zijn afgeschreven. Het duurde allemaal erg lang maar alles is uiteindelijk nettjes afgehandeld. Gelukkig bedden we geen haast.

    Top zo als altijd. Executive room geboekt en een upgrade naar suite gehad. Bedden zeer comfortabel. Ontbijt in de executive lounge is super! Zwembad, sauna en gym zijn ook goed. Meerdere film kanalen op tv.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    6,3
    Kan beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Premium Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het babybedje dat wij kregen was niet schoon en hebben we zelf schoon gemaakt. Het ontbijt vonden wij zeer matig. De warme gerechten waren ijskoud, scrambled egg was smakeloos, het brood en de broodproducten waren droog en taai, de sap was nep. De verscheidenheid en hoeveelheid aan gerechten was groot, maar de kwaliteit echt zeer matig. Het personeel vonden wij over het algemeen onpersoonlijk echter de bagage sjouwers waren vriendelijk. Prijs-kwaliteitverhouding is slecht.

    Wij kregen een upgrade naar een grotere kamer, wat wij zeer waardeerden. Grootte van de kamer en de aanwezigheid van een keukenblok met o.a. combimagnetron. De kamer en badkamer waren goed schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    9,2
    Goed voor kort verblijf.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    'S avonds gaat u best ergens anders gaan eten want het restaurant is leeg, de bediening onwennig en het is niet mogelijk om als Westeling een glas bier of wijn te krijgen. Er is nachtlawaai van dichtslaande deuren en voorbijgangers. Een taxi willen ze niet op voorhand bestellen. Je moet beneden klaarstaan en dan pas wordt er een taxi gebeld. Wachten maar....

    Het ontbijt was heerlijk. Heel uitgebreid. De kamers zijn mooi maar een beter onderhoud zou wensbaar zijn. Het is goed gelegen. De luchthavenshuttle van het hotel heeft de beste prijs.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2019

    8,3
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Premium Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het mist een beetje sfeer.

    De locatie was perfect. Bovenop een mall!

    Verbleven in januari 2019

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    3,8
    Lokatie goed, maar zou hier niet meer voor kiezen
    • Zakenreis
    • Stel

    Zeer harde bedden, kleine kamer geen 32mtr! Zoals website aangeeft! Ontbijt bij receptie 400 bath, bij ontbijtzaal 650 bath???? Rara hoe kan dat, waardeloos hotel ga naar het Sheraton!

    Lokatie goed, maar zou hier niet meer voor kiezen

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    10
    Uitzonderlijk goed bed en badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Buffetten waren niet duur maar ook niet interessant! Je krijgt natuurlijk waarvoor je betaald!

    Uitzonderlijk goed bed en badkamer

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    9,2
    Indra het onze huwelijks Reid was werken we extra in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Indra het onze huwelijks Reid was werken we extra in de watten gelegd.prachige kamer met een adembenemend uitzicht op Bangkok !

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    8,8
    super kamer
    • Individuele reiziger

    super kamer directe verbinding met skytrain en MRT zeer centraal gelegen prachtige accomodatie

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    9,2
    Kamer netjes schoon en luxe.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer netjes schoon en luxe. Centrale ligging in Bangkok centrum.

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    10
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nietz

    Zwembad

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    9,2
    De lokatie en het toilet.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De bedden zijn iets aan de kleine kant.

    De lokatie en het toilet.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    9,6
    De kamerfaciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamerfaciliteiten.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2015

    9,6
    Location, swimmingpool,excellent service.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Location, swimmingpool,excellent service.

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 13

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Grande Centre Point Hotel Terminal21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: