Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi
  1. Startsida hotellrecensioner
  2. Hotellrecensioner THA
  3. Hotellrecensioner Bangkoks storstadsområde
  4. Hotellrecensioner Bangkok
  5. Recensioner av Anantara Sathorn Bangkok Hotel

Recensioner av Anantara Sathorn Bangkok Hotel 5 stjärnor

36 Narathiwat-Ratchanakarin Road, Sathorn, 10120 Bangkok, Thailand

#481 av 1 526 hotell i Bangkok

Guests' Choice

Recensionspoäng

Baserat på 2159 hotellrecensioner

8,5

Betygsfördelning

  • Städning

    8,6

  • Bekvämlighet

    8,8

  • Läge

    7,6

  • Faciliteter

    8,5

  • Personal

    9

  • Prisvärt

    8,4

  • Gratis WiFi

    8

100 % verifierade recensioner

Riktiga gäster. Verkliga vistelser. Äkta åsikter

Läs mer- öppnar en dialogruta
Skriv en recension

Visar 1 – 33

  • Recenserades: 29 december 2018

    6,3
    Skybaren!
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit med 2 sovrum samt vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 2 nätter

    Standarden. Vi förväntade oss lyxhotell men fick vad vi anser motsvarar högst 4-stjärnig status. Rummen rejält slitna.

    Skybaren! Magisk utsikt. Sköna sängar.

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 10 december 2018

    5,8
    Ett ok hotell men som inte levde upp till mina förväntningar.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • 2 rum
    • Vistelsen var 2 nätter

    Rummen var slitna och inte alls i den klass som jag upplevt på andra 5stjärniga hotell. Personalen var heller inte speciellt tillmötesgående och gjorde inte det där lilla extra. Men mest besviken var jag över rummen som inte alls kändes som en lyxig svit. Bilderna visade mycket fräschare och finare rum än det jag fick.

    Sköna sängar

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 19 september 2018

    7,9
    Bra vistelse, bra frukost och fin utsikt.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Svit Skyline med 1 sovrum med egen balkong
    • Vistelsen var 6 nätter

    Det doftade lite unket och AC:en lät väldigt högt. Eftersom det var så varmt ute så kunde man inte stänga av AC:en för att slippa ljudet. Hotellet i sin helhet ser lite nedgången ut, som att det saknar lite underhåll.

    Det vi tyckte mest om var utsikten. Vi bodde ganska högt upp såsom vi hade önskat oss. Bekvämligheterna var mycket bra, storleken på rummet var utmärkt.

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 21 januari 2018

    10
    Bästa hotellet jag bott på.
    • Familj med yngre barn
    • Svit Skyline med två sovrum med vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 4 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Allt var perfekt!

    Bästa hotellet jag bott på. Personalen den bästa man kan hitta. Allt perfekt! Kommer garanterat bo där igen nästa gång jag kommer till Bangkok.

    Bodde här Januari 2018

  • Recenserades: 5 juni 2017

    10
    Trevlig semester
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit Skyline med 1 sovrum med egen balkong
    • Vistelsen var 7 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Får beställa tallrikar o bestick genom roomservice men tyvärr plockade städerskan bort dessa dagen efter trots att jag bet en liten slant

    Poolen superb o frukosten bland de bättre i bangkok

    Bodde här Juni 2017

  • Recenserades: 20 mars 2017

    8,8
    Juste svit och bra frukost!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Rum Premier med balkong
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Jag tyckte att poolen låg lite väl nära restaurangen och att den va för liten med för få liggplatser runt i förhållande till hur många som ville hänga där.

    Vi bodde i en svit som va väldigt bra! Bra frukost och mycket trevlig och hjälpsam personalen.

    Bodde här Februari 2017

  • Recenserades: 14 mars 2017

    9,6
    Härligt hjälpsamt och lyxigt hotell.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit Skyline med två sovrum med vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 3 nätter

    Inte så mycket prisvärda ställen att äta på i närheten på kvällstid. Promenaden till och från skytrain tog ca 10 min och det blev ett par vändor.

    Fint hotell härlig utsikt och stor känslan av lyx. Extra plus vid incheckning när dom kommer upp med baggaget och även har med en karta för att hjäpa till att lokalisera olika utflyktsmål.

    Bodde här Mars 2017

  • Recenserades: 6 mars 2017

    10
    Fin utsikt, stora sviter och fantastisk service bra läge ca 10 min promenad från skytrain.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit Skyline med två sovrum med vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Dyrt att äta på hotellet svårt att hitta något nära hotellet i bra prisklass. Poolen är i skugga efter 14:00 men sol hela dagen på någon av våra två balkonger på 30 våningen :0).

    Mycket bra boende.... fin utsikt och kanonbra frukost.

    Bodde här Mars 2017

  • Recenserades: 11 januari 2019

    7,9
    Enastående skybar, otrolig upplevelse
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit med 2 sovrum samt vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    trångt på frukosten fläckig soffa i sviten 2407

    Enastående skybar, otrolig upplevelse

    Bodde här Januari 2019

  • Recenserades: 28 december 2018

    6,7
    Rummet
    • Resa i jobbet
    • Par
    • Svit med 1 sovrum och egen balkong
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    För få hissar. Klen frukost..

    Rummet

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 20 juni 2018

    5,4
    Hotell service och rum var inte värd priset.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Rum Premier Skyline på en av de övre våningarna
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Hotell service och rum var inte värd priset. Finns så mycket bättre hotel för det priset man betalar för.

    Bodde här Juni 2018

  • Recenserades: 4 maj 2018

    9,6
    Mycket bra hotell till ett bra pris . Kan bara rekommendera detta hotell
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Svit Skyline med 1 sovrum med egen balkong
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Allt var bra nära till det mesta bra frukost

    Bodde här Maj 2018

  • Recenserades: 4 april 2018

    5,0
    Trist och tråkigt med en jättefin takbar med spännande meny
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit Skyline med två sovrum med vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Gammalt. Tråkigt. Har nog varit lyxigt.

    Takbaren enbart men dyrt förstås...Stor o bra frukost.

    Bodde här Mars 2018

  • Recenserades: 3 februari 2018

    8,8
    Vi bodde i en svit, två sovrum ,två badrum och ett stort...
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit Skyline med två sovrum med vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Börjar bli slitet.

    Vi bodde i en svit, två sovrum ,två badrum och ett stort allrum med balkong. Poolen va grym liksom skybaren.

    Bodde här Januari 2018

  • Recenserades: 17 januari 2018

    7,5
    Bra hotell men för långt bort från centrum
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit Skyline med två sovrum med vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Ingen tandkräm i badrummet Dammigt vidluftintagen

    Breda sängar kanon Minibar-ok Barnstolar i matsalarna Personal supertrevliga Rent i rummen

    Bodde här Januari 2018

  • Recenserades: 16 januari 2018

    10
    Lyxigt boende till överkomligt pris.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit med 2 sovrum samt vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Bra läge, rymliga rum och bekväma sängar. Riktigt bra frukost.

    Bodde här December 2017

  • Recenserades: 11 januari 2018

    5,4
    Väldigt många kineser
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • 2 rum
    • Vistelsen var 3 nätter

    För liten pool.För få solbäddar.

    Bodde här Januari 2018

  • Recenserades: 3 januari 2018

    10
    Hjälpsam personal
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit Skyline med två sovrum med vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Hjälpsam personal

    Bodde här December 2017

  • Recenserades: 3 december 2017

    10
    Kanon
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Svit med 2 sovrum samt vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Mycket gott till frukost. Sängen jätteskön

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 1 juli 2017

    9,6
    Servicen personalen
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit Skyline med två sovrum med vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Restaurang priserna var för höga

    Servicen personalen

    Bodde här Juni 2017

  • Recenserades: 12 mars 2017

    8,3
    Personalen var kunniga i engelska och hjälpsamma.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit med 2 sovrum samt vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Vattnet i poolen var något för kallt.

    Personalen var kunniga i engelska och hjälpsamma. Lyhörda. Skybaren underbar.

    Bodde här Mars 2017

  • Recenserades: 2 mars 2017

    8,8
    Å
    • Ensamresenär
    • Rum Premier med balkong
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Å

    Bodde här Februari 2017

  • Recenserades: 1 februari 2017

    7,5
    Bra läge nära till skytrain.
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär
    • Rum Premier Skyline på en av de övre våningarna
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Rummen lever inte upp till Anantara standard i ex Emiraten.

    Bra läge nära till skytrain. Mycket trevlig personal.

    Bodde här Januari 2017

  • Recenserades: 1 februari 2017

    10
    Njutbar semester
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit Skyline med två sovrum med vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Frukosten var superp poolen likaså Ett av de bästa hotellen i thailand för det man betalar

    Bodde här Januari 2017

  • Recenserades: 28 januari 2017

    8,8
    Hissarna var för få kunden vänta uppemot 5 min för att komma...
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit med 1 sovrum och egen balkong
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Hissarna var för få kunden vänta uppemot 5 min för att komma ner.

    Bodde här Januari 2017

  • Recenserades: 25 januari 2017

    8,8
    Prisvärt och bra
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Svit Skyline med två sovrum med vardagsrum och egen balkong
    • Vistelsen var 4 nätter

    Skybaren på våning 38 var fantastisk! Fin svit, bekvämt och bra. Läget var helt ok och 10 minuters promenad till skytrainstationen.

    Bodde här December 2016

  • Följande recensioner skrevs för mer än 24 månader sedan. De påverkar inte längre boendets total poängbetyg, men kan ändå vara till hjälp när du ska välja det perfekta boendet.

  • Recenserades: 10 april 2016

    8,8
    Fantastisk personal, fräscht hotell, bra frukost
    • Resa på fritiden
    • Familj med äldre barn

    Lite ocentralt om man vill gå ut och äta man behöver ta taxi till allt vilket är jättebilligt så inga problem egentligen om man vet om det

    Fantastisk personal, fräscht hotell, bra frukost

  • Recenserades: 12 januari 2016

    8,3
    rummet, skön säng, stort badrum med rejäl separat dusch.
    • Resa på fritiden
    • Par

    inga bestick/redskap eller tallrikar i den "lilla köksdelen" man vill kanske kunna skära upp en vattenmelon eller dylikt. lång väntan på hissarna särskilt vid frukost.

    rummet, skön säng, stort badrum med rejäl separat dusch. fin storstadsutsikt från baren uppe på taket.

  • Recenserades: 1 maj 2016

    10
    Sängen.
    • Resa på fritiden
    • Grupp

    Sängen. Poolen. Frukosten . Utsikten. Personalen. Allt är kanon

  • Recenserades: 17 januari 2016

    9,6
    Frukosten är helt underbar
    • Resa på fritiden
    • Par

    Polens läge var dåligt, var mest skugga hela dagen

    Frukosten är helt underbar

  • Recenserades: 7 januari 2016

    9,6
    Atmosfären på stället var genomgående possitiv.
    • Resa på fritiden
    • Ensamresenär

    Att jag bara stannade en natt..

    Atmosfären på stället var genomgående possitiv.

  • Recenserades: 31 mars 2015

    10
    Allt, Fantastiskt rum på 125 kvadrat.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn

    Allt, Fantastiskt rum på 125 kvadrat. Fin pool, Frukosten helt makalös, Personalen helt underbar framförallt mr Pu som hjälpte oss.

  • Recenserades: 25 februari 2015

    9,6
    Sköna sängar.
    • Resa på fritiden
    • Familj med äldre barn

    Sköna sängar. Rymligt och fint. Personalen duktiga på engelska.

Det finns också 17 recensioner utan text. Dessa påverkar det genomsnittliga betyget.

Visar 1 – 33

Vi matchar priset
Vi matchar priset
Låga priser • Inga bokningsavgifter • Hittat billigare? Vi återbetalar mellanskillnaden!
Bläddra i fotoalbumet för Anantara Sathorn Bangkok Hotel

Gäster har även recenserat dessa boenden: