Noclegi Loty Wynajem samochodów Taksówki lotniskowe

At Hua Lamphong (@ Hua Lamphong) – opinie 3-gwiazdkowy

326/1 Rama IV Road Mahaphruttharam, Bang Rak, 10500 Bangkok, Tajlandia

Nr 910 z 1 477 hoteli w mieście Bangkok

Wybór Gości

Ocena

Na podstawie 1062 opinii o hostelu

7,7

Poszczególne oceny

  • Czystość

    7,9

  • Komfort

    7,4

  • Lokalizacja

    8,7

  • Udogodnienia

    7,3

  • Personel

    7,6

  • Stosunek jakości do ceny

    7,6

  • Bezpłatne WiFi

    7,5

Opinie sprawdzone w 100%

Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.

Więcej informacji- otwiera okno dialogowe
Napisz opinię

Wyświetlono 1 - 24

  • Ocena dodana: 21 lutego 2018

    9,2
    Dobry dojazd komunikacja publiczna z lotniska .
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Dobry dojazd komunikacja publiczna z lotniska . Blisko do glownych atrakcji Bankoku i do chinskiej dzielnicy . Stacja kolejki bezposrednio przy hotelu .

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 15 stycznia 2018

    8,8
    Z czystym sumieniem polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący ze znajomymi
    • 3 pokoje
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wszystko w najlepszym porządku i zgodne z opisem.Lokalizacja bajka-150m. do głównego dworca kolejowego(pociągi do Ayutthaya,Pak Chong i w kierunku wysp południowych).Metro przy samym wyjsciu.Niedaleko chińska dzielnica i mnóstwo streetfoodów.

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 21 sierpnia 2017

    7,5
    Ogólnie pozytywnie-Polecam
    • Wyjazd wakacyjny
    • Podróżujący w pojedynkę
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi

    Dość daleko do starej części miasta i atrakcji turystycznych. Dobra alternatywa to transport rzeczny, bo taksówka/tuktuk to koszt około 300 baht.

    Dobra lokalizacja. Całkiem czysto (jak na warunki w Tajlandii). Dobra dostęp do komunikacji miejskiej, dobre połączenie do nowej części miasta i atrakcji z nimi związanych. Klimatyzacja w pokoju. Prysznic.

    Pobyt: Sierpień 2017

  • Ocena dodana: 18 kwietnia 2017

    7,9
    Dobra baza wypadowa
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    Okno na korytarz Głośna ekipa sprzątająca od 7ej rano Wolna winda

    Lokalizacja - blisko stacji metra, dworca i przystanku autobusowego Restauracja hotelowa - świetna kawa i jedzenie

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 28 lutego 2017

    8,8
    doskonały hotel na pobyt blisko china town i przed podróżą pociągiem do Cambodia !
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    nic, wszystko było dokładnie takie jak oczekiwałam

    lokalizacja, lokalizacja, lokalizacja. proste pokoje ale wyposażone we wszystko co potrzeba. ciepła woda pod prysznicem i wygodne tajskie łóżko

    Pobyt: Luty 2017

  • Ocena dodana: 19 stycznia 2017

    6,7
    dobry jako połączenie do lotniska
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    połączenie z internetem graniczy z cudem każda próba potrzebny nowy kod bardzo głośno od ulicy

    metro zaraz obok hotelu blisko do chińskiej dzielnicy i marketu obiekt czysty sprzątany codziennie

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 5 stycznia 2017

    7,9
    Udany pobyt
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • 2 pokoje
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Akurat w naszym pokoju bliskość drugiego budynku (okna i przejscia do drugiego budynku) uniemozliwialo odsloniecie zaslony w oknie

    Bardzo dobra lokalizacja, przyjazna obsługa,

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 24 listopada 2016

    8,3
    Warte uwagi miejsce
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 2 noclegi

    Łazienka mogłaby być dokładniej wyczyszczona (grzyb na fugach). Ręczniki wymagają dokładniejszego prania lub wymiany na nowe, po jednym użyciu śmierdziały mokrą szmatą, dobrze, że były wymieniane codziennie.

    Bardzo czyste pokoje, sprzątane codziennie. Codzienna wymiana ręczników. Świetna lokalizacja tuż przy stacji metra Hua Lampong. Blisko do China Town (10-15 minut piechotą). Cicha klimatyzacja w pokojach. Sympatyczna pani w recepcji. Miejsce bardziej przypomina hotel, niż hostel, ciche i spokojne.

    Pobyt: Listopad 2016

  • Ocena dodana: 9 listopada 2018

    8,8
    Idealna lokalizacja - naprzeciw stacji hua lampong i wejście...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Idealna lokalizacja - naprzeciw stacji hua lampong i wejście do metra. Pokój duży i czysty. Polecam

    Pobyt: Październik 2018

  • Ocena dodana: 30 lipca 2018

    7,9
    Codzienna zmiana pościeli oraz ręczników.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 4 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Wolna winda, nieszczelne okna przez które słychać wzmożony ruch z ulicy.

    Codzienna zmiana pościeli oraz ręczników.

    Pobyt: Lipiec 2018

  • Ocena dodana: 7 czerwca 2018

    7,9
    Mały pokój
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Bardzo małe pokoje, trudno było nawet rozłożyć walizkę

    Lokalizacja po drugiej stronie dworca i stacji metra

    Pobyt: Czerwiec 2018

  • Ocena dodana: 9 marca 2018

    8,3
    fajna lokalizacja w pobliżu dworca kolejowego
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg

    Było ok polecam na jedną noc

    Pobyt: Luty 2018

  • Ocena dodana: 7 lutego 2018

    5,4
    blisko stacji pociągów, na jedna noc Ok, ale nie na dłuższy...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Brudno

    blisko stacji pociągów, na jedna noc Ok, ale nie na dłuższy pobyt. Hotel mocno zniszczony

    Pobyt: Styczeń 2018

  • Ocena dodana: 26 grudnia 2017

    10
    Super
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 3 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Super

    Pobyt: Grudzień 2017

  • Ocena dodana: 21 lipca 2017

    8,8
    Rewelacyjna lokalizacja przy dworcu Hua Lamphong i stacji...
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 4 noclegi

    Rewelacyjna lokalizacja przy dworcu Hua Lamphong i stacji metra.

    Pobyt: Czerwiec 2017

  • Ocena dodana: 16 kwietnia 2017

    10
    Polecam!
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój Dwuosobowy typu Deluxe
    • 2 noclegi
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    Blisko Chińskiej dzielnicy, blisko dworca kolejowego, bardzo miła obsługa, czysto, wygodnie

    Pobyt: Marzec 2017

  • Ocena dodana: 25 stycznia 2017

    10
    doskonały wybor
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa
    • Pokój Dwuosobowy typu Standard
    • 1 nocleg

    profesjonalna obsluga, fajny design

    Pobyt: Styczeń 2017

  • Ocena dodana: 12 grudnia 2016

    7,5
    lokalizacja, czystość
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze
    • Pokój typu Standard z 2 łóżkami pojedynczymi
    • 1 nocleg
    • Wysłana przez urządzenie mobilne

    wolna i niezbyt sympatyczna obsługa; winda, która na czwarte piętro jedzie 5 minut, niezbyt dobry stosunek jakości do ceny.

    lokalizacja, czystość

    Pobyt: Grudzień 2016

  • Poniższe opinie napisano ponad 24 miesiące temu. Nie są one już wliczane do ogólnej oceny obiektu, ale wciąż mogą pomóc Ci w wyborze idealnego miejsca na nocleg.

  • Ocena dodana: 29 kwietnia 2016

    5,4
    Jedynym atutem tego hostelu jest jego położenie blisko...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Niewygodne łóżka i materace, ciasny wręcz klaustrofobiczny pokój, drogie jedzenie w kafejce hotelowej.

    Jedynym atutem tego hostelu jest jego położenie blisko dworca kolejowego. Za tę cenę można znaleźć coś lepszego, więc więcej tam nie wrócę

  • Ocena dodana: 28 listopada 2015

    7,5
    lokalizacja świetna dla podróżujących pociągiem vis a vis...
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    trzeba pamiętać, ze płatność w lokalnej walucie lub kartą przy meldowaniu.

    lokalizacja świetna dla podróżujących pociągiem vis a vis dworca, blisko Chinatown, wejście do metra prawie przy wejściu do hostelu możliwość pozostawienia bagażu po wymeldowaniu (20Bth) i skorzystania z łazienki (prysznic!)

  • Ocena dodana: 30 czerwca 2015

    9,6
    Pokój czysty.
    • Wyjazd wakacyjny
    • W parze

    Pokój czysty. Świetna lokalizacja, usytuowany na przeciwko dworca kolejowego. Bardzo wygodnie można dotrzeć do hotelu nie używając taksówki. Bardzo miła obsługa.

  • Ocena dodana: 13 marca 2015

    8,8
    Doskonała lokalizacja, zaraz naprzeciwko dworca Hua Lamphong.
    • Wyjazd wakacyjny
    • Rodzina ze starszymi dziećmi

    Barierki ochronnej przy drzwiach w pokoju deluxe nie można nazwać balkonem.

    Doskonała lokalizacja, zaraz naprzeciwko dworca Hua Lamphong. Łatwy dojazd z lotniska BKK. Uprzejmy personel spełniający życzenia gości.

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2015

    4,2
    Całe szczęście że tylko 1 noc
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    Ogólnie brudno, a sam pokój to zwykła łazienka z dostawionym łóżkiem

    Całe szczęście że tylko 1 noc

  • Ocena dodana: 30 grudnia 2015

    6,7
    blisko do stacji kolejowej
    • Wyjazd wakacyjny
    • Grupa

    ogólne warunki, czystość

    blisko do stacji kolejowej

Obiekt ma także 11 opinii, które nie zawierają tekstu. Mają one jednak wpływ na ogólną ocenę.

Wyświetlono 1 - 24

Goście ocenili również te obiekty: