Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Eco Resort Chiang Mai 1-sterren

109 Bumrungras Road, Tombon Watkate, Muang, Wat Ket, 50000 Chiang Mai, Thailand

#433 van de 758 hotels in Chiang Mai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 138 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    8,8
    Mooi, stil, luxe
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    The floor dormitory rooms were a loud. You can hear someone walking calmly in the hall and it still sounded like a elephant.

    Prijs kwaliteit verhouding; je krijgt heel veel voor een zeer lage prijs. Misschien kwam dat door het laagseizoen, maar voor zo'n plek en die faciliteiten die je bij het Eco Resort hebt verwachtte ik een veel hogere prijs

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    6,7
    Zwembad moet de locatie goedmaken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leek mij perfect om voor de nachttrein nog bij het zwembad te vertoeven maar na het uitchecken moet je nog 150 bath betalen om te mogen zwemmen. Locatie is niet echt goed , je mist de sfeer van de city een beetje - met Uber kom je wel gemakkelijk naar het centrum

    Groot zwembad - goed restaurant met mooi terras - rustig en mooi domein - er was een overboeking waardoor ik een upgrade kreeg

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,6
    Heerlijk bijkomen in deze groene oase!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Slaapzaal met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine groene oase! Heerlijke bedden, douches en een 2 pers dorm, ofwel een twin bedroom, heerlijk echt! Fiets te huur voor 100 baht, dan ben je zo in het centrum. Om het af te maken nog een heel groot zwembad tot je beschikking:)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    8,8
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Slaapzaal met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel kreeg ik moeilijk uitgelegd dat ik al voor de accomodatie had betaald via iDeal (nieuw bij booking.com). Iets langere wandeling naar het centrum maar met een fiets heel goed te doen. Nieuwe fietsen zijn besteld maar kon ik dus nog niet gebruiken.

    Het zwembad was goed onderhouden, is, heerlijk om daar te kunnen zwemmen. Véél en schoon sanitair voor de dorms, schone kamer. Na een aantal dagen kreeg ik vanzelf een schone handdoek. Ruime keuze in het ontbijtbuffet.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,9
    Het zwembad is heel groot en fijn.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Slaapzaal met Gedeelde Badkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligt erg ver van het centrum af, en bij de receptie zijn ze niet erg behulpzaam. Je zult er als individu niet snel nieuwe mensen ontmoeten.

    Het zwembad is heel groot en fijn. Niet te druk ook. Lekker bed, heb er goed geslapen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    8,8
    Fijn verblijf in chiang mai
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Stapelbed in Slaapzaal met Gedeelde Badkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamertjes met het stapelbed maar je slaapt er alleen maar.

    Zwembad is super groot heerlijk! Open vanaf 07:00 tot 19:00 fiets huren voor 100 bath en lekker door chiang mai fietsen. Ontbijtbifet 150 bath

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    6,7
    De receptionist was heel traag van begrip en het duurde uren...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptionist was heel traag van begrip en het duurde uren om in te checken

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,1
    Prima verblijf, maar verwacht niet te veel luxe!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi werkt niet

    Zwembad was top

    Verbleven in januari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    9,2
    Leuke uitstraling
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is iets verder van t centrum

    Leuke uitstraling Heerlijk zwembad Goed ontbijt Vriendelijke service

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: