Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Lanta Klong Nin Beach Resort 3-sterren

324 Moo 6 Koh Lanta Yai, 81150 Koh Lanta, Thailand

#176 van de 202 hotels in Koh Lanta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 210 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,9
    Heerlijk genoten!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat het laagseizoen is (we waren de enige gasten) zeer goed geholpen, goed ontbijt, mooi onderhouden tuin en zwembad. Kaner was netjes en dichtbij het strand Voor de geboekte prijs hebben we een heerlijke vakantie gehad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    10
    gewldig goede accomodatie en ook een heerlijk groot zwembad en een superstrand!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 6 nachten

    ongezellig rest. maar wel ok. wat eten (ontbijt) betreft

    bungalow was fantastisch ruim en superschoon en inderdaad leuke buitendouche en toilet (wel inpandig!)

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    5,0
    Gelegen in prachtige tuin, ruime kamer met veel ramen die...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst receptionist was koel en zakelijk. Eerste huisje keek uit op een lelijk gebouw, na wat aandringen andere locatie gekregen to zwembad, veel mooier gelegen. Kamers zijn ruim en koel, maar het heeft allemaal een wat gebruikt en versleten aanblik. Met wat verse verf en opknap meubilair zou het er al prettiger uitzien. Geboekt voor een week, maar na twee dagen verhuist naar andere accommodatie omdat we sfeer misten.

    Gelegen in prachtige tuin, ruime kamer met veel ramen die allemaal open konden.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    9,6
    Aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Bungalow met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi kon beter

    De bungalow was enorm! Buitendouche was fantastisch. Het personeel was super lief. De big boss heeft de laatste avond onze (Thaise) pizza naar de bungalow gebracht. Zwembad was heel goed verzorgd en het strand was tegenover het hotel. En er was Nederlandse televisie!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    9,2
    Uitstekende verblijfplaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen fan op de kamer alleen airco. Nu is dit niet echt een probleem zeg maar. Maar wij zijn zelf geen airco liefhebbers.

    Supervriendelijk personeel, prima locatie, nog geen 100m van het strand gelegen, kamers (bungalow) zijn ruim en leuk ingericht. Keuze uit heel veel soorten eten! Je wordt echt op een voetstuk geplaatst door het personeel en alle extra verzoeken worden zonder moeite/kosten ingewilligd. De douchestraal is bijzonder krachtig wat we niet gewend zijn van Thailand! Met extra verzoekjes bedoelen we: -extra kussens -dekens -room service -handdoeken -etc etc Daarnaast biedt het resort ook motorscooters aan voor verhuur. Algeheel waren wij €25 per nacht kwijt inclusief scooter. De prijs per nacht is afhankelijk van je negotiation skills en het seizoen. Ge-wel-dig

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    7,5
    Hele grote, mooie kamers met leuk buitentoilet en douche
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Locatie niet aan het strand, maar aan een weg. Ook geen mooi uitzicht. Beetje veroudert zwembad en restaurant

    Hele grote, mooie kamers met leuk buitentoilet en douche

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    7,5
    Het personeel is erg goed, aardige mensen die bereid zijn je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was niet erg bijzonder, ik zou iets verder in de straat gaan ontbijten.

    Het personeel is erg goed, aardige mensen die bereid zijn je te helpen. Via de balie kun je makkelijk een scooter huren en een taxi regelen. Het zwembad is schoon, wordt elke dag schoongemaakt. Het avondeten is heerlijk, de vis van de barbecue is lekker. De bungalow is erg fijn, leuk dat er een balkon is. Het buitentoilet is erg leuk!

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    7,9
    hele vriendelijke eigenaar die alles voor ons wilde regelen
    • Vakantiereis
    • Stel

    jammer dat er zo weinig andere gasten waren

    hele vriendelijke eigenaar die alles voor ons wilde regelen

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: