Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Unico Express@Sukhumvit 3-sterren

74 Sukhumvit Soi 3 Road, Wattana, 10110 Bangkok, Thailand

#1166 van de 1.238 hotels in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1107 beoordelingen over dit hotel

6,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6

  • Comfort

    5,8

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    5,6

  • Personeel

    6,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,1

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    10
    Nette ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Nette ontvangst. Upgrade maar grotere kamer. Water en koffie thee faciliteiten stonden klaar. Mooi zwembad. Handdoeken lenen voor het zwembad was geen probleem! Gezellig aan de rivier en drukke straat. Om de hoek zit skybar above eleven (aanrader!!!). Je ziet dat de mensen hard aan het werk zijn in het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    4,6
    Puur vanwege locatie en prijs boeken, maar verwacht geen sfeervol hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer niet beschikbaar om half vier, te weinig personeel bij receptie, kamers echt aan renovatie toe, hoge toeslagen voor van alles, zwembad zeer matig

    Bedden waren prima. Technische dienst ook. Er moest veel gerepareerd worden (douchekop smerig, tv veel ruis, airco werkte niet). Hotel locatie prima, als je geen moeite hebt met voornamelijk Arabische hotels/winkels in de straat. Goed parkeren.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    4,6
    Het zwembad was oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was onduidelijk en ongeduldig en kon slecht engels. Wifi was niet overal zoals vermeld maar alleen in een deel van de lobby. De kamer zag eruit alsof het bijna uit elkaar viel. slecht afwerkt en ramen waren smerig. Ook was het alleen voor het zicht schoon gemaakt.

    Het zwembad was oke

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    3,3
    Afgelegen en onvriendelijk en afstandelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel en hygiëne

    Niks.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    4,6
    Slechte matras.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte matras. Kleine kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    5,8
    Weinig
    • Vakantiereis
    • Stel

    We werden eerst in een hok gestopt, nadat we dat niet hebben geaccepteerd kregen we een beter kamer. Niet echt dichtbij het openbaar vervoer en in niet al te beste wijk

    Weinig

  • Beoordeeld op: 30 januari 2016

    5,0
    Goeie locatie (vlakbij uigaansstrip soi 5, naast kling met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet schoon. Oud/nodig te renoveren. Zwembad bleek n klein badje, in de schaduw vh hotel, pal naast de stinkende klong (kanaal)

    Goeie locatie (vlakbij uigaansstrip soi 5, naast kling met waterbestendig nr d stad). Lekker ontbijten.

  • Beoordeeld op: 2 september 2015

    7,5
    De upgrade naar een andere kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hotel is gelegen aan Sukhumvit en Soi 4. Helaas krijg je het idee dat je hier in Theheran of Mekka loopt. Zwart gesluierde vrouwen en luidruchtige kerels uit het Midden Oosten. Snel voorbij lopen om je weer in Thailand te wanen

    De upgrade naar een andere kamer. Vriendelijk personeel. Een lekkere douche met warm water.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    6,7
    De prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De ligging: aan het eind van Soi 3, een hele weg om te voet af te leggen. Dit deel van de stad is intussen in Arabische hand. De kamer is een beetje afgetakeld,douche mocht ook vernieuwd worden. Maar wat verwacht je voor 800 baht?

    De prijs.

  • Beoordeeld op: 29 januari 2015

    7,9
    Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
    • Stel

    Ik miste een klerenkast en opbergruimte in de kamer. Ook is er geen tafeltje en stoel of bureau in de kamer

    Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De faciliteiten zijn goed, de kamers schoon en modern.

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    5,8
    De ligging en de prijs is goed voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen gezelligheid

    De ligging en de prijs is goed voor wat je krijgt

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    7,1
    De perfecte ligging, alles te doen op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vriendelijkheid personeel 😳

    De perfecte ligging, alles te doen op loopafstand. Eten kun je beter buiten de deur.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,1
    Goede uitvalsbasis voor de sky train en taxi boot
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als je naar de sky train toe loopt lijkt het wel dat je in het midden oosten loopt

    Goede uitvalsbasis voor de sky train en taxi boot

  • Beoordeeld op: 30 januari 2015

    5,8
    location
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    hard bed

    location

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    6,3
    locatie,personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de kamers zijn een beetje afgeleeft

    locatie,personeel

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: