Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi
  1. Startsida hotellrecensioner
  2. Hotellrecensioner THA
  3. Hotellrecensioner Surat Thani Province
  4. Hotellrecensioner Koh Tao
  5. Recensioner av Living Chilled Koh Tao

Recensioner av Living Chilled Koh Tao 2 stjärnor

15/19,moo 1,sairee village., Sairee Beach, 84360 Koh Tao, Thailand

#32 av 127 hotell i Koh Tao

Guests' Choice

Recensionspoäng

Baserat på 567 hotellrecensioner

8,2

Betygsfördelning

  • Städning

    8,6

  • Bekvämlighet

    8,4

  • Läge

    8,2

  • Faciliteter

    8,1

  • Personal

    7,9

  • Prisvärt

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,6

100 % verifierade recensioner

Riktiga gäster. Verkliga vistelser. Äkta åsikter

Läs mer- öppnar en dialogruta
Skriv en recension

Visar 1 – 10

  • Recenserades: 12 februari 2019

    8,8
    Bra läge, nära till stranden (dock inte så rolig strand, men...
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Trebäddsrum Standard med luftkonditionering
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Bortsätt från ägaren var personalen sådär

    Bra läge, nära till stranden (dock inte så rolig strand, men enkelt att ta sig till andra stränder då det fanns taxibåtar längs vattnet) Fräscha rum och supertrevlig och glad ägare.

    Bodde här Februari 2019

  • Recenserades: 16 november 2018

    9,6
    Väldigt trevlig personal som hjälpte till med allt.
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Dubbelrum Standard med luftkonditionering
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Under vår vistelse var det ett stort ombygge utanför vilket gjorde det svårt att ta sig fram, framförallt om man tog taxi.

    Väldigt trevlig personal som hjälpte till med allt. Fräscha rum, bra ac, nära till fest och bara några minuter från stranden. Skulle verkligen rekommendera detta till backpackers som vill lära känna andra i området och som är på en budget.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 2 juli 2018

    5,0
    4 våningar ingen hiss
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • 2 rum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    4 våningar ingen hiss Ta av sig skorna för att gå in i receptionen Duschen blöter ner hela golvet Frukost. Man får antingen kaffe eller juice Ingen pool Man kunde se ut i korridoren vid dörrkarmen Insyn i rummet från balkonger mittemot

    Bodde här Juli 2018

  • Recenserades: 24 februari 2018

    8,8
    Bra boende.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Dubbelrum Standard med luftkonditionering
    • Vistelsen var 5 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Fick bo på fjärde våningen mot en arbetsplats. Mycket trafik bra att ha en ficklampa med sig.

    Läget till stranden ca 5 min. Städningen. Personalen var trevliga. Bra dusch, sköna sängar med mycket bra wi-fi.

    Bodde här Februari 2018

  • Recenserades: 29 januari 2018

    10
    Riktigt fräscht hotell, bara 5 min från stranden.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Tvåbäddsrum Standard med fläkt
    • Vistelsen var 4 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Riktigt fräscht hotell, bara 5 min från stranden. Nära till allt men inte alls högljutt omkring. Personalen här är mycket hjälpsamma och alltid trevliga. Mest prisvärda stället jag bott på 👍

    Bodde här Januari 2018

  • Recenserades: 24 november 2017

    7,1
    Sköna sängar och prisvärt
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Tvåbäddsrum Standard med fläkt
    • Vistelsen var 4 nätter
    • Inlämnad på mobil

    dåligt när det inte fanns någon fläkt/ventilation på toaletten. Hur mycket myror som helst i badrummet och på balkongen. Luktade avlopp i toaletten, stort minus.

    Sköna sängar och prisvärt

    Bodde här November 2017

  • Recenserades: 31 oktober 2017

    9,6
    ++++
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Trebäddsrum Standard med fläkt
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Att det inte fanns någon pool är det enda jag kan känna att jag saknade.

    Bara att gå rakt åt höger utanför hotellet så är du på stranden! Väldigt nära till bra restauranger, strand och seven-eleven!! Ca 1min promenad till allt, samtidigt som det är lugnt och bra läge på hotellet.

    Bodde här Oktober 2017

  • Recenserades: 11 mars 2017

    8,8
    Fräscht.
    • Resa på fritiden
    • Reser med vänner
    • Dubbelrum Standard med fläkt
    • Vistelsen var 4 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Badrummet var inte städat när vi anlände. Myrbo på balkongen men det störde oss inte så mycket, huvudsaken att de inte var inne i rummet

    Fräscht. Nära till centrum, stranden och festerna men ändå inte mitt i vilket vi tyckte var bra!

    Bodde här Mars 2017

  • Recenserades: 5 mars 2017

    9,2
    Jättebra boende
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Bädd i 6-bäddssal för både kvinnor och män
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Riktigt fräscha rum, fräscht badrum, bra AC och ok wi-fi. Låg bra till på Koh Tao, nära till allt man vill ha nära till om man är backpacker. Strand, fest, mat och 7-eleven.

    Bodde här Februari 2017

  • Recenserades: 24 november 2017

    9,6
    Fint, med vägglöss
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Tvåbäddsrum Standard med fläkt
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Det var vägglöss i sängen

    Fräscht boende, med bra läge till dykarcenter

    Bodde här November 2017

Det finns också 3 recensioner utan text. Dessa påverkar det genomsnittliga betyget.

Visar 1 – 10

Vi matchar priset
Vi matchar priset
Låga priser • Inga bokningsavgifter • Hittat billigare? Vi återbetalar mellanskillnaden!
Bläddra i fotoalbumet för Living Chilled Koh Tao