Boende Flyg Hyrbilar Flygtaxi
  1. Startsida hotellrecensioner
  2. Hotellrecensioner THA
  3. Recensioner för semesterboenden i Krabi Province
  4. Recensioner för semesterboenden i Koh Lanta
  5. Recensioner av Long Beach Chalet

Recensioner av Long Beach Chalet 3 stjärnor

472 Moo 3, Tambon Saladan, 81150 Koh Lanta, Thailand

#4 av 37 semesterboenden i Koh Lanta

Guests' Choice

Recensionspoäng

Baserat på 1080 hotellrecensioner

9,1

Betygsfördelning

  • Städning

    9,4

  • Bekvämlighet

    9,1

  • Läge

    9

  • Faciliteter

    9

  • Personal

    9,2

  • Prisvärt

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,8

100 % verifierade recensioner

Riktiga gäster. Verkliga vistelser. Äkta åsikter

Läs mer- öppnar en dialogruta
Skriv en recension

Visar 1 – 33

  • Recenserades: 12 januari 2019

    6,7
    Störande trafik, bra rum.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • 2 rum
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Ligger för nära huvudgatan. Störande trafik dygnet runt. Brant trappa upp till rummet. Lite för långt till stranden.

    Frukosten har bra utbud. God mat i restaurangen. Mysig plats under huset. Trevligt rum.

    Bodde här Januari 2019

  • Recenserades: 2 januari 2019

    8,8
    Bra.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Loft Deluxe Garden
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Störande ljud från vägen (garden rummen)

    Läget. Massagen. Lyms bar. Solstolar med skuggalternativ finns det gott om.vill man ligga direkt i solen finns det plats till det oxå. Samt att det finns beanbags man kan lägga sig på, på stranden.

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 22 november 2018

    9,6
    Underbart och lyxigt boende precis vid stranden!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Strandvilla med bubbelbadkar
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Vi hyrde en deluxe bungalow med bubbelbad på terassen och blev inte missnöjda! Otroligt fint rum med utsikt över havet och solnedgången från terassen. Det var stort, rent och en bra AC på rummet. Härlig och stor dusch som halvt var utomhus vilket var jättemysigt tyckte vi. Superbra badrum överlag! Fina badrockar fanns på rummet också. God frukost ingick i priset och det var en bra restaurang och bar (Lym’s) som tillhörde hotellet. Kan varmt rekommenderas att hyra en sån svit om man har råd att lägga lite extra pengar på boende ett par dagar! Har man inte det är säkert deras andra rum också fina och fräscha, de ligger dock inte precis på stranden utan några hundra meter upp.

    Bodde här November 2018

  • Recenserades: 29 oktober 2018

    9,6
    Detta ställe kan vi rekommendera
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • 2 rum
    • Vistelsen var 7 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Vi bodde i garden och trafiken störde en del kväll och natt. Hade också gärna önskat en mer varierad frukostbuffé. Läget gör att det inte finns så mycket att göra än att ligga och slappa och bada. Ska man någonstans så är det taxi som gäller.

    Lugnt ställe, bra pooler, jättegod och prisvänlig mat. Närheten till havet är också ett stort plus.

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 10 mars 2017

    9,2
    Mycket nöjd
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • 2 rum
    • Vistelsen var 7 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Vissa bungalows ligger nära vägen.

    Fina bungalows på styltor med sköna sängar och egen uteplats under. Nära till havet och två fina pooler. Alltid gott om solstolar, beanbags och hängmattor. Mycket bra frukost med mycket att välja på. Trevlig personal. Mycket fräscht och prisvärt boende på lugn del av Long beach.

    Bodde här Mars 2017

  • Recenserades: 28 februari 2017

    10
    Förhöjde vår vistelse på kho lanta!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Loft Superior Garden
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Bästa frukostbuffén vi ätit i Thailand. Underbara säng. Bodde i villa nr 15- fantastiskt läge. All personal tillmötesgående och vänliga. Kommer vilja bo här igen.

    Bodde här Februari 2017

  • Recenserades: 26 januari 2017

    10
    Toppenboende!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Strandvilla med bubbelbadkar
    • Vistelsen var 9 nätter

    Ett toppenboende, vi bodde i en strandbugalow S3! Trevlig personal, lugnt område med stranden precis utanför. In till Saladan är det en bit att åka, men gick jätteenkelt att boka tuk-tuk bara gå ut till vägen!

    Bodde här Januari 2017

  • Recenserades: 21 januari 2017

    9,6
    Superställe!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Villa med utsikt över havet
    • Vistelsen var 4 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Kunde varit lite mer varierande meny på restaurangen om man ska klaga på något. Hade velat haft någon slags överdragsgardin till fönstrena som man fortfarande såg ut men sämre in utanför.

    Härliga små beachvillas med härlig utsikt över havet och solnedgång. Bra wifi, hade inga problem problem med det under hela vistelsen på 5 nätter. Jättebra och trevlig personal, allt från bar- reception- och städpersonal. Lagom stor infinity pool. Helt ok frukost men inget avancerat, medelmåttigt.

    Bodde här Januari 2017

  • Recenserades: 17 januari 2019

    9,6
    Överträffade våra högt ställda förväntningar
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Villa med utsikt över havet
    • Vistelsen var 10 nätter

    Ingenting, allt var toppen!

    Allt

    Bodde här Januari 2019

  • Recenserades: 27 december 2018

    7,9
    Hela stället, med dess läge.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Loft Superior Garden
    • Vistelsen var 1 natt
    • Inlämnad på mobil

    Tråkigt med toalett utanför.

    Hela stället, med dess läge.

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 27 december 2018

    10
    Läget, hotellområdet, rummet, stranden
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Bungalow Standard
    • Vistelsen var 4 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Läget, hotellområdet, rummet, stranden

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 25 december 2018

    10
    Allt var perfekt poolen,personalen, frukosten var kanonbra
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Loft Budget Garden
    • Vistelsen var 6 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Allt var perfekt poolen,personalen, frukosten var kanonbra

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 18 december 2018

    10
    Bästa hotell och personal
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • 2 rum
    • Vistelsen var 2 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Super bra personal,bästa läge,lugnt läge.nära till mysiga reggae bar.

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 17 december 2018

    9,6
    Nice å lyxiga beach villas
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Strandvilla med bubbelbadkar
    • Vistelsen var 3 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Skräpigt i området mellam reception å beach villa

    Nice å lyxiga beach villas

    Bodde här December 2018

  • Recenserades: 29 oktober 2018

    7,1
    Frukosten var jättebra och personalen trevlig.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Loft Deluxe Garden
    • Vistelsen var 10 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Trapporna till rummet och att toaletten inte låg i tillsammans med sovrummet.

    Frukosten var jättebra och personalen trevlig.

    Bodde här Oktober 2018

  • Recenserades: 30 september 2018

    10
    Allt var tip top
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Villa med utsikt över havet
    • Vistelsen var 13 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Allt var tip top

    Bodde här September 2018

  • Recenserades: 24 februari 2018

    9,6
    Läget var toppenfint!
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Villa med utsikt över havet
    • Vistelsen var 7 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Läget var toppenfint! Alldeles underbart att gå längs stranden, både under dagen och på kvällen till ngn resturang.

    Bodde här Januari 2018

  • Recenserades: 24 februari 2018

    10
    Två fantastiska pooler, bra frukost, fin bungalow, bra...
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Loft Budget Garden
    • Vistelsen var 6 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Två fantastiska pooler, bra frukost, fin bungalow, bra restaurang, fantastisk strand.

    Bodde här Februari 2018

  • Recenserades: 22 januari 2018

    8,3
    Prisvärt, avslappnat och strandnära.
    • Resa på fritiden
    • Grupp
    • Loft Standard Garden
    • Vistelsen var 5 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Tuppen som bodde under mitt rum var lite högljudd... Extremt dåligt tryck i duschen och lite svårhanterlig A/C.

    Bodde här Januari 2018

  • Recenserades: 4 april 2017

    9,2
    Personalen var hjälpsamma,inga problem ifall man undrade...
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn
    • Loft Budget Garden
    • Vistelsen var 28 nätter
    • Inlämnad på mobil

    Hade velat haft ett litet bord på balkongen

    Personalen var hjälpsamma,inga problem ifall man undrade något

    Bodde här April 2017

  • Recenserades: 20 februari 2017

    8,8
    Frukosten var riktigt bra för att vara i Thailand.
    • Resa på fritiden
    • Par
    • Loft Deluxe Garden
    • Vistelsen var 5 nätter

    Frukosten var riktigt bra för att vara i Thailand. Avslappnad atmosfär.

    Bodde här Februari 2017

  • Följande recensioner skrevs för mer än 24 månader sedan. De påverkar inte längre boendets total poängbetyg, men kan ändå vara till hjälp när du ska välja det perfekta boendet.

  • Recenserades: 24 mars 2016

    8,8
    Bubbelbadkar på terrassen med utsikt över havet och...
    • Resa på fritiden
    • Par

    Lite mer frukt till frukosten hade varit trevligt

    Bubbelbadkar på terrassen med utsikt över havet och solnedgången Fantastiska kreationer med handdukarna på sängen efter bäddning/städning. Mycket uppskattat!

  • Recenserades: 11 februari 2016

    8,8
    Bodde i Beachfront Bungalow, direkt vid bra strand och fin...
    • Resa på fritiden
    • Par

    Hade önskat fler solstolar vid stranden och ett par stolar och ett litet bordkänsla av lyx på terassen. Tröttsamt att ligga/sitta på golvet hela tiden.

    Bodde i Beachfront Bungalow, direkt vid bra strand och fin utsikt. Rymligt boende, modern design, nedsänkt bubbelbadkar på terassen. God stämning bland personalen, personligt bemötande både i rastaurangen och hotelldelen. Känsla av genuin thairestaurang direkt i sanden alldeles vid stranden, bra mat. Bra Wifi inom området.

  • Recenserades: 4 februari 2016

    10
    Personalen var hur trevlig och hjälpsam som helst!
    • Resa på fritiden
    • Par

    Det enda lilla vi har att klaga på om det ska vara något så är det att golvet knaka när man gick i bungalown, men det var inget som störde oss!

    Personalen var hur trevlig och hjälpsam som helst! Maten som serverades på restaurangen vid stranden var absolut godkänd.

  • Recenserades: 30 januari 2016

    10
    Fantastiska nybyggda beachbungalows nära stranden, modernt...
    • Resa på fritiden
    • Par

    Fantastiska nybyggda beachbungalows nära stranden, modernt inredda. Underbar ute/inne dusch och jacuzzi på altanen. Sköna stranpuffar typ fatboys på stranden.

  • Recenserades: 21 januari 2016

    8,3
    Bodde i en av de nya bungalowerna på stranden vilken var...
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn

    Synd att det var så långt till poolen, ligger i "gamla" området en bit upp. Mygg i rummet, nya varje kväll även om man jagat ut alla tidigare.

    Bodde i en av de nya bungalowerna på stranden vilken var underbar!! Toppen personal och nära till mysig restaurang på stranden. Bra frukost som man beställde från en meny.

  • Recenserades: 20 december 2015

    8,8
    Vi bodde beachfront bungalow.
    • Resa på fritiden
    • Familj med yngre barn

    Vi bodde beachfront bungalow. Läget helt fantastiskt precis som bungalowen i sig. Mycket trevlig personal (även om många var dåliga på engelska-personalen i receptionen var dock bra på engelska).Vi har större och små barn. De stora fick kanske lite långtråkigt. Städning och wi-fi var toppen. Bodde precis vid stranden. En bit att gå till polen men det var inget som störde. Vill man shoppa kan man låna en moppe annars ordnar personalen snabbt skjuts för en billig peng. Finns några restauranger på stranden men man åker gärna iväg och äter. Frukosten ok i Thailand mått men maten var bra! Lugn och skönt. Stranden fin men för små barn är Klong Dao bättre. Vi kommer gärna tillbaka.Vi trivdes väldigt bra och det var väldigt bra service och läget, boendet super!

  • Recenserades: 17 december 2015

    10
    Vi bodde i strandvilla därav de höga poängen.
    • Resa på fritiden
    • Par

    Frukosten var ok. Men vi påpekade att buffe hade passat oss bättre.

    Vi bodde i strandvilla därav de höga poängen. Nybyggt, nära strand, restaurang, och strandreceptionen.

  • Recenserades: 20 november 2015

    7,9
    Lyxig design av sovrum & badrum.
    • Resa på fritiden
    • Par

    Långt från receptionen till seahouse. Frukosten va minimal på restaurangen intill.

    Lyxig design av sovrum & badrum. Fluffiga kuddar men hård säng. Seahouse ser man havet från sängen. Bubbelbadkaret funka fint med fin ljussättning.

  • Recenserades: 22 april 2016

    9,2
    Fina bungalows.
    • Resa på fritiden
    • Par

    Frukosten.

    Fina bungalows. Poolen personalen. Nära till stranden.

  • Recenserades: 20 mars 2016

    7,1
    Bra bungalow
    • Resa på fritiden
    • Familj med äldre barn

    Knappt möjligt att kommunicera med personalen i restaurangen. De kunde inte engelska

    Bra bungalow

  • Recenserades: 6 november 2015

    8,8
    Mysiga bungalows o nära till havet.
    • Resa på fritiden
    • Familj med äldre barn

    Mysiga bungalows o nära till havet. Jätte mysig personal. Otroligt hjälpsamma. Bristen på engelska var rolig?

  • Recenserades: 26 mars 2015

    4,2
    Väldigt enkel frukost, nerlagd bar och restaurang.
    • Resa på fritiden
    • Par

    Väldigt enkel frukost, nerlagd bar och restaurang.

Det finns också 16 recensioner utan text. Dessa påverkar det genomsnittliga betyget.

Visar 1 – 33

Vi matchar priset
Vi matchar priset
Låga priser • Inga bokningsavgifter • Hittat billigare? Vi återbetalar mellanskillnaden!
Bläddra i fotoalbumet för Long Beach Chalet

Gäster har även recenserat dessa boenden: