Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Manathai Surin Phuket 4-sterren

121 Srisunthorn Road, Phuket, 83110 Surin Beach, Thailand

#16 van de 25 hotels in Surin Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 343 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    3,8
    Restaurants buiten het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smerigste en oudste hotel ooit. We hebben 11 dagen geboekt maar slechts 1 nacht gebleven. 29 december tot 9 januari 2018. Naast de zwembad en bar was een stinkende wasserij voor de entree van onze kamer, niet alleen stank ook rondlopende kakkerlakken. (zie foto’s). Op de hele kamer vonden we vieze vlekken, een vieze douche met alleen KOUD WATER. Veel lawaai van de airco van de hotel naast (zie foto), de zithoek was onbruikbaar daardoor en het uitzicht nog erger. Schimmel op de muur en grond, bloedvlekken op de grond (zie foto’s). Onbegrijpelijk dat u een dergelijk hotel nog opneemt.

    Restaurants buiten het hotel. Baan Rim Pa.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    8,8
    Erg mooi hotel voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens ons verblijf was er iets mis met het zwembad (leek wel het zelfde probleem als met de olympische spelen) was namelijk groen. Verder wel een heel mooi hotel!

    Erg mooi hotel voor een goede prijs

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    4,2
    Oneerlijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is onderhuids en oneerlijk. Bij de incheck wilde het personeel een kopie maken van de creditcard. Hetgeen ik weigerde omdat ik dat vreemd vond. Tevens was er al voor de kamer was betaald. Waarop mij werd verteld dat dit standaard is in Thailand, en de vrouw van de receptie mij onprofessioneel foto's liet zien van andermans gegevens die daar open en bloot op de balie lagen. Ik ben diverse malen op diverse locaties geweest en heb dit nog nooit meegemaakt in Thailand. nadat we dit anders hadden opgelost, mocht ik wachten in de lobby op de kamer. Het was al een half uur na 14:00 de op Booking aangegeven inchecktijd. Na 20 minuten te wachten zonder iets te horen ben ik gaan informeren. Daar werd mij verteld dat housekeeping nog niet klaar was en dat ze helaas niet kon doen omdat alle kamers in het hotel vol waren. Ik ben rustig gaan zitten en heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om op Booking te kijken of ik nog een kamer kon boeken voor die nacht. En daar stonden alle diverse kamers nog beschikbaar om te boeken. Kortom er werd wederom gelogen door het personeel.

    Geen ontbijt. Surin Beach is matig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    2,5
    niets
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Surin Terras
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel kan goed liegen. Let op Oplichters

    niets

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    8,8
    Ligging en comfort!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Toegang tot het Zwembad
    • Verbleef 5 nachten

    Als ik dan toch iets moet zeggen, de indeling van de badkamer.

    Ligging en comfort!

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    6,3
    De locatie, het hotel ligt pal naast het bekende Twin Palms...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden vrij hard, wifi langzaam, de wasruimte voor de lakens en handdoeken van het hotel direct aan het zwembad en geeft erg rommelig beeld waar handdoeken en lakens overal verspreid liggen en waar schoonmakers heen en weer lopen. Er is geen fitness faciliteit.

    De locatie, het hotel ligt pal naast het bekende Twin Palms hotel vlak bij het strand. Het hotel is deels vernieuwd, de lobby en de ontbijtruimte. Ook is er een eigen Spa met massage.

  • Beoordeeld op: 7 december 2015

    8,3
    Personeel, locatie, ontbijt, mooi en nieuw hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Problemen met warm water, privé zwembad enigszins vervuild. Werkzaamheden die gaande waren aan het hotel.

    Personeel, locatie, ontbijt, mooi en nieuw hotel.

  • Beoordeeld op: 27 november 2015

    9,2
    Hotel is helemaal in vernieuwing, personeel is heel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iets te rustige buurt, weinig te beleven en buurt in opbouw.

    Hotel is helemaal in vernieuwing, personeel is heel vriendelijk en staat steeds voor je klaar :)

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    10
    het hele gebouw, de ligging, de kamer: fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    het hele gebouw, de ligging, de kamer: fantastisch

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    8,8
    Perfecte locatie bij Surin Beach
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tikje achterstallig onderhoud

    Perfecte locatie bij Surin Beach

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: