Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Milky Bay Resort 3-sterren

103/4 Moo 1, Ban Tai, Koh Phangan, Suratthani, 84280 Baan Tai, Thailand , 84280 Baan Tai, Thailand

#14 van de 40 hotels in Baan Tai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 616 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 63

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    10
    Milky Bay is een een mooi resort direct aan zee en heel kind...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Milky Bay is een een mooi resort direct aan zee en heel kind vriendelijk! Wij waren er met onze zoon van 1,5 jaar. Wij hadden het huisje A2 geboekt welke zo goed als grenst aan t strand. Het ontbijt was erg goed (a la cart) en coor ieder wat wils. Verder serveert het restaurant echt heel goed eten! Met name de (houtoven)pizza’s en de barbecue zijn erg goed. Tot slot, enorm aardig en behulpzaampersoneel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    10
    Geweldig verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het strand is niet geweldig. Heel ondiep en ver lopen omdat de zee ver teruggetrokken ligt. Voor ons geen probleem, wij pakten gewoon de scooter (bij het resort te huur) naar andere stranden.

    Top personeel. Heel behulpzaam en grappig! Gezellig restaurant en bar op het strand met heerlijk eten, vooral de pizza's! Leuke bungalows, niet zo groot maar prima. We kregen zelfs een gratis upgrade naar een grote luxe studio omdat de airco in onze bungalow niet goed werkte! Fijn zwembad met ligbedden om lekker in af te koelen. Deels overdekt dus ook beschutting tegen de felle zon. Ook de ligging is gunstig, ligt aan Baan Tai, tussen Thongsala en Haad Rin in.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    7,5
    Goed hotel goed eten praktische ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strandstoelen zijn bijna allemaal stuk. Zolang je de leuningen niet uit positie haalt. Strandje is klein en miste Thaise sfeer. Ontbijt is vrij duur als je meer wilt bestellen.

    Kwaliteit eten is super! Ontbijt vanaf menukaart. Vriendelijk personeel. Kamer is prima. Wanneer je deluxe boekt zijn het iets ruimere bugalows. Ligging is 10/15 minuten vanaf de full Moon. Er is een Taxiservice vanaf het hotel. 200 thb p.p. Retour. Goede service!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Heerlijk resort! Echt geweldig!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze buren hadden last van een paar beestjes in hun bungalow, wij nergens last van. Leuk om een scooter te huren, het zit niet in een boeiende straat.

    De ruimte en openheid van het resort. Mensen erg vriendelijk. Nette kamers. Leuke extra activiteiten die je kunt doen. Fijne welkom. Elke avond mooie zonsondergang. Echt genoten hier!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    9,6
    Geweldig en komen er zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons kon het niet beter. Ze hebben echter ook kleine huisjes die wel erg klein zijn zonder kastruimte

    We hadden een hele ruime kamer met zicht op zee. Het restaurant was geweldig met een geweldige barbecue. Iedereen kwam er eten en je kon er savonds goed verblijven Het personeel is oprecht supervriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    fijn verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 1 nacht

    grapjes van bedienend personeel werden na een poosje een beetje irritant. Het strand was niet heel schoon en er liep een vervelende zwerfhond die de gasten lastig viel.

    hutjes lagen direct aan de zee, mooi zwembad. Zit een minimart en 7-eleven vlakbij. Tevens kan je een scooter huren via het resort. Konden gelijk na het inchecken (10 uur sochtends) gebruik maken van de faciliteiten. Kregen een handdoek van het resort.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik geen scooter kon huren o.p.v. geld deposit, moest paspoort inleveren (natuurlijk niet gedaan)

    Het vriendelijke personeel en de kleine maar mooie goed verzorgde kamers. Heerlijk eten, vers gemaakte pizza's waarbij de vis nog vers gesneden wordt (deze mag je zelf uitkiezen)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,1
    Leuk resort. Wel beetje afgelegen. (om te lopen).
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familievilla
    • Verbleef 4 nachten

    schoonmaak kamer, je moest bordje ophangen (wat we niet wisten)

    ontbijt prima, zwembad erg koud (lag in schaduw). zwemmen in zee eigenlijk niet mogelujk en strand weinig schoongemaakt. Personeel restaurant erg aardig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,6
    Het eten is fantastisch en het personeel erg leuk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 5 nachten

    Strand zou schoongemaakt/ aangeharkt moeten worden. Te weinig bedjes bij strand en zwembad.

    Het eten is fantastisch en het personeel erg leuk. Leuke faciliteiten op hotelterrein.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,8
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldige service, super vriendelijk personeel, ligging, heerlijk restaurant. Uitgebreid ontbijt. Goed verzorgde huisjes. Uitzicht fantastisch. Schoon zwembad, massage ter plekke, heerlijke bbq.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,5
    Leuk kleinschalig resort, leuk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kamers voor 4 pers, dus moest er 2 boeken, gedurende ons verblijf(4dgn) werd geen 1x de kamer schoongemaakt .

    Mooi restaurant aan zee, heel aardig peesoneel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Rustig resort op centrale plek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was slecht aangelegd, onhandig douchen zonder glijstang en douchegordijn. (Wij hadden een standaardbungalow)

    Heerlijk ontbijt van de menukaart. Goed zwembad. Supermarkt om de hoek.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,6
    Het personeel is echt geweldig, wij zijn in een maand...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Af en toe komt er een salamander om de hoek kijken, wij vonden dat geen probleem.

    Het personeel is echt geweldig, wij zijn in een maand Thailand niet zulke leuke mensen tegen gekomen als bij Milky Bay. Ze staan 24/7 voor je klaar en hebben duidelijk plezier in het werk. Het ontbijt is erg goed en op een prachtige locatie aan het water, villa's waren schoon en goed uitgerust.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    9,2
    Droomlocatie erg rustig en gezellig.!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche had weinig waterdruk (Scooter huren kon alleen als we het paspoort achterlieten, nooit doen dus.!!

    Vanuit het bed keken we zo de zee op (geweldig)!! Win is een topgozer.!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,5
    vriendelijkheid personeel, restaurant (ontbijt), taxi's...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familievilla
    • Verbleef 5 nachten

    vrijwel geen strandbedjes, strand voor hotel wordt niet schoongemaakt, kamer viel tegen qua comfort.

    vriendelijkheid personeel, restaurant (ontbijt), taxi's en tours zijn te regelen bij de receptie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    6,3
    Leuk Resort!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De studio heeft geen badkamer maar een douche in bad soort van in de kamer. Hier is niet goed over nagedacht want na het douchen staat alles blank. Ook ruikt de afvoer van het bad onfris en dus ook de hele studio omdat er geen aparte badkamer is.

    De studio's zijn ontzettend ruim en hebben alles wat je nodig hebt. Maar wat het beste beviel zijn de fenomenale zonsondergangen op het strand bij het resort.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    7,9
    Gezellig en aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was vrij klein. Geen opbergruimte of ruimte om kledij open of op te hangen. Je geraakte amper twee koffers kwijt. Geen deftig rek in de badkamer. Muffe lucht uit de airco. Wij wilden een brommer huren, doch bij de receptie vroeg men ons paspoort om in te houden. Het is algemeen geweten dat dit totally not done is??? Dit terwijl wij gast zijn in het hotel en zij al onze gegevens hebben. Wij vonden een goede brommerverhuur (adam bike) aan de overkant van de weg als men milky bay buitenkomt links (naast het voetbalveld links). Geen paspoortinhouding, 10000 baht borg. Kopie paspoort volstaat. Geen service van het hotel vonden wij.

    Wij hadden een hut vlak aan het strand, wat zeer aangenaam was. Het complex is mooi, verzorgd en netjes. Eetgelegenheid ligt aan het strand, zalig ontbijten dus! In de gezellige bar staat een pooltafel, buiten een tafeltennis. Aangenaam complex. Wifi werkt goed. Goed bed, goede douche. Het verblijf was aangenaam.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,5
    vriendelijk personeel in het horeca gedeelte.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio aan het Strand
    • Verbleef 3 nachten

    We verbleven in huisje D1. Een ruime benedenverdieping met een klein privé dompelbad direct grenzend aan strand en zee. Het huisje bleek aan 'the two rock bar' vast te liggen. Dat naast het resort lag. Overigens een relaxede bar. De muziek van de bar was aangenaam, maar goed in het huisje te horen. M.n. savonds/snachts. 1 ingang van de bar bleek naast ons huisje te zijn. De bezoekers liepen langs onze deur om naar de bar te gaan.

    vriendelijk personeel in het horeca gedeelte. lekkere koffie en cappucino fijn en schoon zwembad. Gedeeltelijk overkapt. Wat voor onze 8 jarige dochter langer spelen in het water betekende zonder te verbranden Supermarktje op de hoek

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    9,6
    geweldig verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn erg hard. Moet je aan gewend zijn.

    Het eten was echt geweldig daar! Dankzij de aardige bediening en de goede keuken wilden we het liefst iedere dag daar eten. Je ligt lekker aan het strand en locatie is ook prima, 3min lopen en je zit aan de drukkere straat met allerlei barretjes en restaurants. De beroemde feest locatie waar full moon party is ligt op ong.15 min met de scooter en is makkelijk te doen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    9,2
    Bar en restaurant aan zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Zee is erg ondiep, maar dat draagt juist weer bij aan de sfeer.

    Bar en restaurant aan zee. Supervriendelijk en behulpzaam personeel! Het hele complex heeft een wat aparte sfeer en ligt verscholen tussen metershoog bamboe. Heerlijke vis op de bbq. De villa's zijn zeer ruim. De overige kamers zijn wat kleiner / eenvoudiger, maar weer direct aan zee. Complex is klein en overzichtelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    8,3
    Leuk resort voor een prima prijs!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familievilla
    • Verbleef 3 nachten

    Na het uitchecken en betalen bleek later dat de 1000 Baht van de borg (voor de sleutel) niet was verrekend. Tot op heden 2x email gestuurd voor terugstorten, echter nog geen reactie. Tip: vraag bij het uitchecken expliciet voor teruggave van de borg. Receptie personeel kan dit "vergeten".

    Goede prijs kwaliteitverhouding. Geweldig resort in een soort bamboebos aan zee. Goed ontbijt. Geweldige Thaise massage.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,5
    Gezellig resort met goed eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familievilla
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De communicatie. Ze reageren niet op mails. Je moet een borg betalen voor de sleutel van 1000 Bath en dit hebben we niet terug gekregen. De eerste dag namen we ontbijt en deze moesten wij betalen en de laatste dag hadden wij geen ontbijt omdat wij vroeg met de boot moesten. Dit wilden ze niet met elkaar compenseren. Terwijl je zoveel betaald voor de villa. Meer dan 100 per nacht. De twee persoons huisjes zijn erg klein.

    Het personeel is super vriendelijk. Het eten is erg goed en lekker en goed betaalbaar.Verhouding prijs naar qualiteit van de villa vind ik het vrij duur. Wij hadden een villa voor 3 personen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    5,0
    Viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer/hutje viel erg tegen. De lakens op het bed waren vies en zaten veel vlekken in. De airco lekte op bed en was verder niet in te stellen. De mensen bij de receptie waren ook meer geïnteresseerd in hun telefoon.

    Het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    10
    Leuk verblijf, voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie locatie. Goed eten, heerlijke pizza's en bbq. Schone en comfortabele huisjes. Het park wordt goed onderhouden. Door de aanleg van het park, is het net of je je midden in de jungle bevindt. Overal bamboeplanten met leuke diertjes. Enige kleine minpuntje was de riolering waar soms wat stank vanaf komt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    10
    fantastiche atmosfeer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    scooter verhuur kan via het hotel, maar hebben geen verantwoordelijkheid. vond de verhuurder geen prettig persoon. maar let wel dit staat buiten het hotel.

    de kamer was geweldig, het ontbijt heerlijk, het personeel grandioos dikke vette verdiende 10!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,5
    Ontbijt tegen strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te veel uit beton de kamer

    Ontbijt tegen strand

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    Ligging aan het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familievilla
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging aan het strand.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    8,8
    Ligging, eten, service personeel, nette schone kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden, verouderde badkamer met mankementen

    Ligging, eten, service personeel, nette schone kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    9,2
    Mooie grote kamer comfortabel Bed, vriendelijk personeel ,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het strand en het plaatsje zelf

    Mooie grote kamer comfortabel Bed, vriendelijk personeel , lekker zwembad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    10
    Zwembad en strandbedjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De onverharde paden

    Zwembad en strandbedjes

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    7,1
    Eten zwemdoek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bungaloww

    Eten zwemdoek

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    10
    Onze bungalow had uitzicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Onze bungalow had uitzicht op zee

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    9,6
    Een ontspannen verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was ver van het centrum

    Direct aan zee met een privé strand.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,9
    Koh Phangan is een paradijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strand bij resort niet echt heel mooi

    Rustig resort

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    8,8
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten, personeel en direct aan het strand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer behulpzaam personeel. Huisjes waren zeer schoon. Restaurant was ook perfect.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,3
    Beveel ik aan voor 2 tot 4 nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een basis kamer te klein maar daar kies je voor

    De plaats van het resort het restaurant

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    Breakfast
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Breakfast

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,8
    Vriendelijk personeel en ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strand wordt niet schoongemaakt en zee is lang ondiep.

    Vriendelijk personeel en ruime kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een heel mooi resort met vriendelijk personeel. De keuken is goed! Lekker ontbijt en savonds heerlijke bbq en andere keuzes.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    5,8
    Locatie was top.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van sanitair die je krijgt voor die Prijs is niet Oke

    Locatie was top..

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    8,3
    Het was een heerlijke week
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi slecht

    Personeel vriendelijk Zeer goed restaurant Met name bbq Locatie prima

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    10
    Geweldig!!!! Top resort top eten top huisjes top personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles gewoon super!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    6,7
    Prima locatie, zonder te veel toeters en bellen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Bungalow
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Huisje was ietwat klein, de kamer was matig verlicht. Receptie was soms onbemand.

    Ligging van het resort en de hygiene, mooi uitzicht. Ruime patio

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    9,6
    Hotel met een heerlijk restaurant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strand

    Ontzettend vriendelijk personeel!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    8,3
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets

    Attent personeel op een unieke lokatie. Geweldige ambiance.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    10
    Alles was perfect.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles was perfect. Geweldig resort, geweldig eten en geweldig personeel. Gelachen om mr Win. Wij komen zeker terug en raden het iedereen aan.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    5,8
    Het ontbijt was super en het restaurant was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er wordt alleen schoongemaakt als je dat zelf aangeeft geld ook voor handdoeken etc. internet was erg moeilijk bij vlagen bereik Douche was in niet in te stellen straal waardoor de hele badkamer nat wordt. Veel lawaai van muziek van buren en restaurant van resort

    Het ontbijt was super en het restaurant was goed

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    9,2
    We hadden de studio aan beachfront gereserveerd en zelfs nog...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant van Summer moet meer sfeer krijgen en personeel is onwennig. Ook is het ontbijt niet mooi gepresenteerd.

    We hadden de studio aan beachfront gereserveerd en zelfs nog bevestiging ontvangen dat we de bovenste studio zouden krijgen. Bij aankomst werden we vervoerd naar een luxe villa met eugen zwembad afgelegen van resort en niet aan de beach. Duidelijk een fout! Bleek dat onze studio dubbel geboekt was. Na lang aandringen en 2 uur verder werd ons een upgrade aangeboden in het Summer resort. Is van dezelfde eigenaar en in december 2015 geopend. Ons is de mooiste kamer van het hotel aangeboden. Overal zee view en een mega grote kamer. Erg blij met der oplossing ondanks dat de Thaise atmosfeer hier ver te zoeken is. Hiervoor gingen we elke avond terug naar Milky Bay. Je kan daar heerlijk eten op het strand!!

  • Beoordeeld op: 17 februari 2016

    8,8
    Het huis was supermooi en groot, grote fijne douche, was een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Het is niet echt een tegenvaller, maar het huisje is moeilijk schoon te houden door de omgeving en (de bladeren op) het pad buiten de huizen. - We zijn tijdens deze reis in Koh Tao, Bangkok, Khao Sok NP geweest en hier waren veruit de meeste muggen te vinden. - De badkamer rook soms naar riool (lucht kwam waarschijnlijk uit de putjes). Als we langer verblijf hadden gehad (nu twee nachten) had ik daar wel wat van gezegd want voor meerdere dagen is het wat onprettig. - Airco deed het wel alleen was de ruimte een stuk groter die gekoeld moest worden en daarom wel wat vaker warm! - Maar dit verblijf was verder top en hier hadden we eigenlijk wel langer willen blijven.

    Het huis was supermooi en groot, grote fijne douche, was een pingpongtafel, volleybalnet, mooi zwembad uitkijkend over de zee. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Al het personeel zei uit zichzelf gedag, ook als ze je bijv. op de paden tegenkwamen. (Dit klinkt misschien raar en normaal maar dit hadden we op veel toeristische plekken ook wel anders meegemaakt dus dit viel me hier gewoon op!)

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    8,8
    Vriendelijk personeel, mooie locatie, zeer goed restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer stonk, rioollucht. Wifi in de kamer werkte niet, bij navraag zou dit aan het weer liggen. Wifi in restaurant en bij de receptie werkte wel. Te weinig strandbedden bij het strand en zwembad.

    Vriendelijk personeel, mooie locatie, zeer goed restaurant. Mooie grote kamer, modern maar toch gezellig ingericht.

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    10
    Resort erg goed onderhouden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wifi werkt altijd goed in receptie, soms bij restaurant maar niet op de kamer. Daar kunnen zij natuurlijk niets aan doen en voor mij loopje naar receptie geen probleem.

    Resort erg goed onderhouden. Zeer vriendelijk personeel, gaan zorgvuldig met gasten om en helpen je graag. Eten erg lekker!

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    9,6
    Alles!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets!!!

    Alles! Wat een geweldige acc, een verstopt paradijs, prachtige lokatie, top personeel, lekker eten, mooi gelegen huisjes tussen de bamboe tuinen, top resort! S avonds de bbq, elke avond met vis of vlees, traditionele pizza over, lekker eten op t strand, echt gezellig Lieve bediening, dikke 10!

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    8,8
    Een geweldig mooi resort met heel goede keuken en heel erg...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Een geweldig mooi resort met heel goede keuken en heel erg fijn personeel. Niets is te veel en ze doen alles voor je. Mede hierdoor heb je een heel fijne vakantie

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    8,3
    De luxe huisjes in een prachtig aangelegde bamboetuin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Veel te weinig bedden en parasols aan het strand en zwembad. Zee stelt niets voor i.v.m. het lage water. Het Thaise eten viel erg tegen (niet vers). De BBQ was wel erg goed.

    De luxe huisjes in een prachtig aangelegde bamboetuin.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,1
    Leuke ontvangst met welkomsdrankje.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden de meest basic bungalow. Andere kamers zagen er supermooi uit. Hygiëne van kamer was niet top: putje van douche niet gereinigd, waardoor douche verstopt zat en slipperig werd. Kamermeisje zat soms voor de deur niets te doen. Resort rekent extra geld aan voor het boeken van excursies. Ik vind dat dit wel bij de klantenservice mag behoren. Taxi naar pier (80baht per persoon) is ook niet gratis zoals wordt voorgesteld.

    Leuke ontvangst met welkomsdrankje. De openbare ruimte was netjes verzorgd en aantrekkelijk. Tuin netjes onderhouden. Heel vriendelijk personeel en het eten in het restaurant was super. Mooi uitzicht op de zee. Voldoende ligstoelen met kussens en je krijgt dagelijks propere zwemhanddoeken.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    8,8
    De ligging vh complex, heerlijke pizza's, vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te weinig ruimte en soms niet genoeg ligbedden op/bij het strand. Mensen van buiten het complex mogen ook gebruik maken vd ligbedden bij t bestellen van n consumptie. Bij het ontbijt krijg je maar 1 kopje koffie of thee. Tevens ben je verplicht om elke morgen bij de receptie de ontbijtbon op te halen.

    De ligging vh complex, heerlijke pizza's, vriendelijk personeel(soms iets te amicaal) Je kan poolen, tafeltennis en ook nog badminton spelen. Fijn bed,je kunt vragen om n klamboe. Wij krijgen n upgrade naar een veel grote kamer.Hier waren wij erg blij mee.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2015

    9,2
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie. kwaliteit over het algemeen gezien hoogwaardig. Goed eten (prijziger dan op straat), vriendelijk personeel en de bedden zijn hemels na 3 weken harde matrassen gewend te zijn!

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    10
    Prachtige locatie om uit te blazen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Door de bamboetuin, kan er geen zon aan de villa's wat toch een zekere geur in het huisje brengt, maar dit minpuntje weegt niet op tegen het positieve.

    Prachtige locatie om uit te blazen Supervriendelijk personeel, zowel aan receptie, bar en restaurant. Heerlijk dineren aan het strand of in het met smaak ingerichte restaurant. Huisjes netjes verdeeld. Supermoderne tuin. Villa geboekt, echt de moeite, groot, proper, badkamer Tiptop!

  • Beoordeeld op: 15 april 2016

    8,3
    Ligging van hotel, zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ligging van hotel, zeer vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    10
    De geluiden van de dieren, de mooie natuurlijke tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat het stand vrij kort was.

    De geluiden van de dieren, de mooie natuurlijke tuin. Alles mooi en netjes.

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    10
    Het personeel, het eten en de massages zijn geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    het strand is niet geweldig, maar dat schijnt bij dit hele eiland zo te zijn

    Het personeel, het eten en de massages zijn geweldig

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    7,5
    aan het strand en zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi viel veel !

    aan het strand en zwembad. goed restaurant.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 63

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: