Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Nicha Suite Hua Hin Hotel 3-sterren

4/125 Soi Hua Hin 98, Nonggae, Hua Hin Prachuap Khiri Khan, 77110 Hua Hin, Thailand

#121 van de 172 hotels in Hua Hin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 156 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    8,3
    Comfortabel hotelletje naast busstation
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi deed het niet heel goed en er hangt niet echt heel veel sfeer

    Uitstekend hotel als je kijkt naar wat je ervoor betaald! De reden dat wij er 1 nacht sliepen is omdat het hotel pal naast het busstation gelegen is en we een vroege bus wilden nemen. Alles is netjes verzorgd, ruime kamers, goed bed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,5
    de kamer was fantastisch ruim, het bed is heerlijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    de drukke weg voor het hotel geeft veel overlast van verkeersgeluiden in de kamer wanneer je een kamer aan de voorzijde hebt. Het grote bord op het dak zorgt voor erg veel geluid van wind.

    de kamer was fantastisch ruim, het bed is heerlijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    7,5
    Goedkoop en vrij centraal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift. Met bagage 3 verdiepingen hoog sleuren bij 35 graden. 😥

    Centraal gelegen langs hoofdweg in Hua Hin. Onze kamer lag gelukkig aan achterzijde.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,9
    Heerlijk zachte bedden en warme douche!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Degene die overdag bij de receptie zit spreekt geen Engels

    Heerlijk zachte bedden en warme douche!

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    8,8
    ontbijt apart genomen 150 Bath p/p
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    wat ver weg van centrum.

    ontbijt apart genomen 150 Bath p/p wel aan de dure kant voor hetgeen ik kreeg. Deed daar niet moeilijk over. De vriendelijkheid vergoede dat.

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    7,5
    We hadden een grote de luxe kamer, geluiddicht,koffie en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor die prijs geen ontbijt.

    We hadden een grote de luxe kamer, geluiddicht,koffie en thee fac. op de kamer. Direct aan de overkant een pad naar het strand. Wel buiten het centrum, maar busjes rijden voor 10 Bath af en aan.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    8,3
    Comfort, grote ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wifi verbinding is traag.

    Comfort, grote ruime kamer. Elke dag schone handdoeken. Goed restaurant om de hoek. Strand op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    7,9
    Bed is fantastisch !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen ontbijt.

    Bed is fantastisch ! Lekker matras.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: