Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport 4-sterren

999 Suvarnabhumi Airport Hotel Building, Moo 1, Nongprue, Bang Phli, Sumutprakarn, 10540 Lat Krabang, Thailand

#9 van de 62 hotels in Lat Krabang

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3158 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    9,2
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt roomservice is voor verbetering vatbaar.

    De Locatie vlakbij de AirPort met shuttle bus 10 minuten . Alle voorzieningen aanwezig. Goed personeel . Volgens opgave met expressiefst binnen 15 minuten in het centrum

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    9,2
    Alles was tot in de puntjes verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na het ontbijt konden we opeens onze kamer niet meer in. Onze elektronische sleutelkaart werd blijkbaar te vroeg "gewist". Er werd een nieuwe kaart naar onze kamer toegestuurd, maar we hadden ondertussen al 10 minuten verloren.

    Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ideaal als tussenverblijf, als je vertrekt of aankomt in Thailand. Via een ondergrondse gang van de luchthaven kom je rechtstreeks tot in het hotel. Ontbijt was zeer uitgebreid en bovendien erg lekker!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,3
    Perfect verblijf voor of na een vlucht, zonder gedoe alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    * communicatie met de personeel, wij stonden na een lange vlucht/dag in de rij voor de checkin maar die bleek voor 1 type maatschapij te zijn...

    Kamers waren ruim met bad en douche, ook het zwembad is een groot plus punt als je op je vlucht moet wachten. Het restaurant met zijn buffet laten je op het gemak eten zonder dat je het hotel uit moet. En de trein naar het stad+ de luchthaven zijn bijna in het hotel!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,2
    Top locatie als je op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele smerige vloerbedekking in de kamer! Jammer want verder is het een top hotel!

    Top locatie als je op doorreis bent. Goede service. Mooi hotel. Vriendelijk personeel. Je kan binnen 5 minuten lopend ondergronds naar luchthaven!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,6
    Geweldige locatie na immigratie zeer snel bereikbaar 1 min per gratis minibus.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    24 uur per dag kun je flexible inchecken, locatie is perfect 1 min vanaf de airport bij arrival deur 4 staan altijd 3 busjes die je naar het hotel brengen visa-versa. Ruime kamers, goede sanitaire voorzieningen van alle services voorzien.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    9,6
    Perfect voor een vliegveld overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Niks, je moet vooral niet teveel verwachten van een airport-hotel. Het is gigantisch, maar van alle gemakken voorzien.

    Super dicht bij het vliegveld, dus heel fijn om tussen twee vluchten in te verblijven. De kamer is heel ruim en de badkamer ook. De kamer was schoon en had een goed bed. Het restaurant is 24h open, dus we hebben om een uur 's nachts nog prima gegeten!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,2
    Dicht bij Suwannaphoom en gratis shuttle bus. Heel aardig personeel en lekker ontbijt.
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi is heel slecht.

    Dicht bij Suwannaphoom Air port en gratis shuttle bus. De kamer is groot en schoon, heel aardig personeel en ook lekker uitgebreid ontbijt. Wij vinden het jammer dat wifi slecht is.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    6,7
    Matig, maar gelukkig maar 1 nacht!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie bovenstaand

    Het ontbijt was prima. De kamers worden ieder jaar minder ( wij komen er al meerdere jaren) , maar dat kan ook niet anders met een AirPort Hotel waar iedere dag nieuw gasten komen. Een opknapbeurt van de kamers zou zeer welkom zijn!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    7,9
    Super om uit te rusten na aankomst of voor vertrek met het vliegtuig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Relatief duur, je betaalt echt voor de locatie vlak bij het airport. In de omgeving is er echt niks te zien of doen. Vooral geschikt als hotel bij aankomst of vertrek aan het begin of einde van je vakantie dus...

    1 nacht geboekt na aankomst in Bangkok om even bij te komen van de reis, daarvoor is het een ideaal hotel! 10 min lopen vanaf het vliegveld en je kunt neerploffen op bed of bij het zwembad. Kamers zijn goed geïsoleerd, geen enkele last gehad van geluid van het vliegveld etc. Ook lekker gegeten en ontbijt was prima!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    9,6
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets. Prijs is wat pittig.

    Prettig hotel, geweldige service, lekker dichtbij de luchthaven. Kamers zijn uitstekend, eten goed, shuttle adequaat. Eigelijk niks negatiefs over te zeggen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,3
    Super gelegen en goed hotel, maar het kan echt beter!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik ben meerdere keren in dit hotel geweest en 2 tegenvallers blijven terugkomen. - het inchecken: bureaucratische incheck procedures, en dus altijd wachttijd. Voor Thaise begrippen onvriendelijk personeel bij inchecken. - de gym is totaal outdated, en moet voor zo'n hotel echt gerenoveerd worden. Wat een oude zooi is dat !(behalve de loopbanden).

    Goede kamers met heerlijke bedden. Ligging op loopafstand van de vertrekhal, mooi zwembad, goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    6,3
    Makkelijk dicht bij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    1) Prijs tov omringende aanbieders is erg hoog. Er wordt duidelijk misbruik gemaakt van de monopolie positie van enige aanbieder op de luchthaven. 2) Als je 24 uur service aanbied moet je wel alles aanbieden. Het is natuurlijk belachelijk om de fitness ruimte s"nachts open te houden en de toilet/douche gelegenheid daarbij pas om 6 uur te open. Dom

    De 24 uurs service is prima. Flexibiliteit van aangeboden diensten prima

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    10
    Geweldige tussenstop in afwachting van je overstap; hotel met alles erop en eraan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De wifi werkte nauwelijks, beneden in de lobby pikte de iPhone wel het signaal op, de laptop helaas niet. Jammer want tegenwoordig kan je bijna niet zonder wifi.

    De bijna geruisloze airco, het zonnige uitzicht op het zwembad met de palmbomen, het raam n de badkamer waardoor het heel licht was (maar je kan het raam blinderen dmv jalouziën,de amenities in de badkamer, de koffie en thee faciliteiten op de kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    9,6
    Luxe en rustig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Het doorspoelmechanisme van het toilet liep op een gegeven ogenblik vast. We hebben dit zelf opgelost door de dekplaat op te tillen en de vastzittende knoppen weer te mobiliseren.

    Het slapen in een groot bed, zelfs met een klein kind erbij.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,6
    Laatste nacht voor vertrek naar huis. Veel comfort dichtbij vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was uiteraard prijziger dan de hotels tot dan toe.

    Superdeluxe. Je slaapt zo'n beetje boven de vertrekhal. Schitterend zwembad met bar. Lekker Europees ontbijt met vers brood en echte kazen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    7,1
    Redelijk overnachtingshotel bij airport.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buffet was onder de maat. Zowel voor avondeten als ontbijt. Maar voor 1 avond/nacht is er mee te leven.

    Dicht bij airport en wordt alleen maar gebruikt als overnachtingshotel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    3,3
    Nooit weer dit hotel, kamers, eten en drinken te duur voor wat het is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurants en personeel in restaurant. Lang op drankjes moeten wachten en tafels om ons heen ook en tevens op eten. Veel mensen ontevreden. Kamers gedateerd Prijs is veel te hoog voor wat het hotel is. 45 minuten op onze koffers moeten wachten en na nog een keer naar receptie gaan duurde het nog een keer 10 minuten. Hoop arrogantie in hotel maar het is meer vergane glorie.

    Locatie t.o.z van vliegveld Zwembad Ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    8,8
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs ontbijt is aan de forse kant. Vriendelijkheid personeel

    Mooie kamer, heerlijk zwembad . Uitstekende ligging tov vliegveld. Vliegveld met shuttlebus of lopend (4minuten) te bereiken.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    9,2
    Uitstekend, mooi en aangenaam airport hotel met prima kamers en keuken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Uitstekende ligging als je moet overnachten tussen 2 vluchten of heel vroeg vertrekt. Er rijden continu shuttle busjes dag en nacht. Uitstekende keuken en kamers.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    5,8
    Om een vroege vlucht te halen is het een ideale locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    in-en uitchecken kostte veel tijd, te weinig balie medewerkers. Als je je vliegtuig moet halen en erop rekent dat het uitchecken snel gaat, heb je een probleem. Misschien kunnen ze de hotelgasten er op wijzen dat ze er wel enige tijd voor uittrekken. Een beetje gedateerd hotel in vergelijking met andere vier sterren hotels.De afsluit strips van de douch waren deels niet aanwezig of versleten, zodat het water naar buiten lekte.Personeel stond onbeleefd te bedelen om een fooi.

    Het ontbijt was geweldig, de locatie is voor vroege vluchten ideaal.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    9,6
    Ideale opstapplek en plaats okm bij te komen van reis of vlucht, goede voorbereiden op vertrek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie is het meest ideale. Op loopafstand van het vliegveld. Verder Heel comfortabel en veel faciliteiten. En echte opstap terug naar de westerse wereld.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    9,2
    Prima muv de wifi :-(
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi was niet geweldig!

    Kamer en ontbijt prima. Service goed!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,9
    Een oase van comfort en rust bij de airport
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel was hier en daar van ongeïnteresseerd

    Logistiek geweldig voor een eerste of laatste nacht

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    ideaal na of voor een lange reis om even bij te komen en fit verder te reizen.
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    je betaald relatief veel puur voor de ligging de kamers raken gedateerd.

    de ligging bij de airport

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,0
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Keuze bij ontbijt

    ruime nette kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    6,7
    Bedden zijn goed, pendeldienst en locatie geweldig! Hygiene laat te wensen over.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zat een bloedvlek op het kussen en een kakkerlak in de badkamer.

    Locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lange gangen naar de kamer

    Ligging en zwembad

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,5
    prima hotel voor een vroege vlucht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken met name de houding van de receptioniste

    prima hotel als je de volgende dag vroeg vliegt. Ruime keuze aan restaurants in het hotel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    10
    Luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime keuze diner, ruime kamer en snelle service bij de receptie. Haal en breng service van luchthaven is uitstekend.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi inschakelen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    10
    KON NIET BETER
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was gied geregeld! Het ophalen , dr kamer , het zwembad de staf . UITSTEKEND!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    9,2
    conform verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    4,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine onvolkomenheden op kamer zoals niet werkende kluis.

    Kwaliteit en locatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Alles

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    9,2
    ideaal hotel voor na late aankomst of voorafgaand aan vroeg vertrek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    service van concierge laat te wensen over. Bestelling taxi ging mis, route-uitleg naar een locatie was moeizaam. Vriendelijk maar weinig efficient.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    9,2
    Wachten omdat KLM dag vertraagd was
    • Groep
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker dicht bij vliegveld.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    9,2
    Er zat een kakkerlak in de badkamer
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Er zat een kakkerlak in de badkamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    10
    Een Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Weet niet

    Ontbijt en Kamer zeer goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    9,2
    Heerlijke plek om je vakantie in Thailand mee af te sluiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel in het Japanse restaurant had wat vriendelijker gekund

    Afstand vliegveld/locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    9,2
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    prima kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,4
    Functioneel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mentaliteit van het personeel!

    Nabij de airport

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,5
    Goed
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen van het eten en drinken tov de rest van Thailand.

    De afstand met het vliegveld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,8
    Uitstekend airporthotel om kort te verblijven, zodat je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend airporthotel om kort te verblijven, zodat je uitgerust een lange vliegreis kunt maken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,1
    Heerlijk zwembad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van het tv beeld, anno 2017 verwacht ik geen beeld met strepen! Zeker niet in een hotel van deze prijsklasse!

    Heerlijk zwembad.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,1
    Goed. Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair. Beetje gedateerd!

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    9,2
    Super hotel super ligging misschien iets te duur ...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging ...

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    10
    Begin van de eind(vlucht) maar in een heel rustgevende en ontspannen sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    n.v.t.

    Kamers heel luxueus en smaakvol ingericht. Ontbijt heel uitgebreid en voor elk wat wils.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    7,1
    goed en erg makkelijk als je weer naar het vliegveld moet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de afstand naar het vliegveld

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,8
    Ruime ontbijttijden
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime ontbijttijden

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    9,2
    dicht bij airport
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    kamer met ontbijt,maar ontbijt viel wat tegen qua kwaliteit.

    dicht bij airport

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    10
    Uitstekende plek als je de andere dag al weer vroeg moet vliegen, geen BK file!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembadwater was ijskoud.

    Heerlijke bedden, prachtige badkamer, erg schoon!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,5
    Vanuit je bed, via het zwembad zo het vliegtuig in!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm op de kamers.

    Slapen op het vliegveld. Ideaal voor een ochtend vlucht.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    8,8
    Bereikbaarheid vliegveld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Bereikbaarheid vliegveld

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    10
    Ruim en schoon hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super locatie. Ruim hotel met fijne kamers. Ideaal om te boeken voor een vlucht. Wij hadden een vroege vlucht dus je begint ontspannen aan je reis!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    7,9
    alles maakt een gedateerde indruk, decor, meubilair, vooral in de ontbijtruimte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt nogal matige kwaliteit, Novotel onwaardig

    ontbijtruimte is toe aan een update. Aan alles kun je zien dat het versleten, verouderd is

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    9,6
    Schone, ruime kamers vlakbij de luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat het ontbijt alleen in het restaurant genuttigd kon worden. We konden alleen apart roomservice boeken.

    Schone, ruime kamers vlakbij de luchthaven.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    2,5
    papieren muren, je hoort alles, lampen gingen midden in de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    papieren muren, je hoort alles, lampen gingen midden in de nacht automatisch een aantal keer aan en uit, geen minibar, veel te duur voor wat het is, alleen maar fastfood te verkrijgen, diep trieste bedoeling

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is nogal stevig aan de prijs (voor een hotel in Bangkok)

    Prima hotel. Mn erg handig dat je ieder moment van een 24 uur boeking gebruik kunt maken (bv ivm wachten op een vlucht). Voorzieningen zijn prima verzorgt, en goed onderhouden. Er is tegenwoordig ook een tunnel naar de airport, kun je ook gebruik maken van de voorzieningen daar

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    7,1
    Ligging uitstekend pal naast het vliegveld net iedere 15...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamers zijn gedateerd qua inrichting en mijn airco maakte zeer veel lawaai. Het personeel bij de receptie was stroef en niet aardig. Prijs/kwaliteit van het hotel is niet best.

    Ligging uitstekend pal naast het vliegveld net iedere 15 minuten een transferbusje. Hotel heeft meerdere restaurants en mooi zwembad.

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    9,2
    De ligging ten opzichte van het vliegveld, perfect voor 1...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen.

    De ligging ten opzichte van het vliegveld, perfect voor 1 overnachting. Naast uitgang 4 op de 2e verdieping was / is een desk voor het transport naar het hotel door middel van meerdere shuttle busjes, waardoor je binnen 10 minuten in het hotel was. Terug naar het vliegveld [de andere dag]idem, keurig voor de deur van de vliegmaatschappij uitgezet, koffers werden naar binnen gebracht. Keurig geregeld.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    8,8
    Ideale ligging bij het vliegveld;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Ideale ligging bij het vliegveld; te voet via een ondergrondse ruime gang te bereiken binnen 10 minuten. Het hotel biedt ook shuttleservice naar het vliegveld. Prachtig hotel, goed eten.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    6,7
    Locatie, zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is ten onrechte 600 euro van mijn creditcard gereserveerd (men zei dat mijn card niet werkte en schreef er toch een aantal bedragen (dubbel) van af. We moesten vervolgens met een andere card betalen). Ik weet nog niet of ik alles terug krijg. Dit is twee jaar geleden ook al eens gebeurd.

    Locatie, zwembad

  • Beoordeeld op: 28 maart 2015

    9,6
    Heel mooie kamers, zeer gunstig ten opzichte van de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het Hotel is niet goedkoop en dat je moet betalen voor Wi-Fi kan niet de bedoeling zijn van een Hotel van deze klasse!!

    Heel mooie kamers, zeer gunstig ten opzichte van de Vertrekhal en uitstekende Restaurants.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    10
    Je hoeft pas uit te checken 24 uur nadat je bent aangekomen.
    • Stel

    Je hoeft pas uit te checken 24 uur nadat je bent aangekomen. Luxueus hotel voor een redelijke prijs. Uitstekende haal- en breng service van en naar de luchthaven. Zeer behulpzame staf. .

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    7,1
    de locatie is prima voor de luchtreiziger
    • Vakantiereis
    • Stel

    beetje afgekloven kamer, personeel niet al te vriendelijk, enorme rommel bij de receptie, veel te duur voor wat er geboden wordt

    de locatie is prima voor de luchtreiziger

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    5,8
    De locatie bij het vliegveld, dat gemakkelijk wandelend te...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het hotel doet onpersoonlijk aan. De prijsstelling suggereert meer luxe en service dan er wordt geboden. Dat er voor Wifi nog eens extra betaald moet worden is echt niet meer van deze tijd. Geen koelkastje en (fris)dranken op de kamer. Ontbijtbuffet ronduit matig. Wel geluidsoverlast tussen de kamers.

    De locatie bij het vliegveld, dat gemakkelijk wandelend te bereiken is via ondergrondse passage. Van vliegtuigen geen overlast op hotelkamer.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2015

    5,4
    Kon geen gebruik van worden gemaakt wegens werkzaamheden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kon geen gebruik van worden gemaakt wegens werkzaamheden. Dit had van te voren gemeld moeten worden. Voetbalwedstrijden konden niet worden bekeken in de bar omdat er geen abonnement was.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    10
    Hotel ligt op 10 minuten lopen van incheckbalies.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Thais restaurant was minder goed. Teveel gericht op mensen die pizza willen eten i.p.v. Pad Thai.

    Hotel ligt op 10 minuten lopen van incheckbalies. Mooi zwembad, mooie spa, grote fitness, mooie restaurants. Hotel biedt frisse ambiance en ruime kamers.

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    5,8
    De lunch, van menu, in het restaurant was gewoon slecht,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De lunch, van menu, in het restaurant was gewoon slecht, eten was koud en slap. Het eten, ontbijt, in de club lounge was zeer matig.

  • Beoordeeld op: 1 april 2016

    7,5
    ontbijt is matig tot slecht
    • Zakenreis
    • Stel

    ontbijt is matig tot slecht

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    7,5
    Personeel was kortaf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Personeel was kortaf

  • Beoordeeld op: 21 maart 2016

    7,1
    Goed ontbijt en dichtbij luchthaven Je moet wel met de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Groot hotelcomplex weinig persoonlijke bediening

    Goed ontbijt en dichtbij luchthaven Je moet wel met de gratis shuttle, lopend gaat niet

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    9,6
    Mooie grote kamer met prachtige badkamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Mooie grote kamer met prachtige badkamer

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    9,2
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ligging

Er zijn ook 36 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: