Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over P.P. Erawan Palms Resort 3-sterren

45/9 Moo 8 ,Leamtong Beach, Koh Phi Phi, 81000 Phi Phi Don, Thailand

#29 van de 125 hotels in Phi Phi Don

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 295 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    5,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 20

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,1
    Aardig hotel op explosief druk strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi, echt een aandachtspunt en reden niet te boeken. Geldt ook voor de grote groepen Chinezen die met boten tegelijk voor het hotel gaan liggen en bijzonder hinderlijk foto’s gaan lopen maken of door het hotel heen struinen zonder dat hotelpersoneel daar aandacht aan besteed. Verder heb je veel geduld nodig bij de bar en restaurant, duurt erg lang allemaal. Advies, kies een restaurantje verder op.

    Prima, wat gedateerde kamer en vriendelijk personeel. Fijn zwembad aan het strand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    7,5
    Erg relaxed verblijf en personeel is heel behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden, sloten op de kamer moeilijk te bedienen. Tuin is aan opknapbeurt toe! Paden zijn slecht en fonteintjes begroeid met alg!

    Ligging, goed ontbijt en het fantastische bounty eiland gevoel. Zeer relaxed, lieve mensen, erg behulpzaam en geen criminaliteit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,5
    Schone kamers, vriendelijk personeel, ontbijt was prima en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Cottage
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schone kamers, vriendelijk personeel, ontbijt was prima en de ligging van t hotel ook, als je van rust houdt. Er zijn 4 restaurantjes in de buurt en na 3 dagen heb je het wat dat betreft wel gezien! Hier en daar wat achterstalling onderhoud van de kamer. Verder prima om te verblijven voor max 2 a 3 nachten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    9,2
    Het was een onvergetelijke tijd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het matras van het bed mocht van mij wat beter zijn

    Wat een geweldig mooi locatie!! Het strand is mooi en in de avond op het strand dineren vond ik romantisch. Het personeel van het resort waren heel vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    8,8
    Echt een resort om te ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Aangezien ik een Thaise prepaidcard met voldoende internet had, heb ik weinig gebruik gemaakt van Wifi. Voor beiden geld wel dat je het beste ontvangst hebt buiten of bij de receptie. Alles was volgen onze verwachtingen. Als je denkt het gehele eiland voor jezelf te hebben, dan heb je een verkeerd beeld van phi phi. Start om 7 uur een tour met de boot. Touroparators vanuit Krabi, Lanta en Phuket zijn er pas rond 9 - 10 uur op de meest bezochte plekken

    Omdat ik al wist dat er maar 2x per dag een boot van Tonsai naar Leamtong bay gaat, heb ik de eerste 5 uur op Kho Phi Phi, rond Tonsaibeach gelopen. In de warmte een goede wandeling naar Tonsai Viewpoint gemaakt. Vervolgens om 15:30 uur de boot genomen naar Leamtong Bay. In vergelijking met Tonsaibay is dit de perfecte locatie om echt tot rust te kunnen komen. Wij zaten achter in het park in de "goedkope" appartement boven. Het zag er Perfect uit. Wil je meer geld uitgeven dan kan je dat doen, maar het zwembad en het strand blijft hetzelfde. Bij de duurdere huisjes kan je uitzicht hebben op het zwembad maar niet op het strand. Hier lopen ook steeds mensen voorbij die naar hun accommodatie gaan achter in het park. 3 -4 dagen verblijf is meer dan voldoende om de sfeer te proeven. Langer kan uiteraard maar wordt het een dure strandvakantie. Ontbijtbuffet is perfect! Veel keuze. Alles is hygienisch afgedekt. Op verzoek wordt er een omelet naar wens voor je gemaakt. Wit brood dat je zelf mag afsnijden. Koffie en thee wordt eindeloos aangeboden. Restaurant is in de avond rustig. Veel mensen gaan naar de 2 naast gelegen goedkopere strandtentjes om te eten. Vanuit Leamtongbay kan je lopen naar midden Kho Phi Phi om door te gaan naar Tonsay Bay. Maar houd wel rekening dat het behoorlijk warm kan zijn om te lopen. Op het stand worden ook tours aangeboden naar Maya, Bamboo bay. Voor 3 uur betaal je 1500 Bath. Als je goed afdingt kan je voor 6 uur een boot tot je beschikking hebben voor 2000 Bath. Dit moet je alleen maar doen als je wilt snorkelen en relaxen op de verschillende stranden die je wilt aandoen. Voor een rondvaart naar de bezienswaardigheden is 3 uur meer dan voldoende!!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    7,1
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Faciliteiten en omgeving, er val zo weinig te doen. Massa toerisme in het weekend

    Personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    8,8
    Stukje hemel op aarde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Donkere paden naar de hotelkamers en veel insecten

    Uitzicht

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    8,8
    Paradijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen internet op kamer en internet in lobby zeer traag

    Zorgzaam personeel. Uitgebreid ontbijt. Rustig gelegen. Stukje paradijs

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2016

    10
    De service was uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De service was uitstekend! Petje af voor het personeel die zo hard werken dag in dag uit. Wij zijn hier heerlijk tot rust gekomen. De kamers waren schoon en een heerlijk bed om in te slapen. Ik raad dit hotel sterk aan voor mensen die lekker tot rust willen komen.

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2015

    8,3
    Prachtig strand!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dineren in het hotel viel erg tegen, ben zelfs ziek geweest. Wifi ontvangst was niet erg goed. En jammer dat er om de dag een hele lading toeristen op het strand gedumpt wordt voor lunch in het hotel. Ook jammer dat ze zo veel kosten rekenen voor laundry en het huren van snorkels.

    Prachtig strand! En hele lieve en behulpzame staff. Ga zeker eten bij restaurant Jasmine iets verder op! Zeer goed te betalen en de beste springrolls die je ooit zal eten!

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,5
    Heel Vriendelijk personeel, prima service, prettige...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer irritant is dat er dagelijks een groot aantal dagjesmensen precies voor het resort wordt gedropt ( door tig rumoerige bootjes die gewoon door het zwemgedeelte gaan) die de bedjes bezetten, troep achterlaten, herrie maken, de restaurants en strand bij het resort claimen. Erg vervelend als je voor je rust komt, en dat geldt voor de meeste mensen hier.

    Heel Vriendelijk personeel, prima service, prettige ontvangst, mooie ligging.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    7,9
    Ruime kamers, fijne douche, aan het strand, lekker...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Er was af en toe een rioollucht in de badkamer, ondanks melding is er niets mee gedaan. Het resort is een beetje rommelig, op het strand ( dit wordt niet schoongemaakt) en achterin het resort als je naar het andere zwembad loopt

    Ruime kamers, fijne douche, aan het strand, lekker ontbijt/ diner op het strand

  • Beoordeeld op: 15 mei 2015

    10
    Mooie hotel rustige ligging goed ontbijt luxe om te zijn
    • Vakantiereis
    • Stel

    Harde bed maar we vroegen om een ander matras en die kregen we meter en,Jammer dat er geen Wi-Fi op de kamer is als je wilt internetten moet je naar de lobby

    Mooie hotel rustige ligging goed ontbijt luxe om te zijn

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    6,3
    - De rust en uitzicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    - WiFi was slecht - Erg krappe badkamer - kluis die niet te gebruiken was doordat de sleutel niet te vinden was

    - De rust en uitzicht op zee - De aankomst via longtailboat was zeer bijzonder - mooie zonsopkomst en ondergang te aanschouwen

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,9
    Pluspunten zijn de ligging, fijn zwembad, het restaurant met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de rioollucht op de kamer was het grootste minpunt. Verder betaal je toch gewoon voor de locatie want de kamers zijn voor het geld dat je ervoor betaalt wel wat aan de dure kant, zeker als je het vergelijkt met andere hotels in Thailand. Wij vonden het t geld wel waard!

    Pluspunten zijn de ligging, fijn zwembad, het restaurant met de voetjes in het zand (al kan dat ernaast voor minder geld ook) en een zeer goed ontbijtbuffet. Uiteraard was onze upgrade ook erg fijn ;-)

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    9,6
    Wat beviel ons niet? Het was werkelijk een prachtig resort,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    NVT

    Wat beviel ons niet? Het was werkelijk een prachtig resort, goed verzorgd, vriendelijk personeel en een top locatie.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    9,2
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alleen te bereiken met taxiboot WiFi niet op de kamer

    Zwembad Strand Personeel Bar aan het strand

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    8,3
    Lekker resort!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifi op de kamers

    Lekker resort!

  • Beoordeeld op: 26 januari 2015

    10
    - heerlijk rustig
    • Vakantiereis
    • Groep

    - niks

    - heerlijk rustig - heel dicht bij prachtig strand - heerlijk ontbijt - goede faciliteiten - vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    7,9
    Locatie, ontbijt, strand, service
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi, prijs boot naar resort

    Locatie, ontbijt, strand, service

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 20

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: