Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Paragon Inn 4-sterren

Soi Lat Krabang 22, Lat Krabang Road, Ratcha Thewa, Bang Phli, Samut Prakan, 10540 Lat Krabang, Thailand

#38 van de 76 hotels in Lat Krabang

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3197 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    9,2
    Fijne afsluiting van 4 weken Thailand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    De weg naar dit fijne hotel verspeld niet veel goeds (lange donkere weg vanaf de hoofdweg), maar ze rijden je voor 20 THB naar de hoofdweg. Er is alleen een (klein) winkelcentrum op loopafstand. Met het OV is Bangkok echter niet ver. De keuze in het restaurant had wat uitgebreider gekund.

    Ruime schone kamer. Fijne badkamer. Heerlijk bed. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Rustige omgeving. Goede plek om de laatste dagen van een vakantie door te brengen. Voor 200 THB rijdt er meerdere malen een taxi naar het vliegveld (Savarnabuhmi).

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    10
    Fijne vakantieplek op een boogscheut van de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eenrichtingsvervoer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi en gezellig complexje vlak bij de luchthaven, maar toch op en top in de Thailand-vakantiesfeer. We waren er maar één dag, maar waren er toch al met vakantie. Meer dan zomaar een doorsluis-adres!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    9,2
    Goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Eenrichtingsvervoer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het zwembad en de leuke bar.Het restaurant en de sfeervolle tuin is ook mooi onderhouden. Het eten was oke. Het ontbijt vonden we wat tegenvallen. De kamers waren goed.De bedden waren gelukkig niet zo hard de badcel was super groot en met een mooi bad.We hadden een kamer boven het zwembad(3-c).

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    6,7
    De locatie, prima om een nacht te verblijven voor een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedbugs, een kolonie witte beestjes onder de koffer. Badkamer heel basic, douche niet fris. We hadden een kamer begane grond, misschien gevoeliger voor bugs..Het geboekte kingsize bed was niet kingsize.

    De locatie, prima om een nacht te verblijven voor een volgende vlucht. Leuk opgezet, eten was goed. Aardig personeel. Zwembad, met koud water, maar toch lekker.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    6,7
    Prima lokatie voor laatste nacht omdat het hotel buiten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten was niet uitmuntend. Slechte lokatie als je nog Bangkok in wilt of als je s’avonds nog wat wilt doen. Alleen prima als laatste nacht.

    Prima lokatie voor laatste nacht omdat het hotel buiten Bangkok ligt maar dichtbij luchthaven. Prima zwembad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    6,3
    Lekker dicht bij vliegveld, dus prima om de laatste uurtjes...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was de 4 sterren niet waard, douche werkte nauwelijks Airco heeft onderhoud nodig

    Lekker dicht bij vliegveld, dus prima om de laatste uurtjes in Thailand door te brengen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,3
    Top als tussenstation airport
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Redelijk gehorig. Daar staat tegenover dat ze geschakelde kamers hebben.

    Schoon en ruim, ideaal met restaurant bij accommodatie. Perfect voor een overnachting als je de volgende dag op de luchthaven moet zijn. Airport shuttle wordt aangeboden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    6,7
    Leuk zwembad, mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco werkte niet op een kamer. Bloedheet was het. De douche was koud. Ontbijt is alleen a-la carte. Zou fijn als je een ontbijt vooraf kan boeken.

    Het is een mooi resort midden in de stad. Het is ongeveer 15 minuten met de taxi vanaf de internationale luchthaven. Transfer naar luchthaven was te regelen bij de receptie. Erg fijn

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel om 1 nacht te verblijven voordat je naar huis vliegt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren na 3 weken Thailand gewend geraakt aan schone kamers. De kamer was wel redelijk schoon maar niet zoals wij gewend waren. Daarnaast waren de kranen al jaren niet ontkalkt en zat er schimmel op de douchekop. Stopcontacten zaten niet bij de bedden. Dus nog even een filmpje kijken of je wekker zetten terwijl je apparaat oplaadt was niet handig. Kamers waren behoorlijk gehorig. Het restaurant was prijzig, niet veel variatie en daarnaast karig en niet echt lekker.

    Fijn zwembad, shuttleservice naar de mainroad was fijn. Ruime en eindelijk wat zachtere bedden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    6,7
    Goed bed, dichtbij vliegveld, schoon, aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eenmalige Transfer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving , winkelcentrum in de buurt niet geschikt voor laatste souvenir inkopen. Restaurant matig.

    Goed bed, dichtbij vliegveld, schoon, aardig personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,7
    Leuk voor een nachtje als je daarna moet vliegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig. Rondom het zwembad ziet alles er heel leuk uit op de foto's. De appartementen / kamers er omheen zie je niet terug in de foto's op de site en zijn niet echt aantrekkelijk.

    Het was comfortabel en geschikt voor het doel om door te reizen gezien de locatie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,8
    perfecte afsluiter van een fantastische reis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - vriendelijk personeel - nabijheid bij de vlieghaven + shuttledienst hiernaartoe - mooi en groot zwembad, heerlijk voor de kinderen! - ruime kamer en badkamer, voldoende comfort - er kan ook à la carte gegeten worden (zowel diner als ontbijt) - ideaal voor een laatste nachtje Bangkok, voor onze terugkeer naar huis

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    9,6
    Super schoon.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super schoon. Als je er met een taxi naartoe rijdt denk je dat zal tegen vallen maar het is geweldig. Ik raad het echt aan want alles is top en helemaal de prijs. 👍

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    Fijn hotel, heerlijk zwembad, vlakbij internat. Luchthaven ideaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de buurt niet veel te doen, maar ja dat wisten we.

    Je mocht gebruik maken van de faciliteiten ook als je al uitgecheckt was. Handdoeken en douche waren nog ter beschikking na uitchecken. Super vriendelijk personeel. Restaurant bij het hotel...of in de buurt op de markt. Schutlle voor 100THB per persoon, naar de luchthaven.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    9,2
    Groene oase dichtbij luchthaven
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer met uitzicht op het zwembad geboekt, we kregen een kamer zonder uitzicht...

    Laatste-avond-in-Bangkok hotel dichtbij de luchthaven is een oase van rust. Fijne kamers, heerlijk zwembad en aardig personeel. Airport shuttle 100 THB pp.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,3
    Voor ons 3en was dit een prima overnachting op doorreis van koh samui door naar huis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloer van zwembad moet vervangen. Zag er wat minder uit. Matrassen op ligbedjes ook.

    Het was idd erg in de buurt van luchthaven. Maar geen geluidsoverlast. Met hotel tuktuk zo op hoofdstraat waar vlakbij een mall met eettentjes is. Heerlijke cappucino

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,5
    Prima hotel,voor kort verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was wat viezig, veel zand op de grond. Wij hadden een kamer waar geen balkon of terras was, jammer maar niet heel erg voor 1 nacht.

    Het bed was heerlijk! En fijn dat er een zwembad was. Ligging tov het vliegveld is perfect. In nog geen 15 minuten ben je bij Suvarnabhumi AirPort. Prijs/kwaliteit is helemaal goed, het was meer dan ik verwachtte gezien de prijs.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,1
    Het zwembad was erg fijn.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco was heel erg luid en had geen verschillende standen - het was aan of uit.

    Het zwembad was erg fijn. Het was niet te druk en schoon. We konden gebruik maken van aparte handdoeken voor het zwembad, wat erg fijn was. Ook was het fijn dat er een shuttlebus naar de luchthaven was tegen een kleine vergoeding. Het vliegveld was ook om de hoek.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,2
    Een echte aanrader !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras was enorm zacht. Slapen was hemels in dit bed. Ik denk dat ik dit bed zelfs thuis ga missen. Ook de vormgeving van het hotel was een oase van rust in het drukke Bangkok.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,9
    Een rustig gelegen hotel, dicht bij de luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers op de eerste verdieping,linker gedeelte van het gebouw: Moeilijk toegankelijk, de kamers waren ok. Kamers in het midden gedeelte en gelijkvloers: deze zijn meer dan in orde.

    charmant en vriendelijk personeel. Rustige ligging van het hotel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    7,9
    Een aangename locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De eigenaar(s) hebben een iets te commerciële ingesteldheid. We zouden om 16u per taxi naar onze volgende locatie gebracht worden, een medegezel was ernstig ziek en vroegen om de kamer wat langer te gebruiken. Er diende hier voor ( zonder discussie) 1000BHT extra te betalen. Voor een excursie werd er voor 5 personen betaald (dat op voorhand werd betaald). Door de ziekte van onze medegezel kon deze de excursie niet meedoen. Dit vergde heel veel moeite op haar deel terug te eisen. Ik zou zeggen: de basis is een harde " commerciële " toch aangename tante.

    De kamers waren goed in orde. Het ontbijt was OK Bij aankomst wordt je onmiddellijk allerlei excursies aangeboden, wat uiteraard je het gemakkelijk maakt, het wordt je op een dienplaat aangeboden. De excursies zij positief te beoordelen. Besluit: deze locatie zal ik doorgeven aan vrienden die deze streek zouden bezoeken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    8,5
    Prima hotel voor verblijf van een nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten vrij duur . Vlak in de buurt keus genoeg , goedkope hoteltuktuk hierheen.

    Prima hotel voor verblijf van een nacht. Zeer kort bij vliegveld , goeie pick-up service.Lekker afkoelen in het zwembad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,6
    De lokatie was top, ongeveer kwartier rijden van de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lokatie was top, ongeveer kwartier rijden van de luchthaven, heel handig als je de volgende dag weer een vlucht neemt. De kamer was comfortabel, schoon en het restaurant was prima

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,1
    Top verblijf als tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima verblijf voor het geld! Prachtige groene tuin en best ok zwembad.. heerlijke rust en fluitende vogels.. Leuk winkelcetrum nabij! Prima hotel voor 1 nachtje tussen vluchten in..eten vonden we matig.. maar in het winkelcentrum heerlijke sushi gegeten! Bed sliep heerlijk en ruime schone kamer! Zo weer bij het vliegveld (neem een taxi ipv vervoer van hotel is goedkoper)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,3
    Prima verblijf voor de laatste nacht voorafgaand aan de vlucht naar huis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijn hotel, dicht bij de luchthaven. De suttleservice is goed. Binnen 20 minuutjes ben je bij het vliegveld. Lekker dat er een zwembad bij zit. Ook een fijn restaurant. Bedden zijn zacht!! Prima douche. Helemaal niet duur.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,1
    Een nacht OK
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren aan restauratie toe Airco maakte veel herrie, de kamers waren heel gehorig en de bedden slecht

    Het zitje buiten. het restaurant was goed s avonds laat komen 's morgens vroeg weg ís OK

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    9,2
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij de luchthaven, maar geen overlast ervan. Ideaal hotel om te verblijven om in de ochtend vroeg te kunnen vliegen. Ruime, eenvoudige kamer. Lekker zwembad. Luchthavenshuttle op vaste tijden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    6,7
    Prima 'transit'-hotel voor aankomst of vertrek (maar niet voor langer)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles op de menukaart was flink prijzig! (dubbel zo duur dan we gewend zijn in Thailand). Gezien de tamelijk geïsoleerde ligging van het hotel ben je daar wel op aangewezen (tenzij je naar de McDonalds wilt, op een kwartiertje lopen). Het toilet spoelde niet door. Iemand van het personeel heeft dat één keertje verholpen maar niet afdoende; het euvel bleef terugkeren. Vreemd: er stond een waterkoker op de kamer met twee mokken erbij, maar er waren geen theezakjes of zakjes oploskoffie te bekennen! Onze tip aan het hotel is om dat standaard erbij te leveren; kleine moeite, groot plezier! Verder was het erg gehorig (dunne wanden) en maakten de airco's buiten enorm veel herrie

    We verbleven 2 dagen en 1 nacht in dit hotel, in afwachting van onze vlucht huiswaarts. Een 'late uitcheck' is hier niet mogelijk. Daarom voor 2 nachten geboekt, zodat we op de laatste dag de kamer nog tot 23.00 uur tot onze beschikking hadden. Nergens in Thailand zo goed geslapen als hier: de matras was gelukkig niet zo hard als een plank. En er was een fijn dun dekbed bij plus keuze uit verschillende hoofdkussens. Zeer ruime kamer en badkamer. Koelkast met twee flessen koel water was aanwezig. Het zwembad was ook fijn. Een tamelijk rustige plek, niet ver van het vliegveld

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    5,8
    Schone en grote kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren erg slecht. Als je op twee houten planken slaapt. Personeel wel hun best gedaan om het op te lossen, maar heeft niet gewerkt.

    Schone en grote kamers. Licht ingericht.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    9,6
    Prima hotel met goede faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Leuke ligbedden bij (over) het zwembad Vriendelijkste personeel dat we in thailand meegemaakt hebben! Shuttleservice baar de luchthaven tegen kleine vergoeding. Pendeldienst naar de hoofdweg, vanaf daar 4 minuten naar de winkels lopen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,1
    Een gerieflijke keus dichtbij het vliegveld. Maar erg geïsoleerd gelegen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging op een soort industrieterrein. Vanuit mijn kamer keek ik niet uit op binnentuin/zwembad. Aantal ligplaatsen bij zwembad beperkt.

    De kamer was groot en schoon. Het personeel vriendelijk en efficiënt. Er waren genoeg zitjes om ook lawaaierige families met kinderen te ontwijken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    6,7
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er tijdens de eerste 2 dagen de kamer naast mij werd verbouwd

    Vriendelijk personeel. Vanaf de check-in tot de check-out waren zijn erg behulpzaam. Koffers werden naar de kamer gebracht. Ook kan je een koffer die je voorlopig niet gebruikt even neerzetten in de storage room.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,1
    Voor mij lekker bijkomen na een lange reis.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Vervoer Enkele Reis
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt. Je kunt kiezen uit een aantal dingen en die keuze vond ik wat beperkt. Ook werd er maar 1 drank aangeboden en dat vind ik wat weinig. Lopend buffet of iets uitgebreider had prettiger geweest.

    De locatie was voor mij perfect. Ik wilde nog even 2 dagen rusten voordat ik terug naar huis ging van een lange reis. Dichtbij het vliegveld. Zo wel heen en terug gebruikt gemaakt van de shutlleservice van het hotel, dat was heel aangenaam. Het zwembad was fijn. En op 10 minuten loop afstand zat een leuk winkelcentrum met veel eetgelegenheden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Wauw, perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Het personeel was erg vriendelijk. Het hotel ligt 100m van een winkelcentrum vandaan. Daarbij wordt je gratis naar de main road gebracht, maar is ook zeker te lopen. Het ontbijt bestaat uit een a la carte die goed bereid wordt. Oftewel, perfect!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    9,6
    Rustgevend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Perfect om als tussenstop te dienen voor een lange vlucht. Fijn zwembad, vriendelijk personeel en zachte bedden. Het restaurant serveert daarnaast prima eten. Locatie is dichtbij Suvarnabhumi Airport, wat erg prettig is.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,9
    Goede accomodatie voor een overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Goede accomodatie voor een overnachting om vanaf de luchthaven verder te trekken. Zeer schone kamers, eenvoudig ingericht, maar van voldoende gemakken voorzien!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    5,8
    Prima voor 1 nacht, dichtbij vliegveld. Heel gezellig en prima eten. Iets verouderd en matige bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel slecht bed. Maar voor 10 personen plek bij het zwembad te liggen. Alles iets verouderd.

    Grote kamers, dichtbij vliegveld, gezellig, prima eten en vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Gemakkelijk hotel op 20 minuten autorijden van het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het tweepersoonsbed was erg hard en het zwembad begint wat armoedig te worden.

    Prima restaurant, dicht bij het vliegveld, ruime kamer, overzichtelijk en gemakkelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Goede overnachtingsplaats tussen de transfers in.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel is dicht bij het vliegveld en fijn als je niet veel tijd kwijt wilt zijn aan het reizen van en naar het vliegveld. Hebben het als overnachting geboekt tussen de transfers door. De familie kamer was groot en schoon. Badkamer was prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    effectief prettig verblijf voorafgaand aan terugvlucht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eenmalige Transfer
    • Verbleef 1 nacht

    voor overnachting bij luchthaven prima, zou het echter niet als uitvalbasis gebruiken om stad te bezoeken

    vriendelijk, ruime kamer, mooi zwembadje, shuttle service naar luchthaven

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    6,7
    Prima verblijf als je op doorreis bent met kinderen. Zwembad is top en kamers zijn ruim en origineel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel begreep weinig van de bestellingen, was niet alert op bestellingen en het eten kwam niet of traag. Relatief hoge F&B prijzen en dure transfers naar airport. Zelf een taxi nemen is een stuk goedkoper met een gezin.

    Enig hotel qua bouw met unieke ligging van het zwembad, waardoor het een gezellig geheel is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,3
    Top voor een of twee nachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eenmalige Transfer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi was op de kamer niet beschikbaar.

    Relaxte sfeer. Mooie locatie om je vakantie mee af te sluiten. Lekker dicht bij het vliegveld. Aardig personeel. Lekker eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Prima relaxte afsluiting van een fijne vakantie in Thailand nabij het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt (geen buffet optie).

    Prettig hotel nabij vliegveld Bangkok, ruime en goed ingerichte kamers, heerlijk zwembad. Staff volledig ingesteld op flexibele vertrektijden klanten (met shuttle naar airport).

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    6,3
    De kamers zijn mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn mooi. Prima locatie voor als je bij airport moet. Wij vonden de avondmaaltijd in restaurant duur, en een van ons kreeg als eerste zijn maaltijd, na half uur wachten. De rest van de drie hadden ze niet begrepen dus dat kwam pas na drie kwartier, en meerder keren vragen. Verder geen compensatie. Tip : ga goed Engels leren en de communicatie zal een stuk beter gaan

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    4,2
    Locatie dichtbij vliegveld en het zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vreselijk gehorig! Al om vijf uur wakker van vertrekkende reizigers en schreeuwend personeel. De keuken is niet wat we gewend waren jn Thailand. WiFi deed het niet in de kamer. Shuttle bus was twee keer zo duur als taxi. Tarieven verschilden per medewerker.

    Locatie dichtbij vliegveld en het zwembad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    eenvoudig maar best aardig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ooit opgezet met resort-achtige uitstraling. Inmiddels flink verouderd. De badkamer bij onze kamer was recentelijk opgeknapt, de rest van de kamer was nogal shabby.

    Goedkope plek dichtbij het vliegveld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,9
    Prima voor 1 nacht als je op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt oké. Stel er niet teveel van voor. Personeel echt heel vriendelijk en behulpzaam. We hebben er 1 nacht geslapen aangezien we van Bangkok naar Chiang Mai vlogen de volgende dag. Je bent met de taxi binnen een kleine 10 minuten voor 100 baht op het vliegveld. Echt een prima verblijf. 's Avonds kun je er trouwens ook goed eten. Over 2 weken vliegen we weer terug naar huis en verblijven dan weer 1 nacht in deze accommodatie voor de terugvlucht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    6,7
    Goed als overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eenmalige Transfer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden. Latten bodem zat op 4 plaatsen los. Airco niet hygiënisch, kwam slechte lucht uit. Minimale inrichting.

    Dicht bij vliegveld. Zwembad was prima. Restaurant was goed. Personeel heel vriendelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,3
    Ligging vlak bij het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht Engels sprekend personeel, hotel is echt aan vernieuwing toe en lijkt totaal niet op de plaatjes. Beetje een achterbuurt niet erg als je in het hotel zelf blijft.

    Ligging vlak bij het vliegveld

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    5,0
    Viel tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad was niet heel schoon, kamer was voor 4 personen ingericht, niet voor 5 zoals was aangeven . Omgeving nodigt niet uit voor een wandeling (met kinderen). Erg hard bed

    Eten was goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    10
    Heerlijk mijn laatste twee nachten doorgebracht!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig.

    Heerlijk zwembad! Grote kamers. Bedden waren wel zachter dan alle bedden die ik heb gehad. Dit ligt natuurlijk aan je persoonlijke voorkeur wat je fijn vindt. Personeel super aardig. Ze hebben een tuk tuk naar de hoofdstraat.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,9
    Aanrader om hier de dag vóór vertrek uit Thailand te overnachten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De keuze uit het ontbijt (was bij de prijs inbegrepen) was matig en aan de karige kant.

    Werkelijk prachtige kamer met een enorm grote badkamer! Jammer dat we hier slechts één nacht verbleven.....

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,3
    Heerlijk hotel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets !

    TOP locatie, vlakbij het vliegveld. En super aardig personeel die alles voor je regelt. Ook het zwembad was heerlijk ! Top hotel om even bij te komen van onze reis, voor we terug gingen naar huis. Leuk centrum vlakbij.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    8,8
    Verademing.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Volgende keer vraag ik een kamer op de begane grond. Er is alleen een trap en ik had veel bagage.

    Dicht bij het vliegveld, omdat we vertraging moesten overbruggen hebben we dit hotel geboekt last minute. Voor deze prijs een echt uitstekende plek, super behulpzaam personeel, 24 uur per dag is er iemand aanwezig. Shuttlebusje naar het vliegveld. (met de taxi gekomen). Lekker eten op het terras.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2017

    8,8
    Top hotel voor overnachting nabij luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt wat inbegrepen in de boeking was is wat beperkt.

    10 minuten rijden van en naar luchthaven. Mooie en ruime kamer. Heerlijke stortdouche. Top zwembad.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    7,5
    Uitgerust op reis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten: Hamburger was klef. Ontbijt daarentegen heerlijk

    Perfect als airporthotel, 10 min van luchthaven. Een dag voor de vlucht heen, hier nog even een heerlijke nacht in top bed en heerlijke zachte kussens dus uitgerust voor terugreis naar NL

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    5,8
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    bij check in geloofde men niet dat ik via ideal rechtstreeks aan booking had betaald, ik had de printbevestiging en mijn betaling op iPad om te bewijzen. We moesten tien minuten aan de balie blijven wachten en nog bleef het onduidelijk.

    zwembad is erg leuk vooral voor kinderen. helaas spelende kinderen maakten het ontbijt aan de zwembadrand minder prettig. Bal die regelmatig uit het bad onze kant op kwam!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    7,9
    prima uitvalsbasis vlakbij het vliegveld voor bv een laatste nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    het straatje waar het hotel zit is wel erg stil en donker s avonds.

    prima uitvalsbasis vlakbij het vliegveld voor bv een laatste nacht. mooi zwembad. wij hadden kamers direct aan het zwembad.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    8,8
    Lekker hotel op rustige plek vlakbij airport
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Vervoer Enkele Reis
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets

    Heerlijk zwembad, comfortabele kamers, shuttle service naar airport (ong kwartier rijden). Goede, rustige plek om voor of na een vlucht nacht te verblijven. Winkelcentrum en eettentjes in de buurt. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    9,6
    Prima hotel voor op doorreis vanaf BKK
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligt een beetje in een minder gezellig gebied, al is er wel een kleine shopping mall in de buurt, wat dan wel weer handig is.

    Het vriendelijke personeel en de afstand tot de luchthaven. Ook het zwembad was top.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    7,1
    Een hebzuchtig beleid in dit 'hotel'!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was 1 groot drama!! Wat een uitmelkerij. Twee gebakken eitjes, zonder toast of brood en een heel klein glaasje sinasappelsap uit een pak......voor 250 bath!! De service was ronduit slecht en een stel sjaggerijnen. Het avondeten was weinig en erg duur in verhouding tot andere hotels in Thailand. Jammer van dit hotel, het heeft veel potentieel, maar hier ga ik dus nooit meer naar toe en raad het ook niemand aan. Ik had de avond voor vertrek een taxi besteld en die werd de volgende ochtend aan een ander gegeven, waardoor bij mij het zweet uitbrak want wij hadden een vliegtuig te halen en ze vroegen daarbij ook nog eens de hoofdprijs voor een ritje van 10 minuten....600 bath! Jammer dat wij onze vakantie zo moesten afsluiten.

    Het zwembad en de kamer. De tuin was ook erg mooi opgezet.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Prima voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving was niet mooi

    Dicht bij het vliegveld, geen geluidsoverlast, ruime kamer met een prima douche en een mooi zwembad. Prima overnachting voorafgaand aan de terugvlucht.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    5,8
    Jammer dat onze vakantie moest eindigen met dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was ronduit te schandalig voor woorden. We kregen wat ei en een klein glaasje sap, geen toast, niks! En dat voor 250 bath, man, wat voelde ik me genaaid. We hebben een maand door Thailand gereisd en overal uitgebreide ontbijtbuffetten gehad of een los ontbijt besteld, maar dit was gewoon asosiaal. Ik zag mensen een tweede 'ontbijt' bestellen voor nog eens 250 bath! Het diner was ook erg weinig en heel duur in verhouding tot de rest van Thailand. Ronduit slecht en onvriendelijk personeel, niet allemaal natuurlijk. Ik raad niemand dit hotel aan.

    De kamer was uitstekend, we werden ge-upgrade vanwege een voorvalletje. Zwembad was fantastisch!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,5
    Haven van rust voor vertrek!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De wifi was niet bereikbaar in mijn kamer. Wel rond lobby en zwembad. De prijs voor het eten was aan de hoge kant wat dit keer eigenlijk tegenviel. Niet thais peperig genoeg voor mij persoonlijk.

    Was hier 5 jaar geleden geweest. Het zwembad en de rust aan het eind van een doodlopend weggetje zijn de reden om hier te verblijven gelegen in een aardige tuin. En de nabijheid van het vliegveld voor vertrek natuurlijk nog geen 10 minuten van de vertrekhal.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    7,9
    Alleen gebruiken voor ligging tov luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi slecht Slecht vindbaar

    Zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,2
    Perfect hotel vlakbij het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Grote kamer met heerlijke bedden. Zwembad was geweldig en al het personeel was top!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    10
    Vriendelijk personeel, mooie kamer, meer een resort dan...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, mooie kamer, meer een resort dan airport hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    7,5
    Super hotel dichtbij het vliegveld van Bangkok.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eenmalige Transfer
    • Verbleef 1 nacht

    Super hotel dichtbij het vliegveld van Bangkok. Handige airport taxi service van het hotel. Kamers zijn groot en schoon. Restaurantje prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    10
    Aardig personeel, mooie locatie, nette ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aardig personeel, mooie locatie, nette ruime kamers. Fijne en goedkope taxi service vanuit het hotel naar het vliegveld

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,5
    Eten, zwembad, dichtbij luchthaven, mooi aangelegd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen leuke omgeving

    Eten, zwembad, dichtbij luchthaven, mooi aangelegd

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,7
    Fijn, zo dicht bij het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Fijn, zo dicht bij het vliegveld

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    3,3
    dat ik heel dichtbij airport was
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    alles leek beter op d e site

    dat ik heel dichtbij airport was

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,6
    uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eenmalige Transfer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks was zeer uitstekend

    prachtig hotel gewoon aan te raden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,5
    Dichtbij het vliegveld met gratis shuttle
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eenmalige Transfer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij het vliegveld met gratis shuttle

    Verbleven in augustus 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: