Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Patong Merlin Hotel 4-sterren

44 Thaveewong Rd., Patong Beach, 83150 Patong Beach, Thailand

#122 van de 391 hotels in Patong Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 892 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    5,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    9,6
    Uitstekende resort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -strand bij Kamala beach is meer aan te raden voor kleine kinderen dan de patong beach.

    -kindvriendelijke zwembaden -klantservice -loopafstand shopping mall jungceyclon -loopafstand strand -meerdere supermarkten naast het resort

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    7,9
    Het ontbijt was prima en de ligging van het hotel vinden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het uitchecken was het personeel heel stug en geen vraag of bedankje over ons verblijf De jaren hiervoor was dit duidelijk anders Voor een taxi naar Khou Lak zouden wij rond 4500 bath moeten betalen Wij hebben aan de overkant van het hotell bij een "reisbureau" 2500 betaald en het verschill vinden wij best groot

    Het ontbijt was prima en de ligging van het hotel vinden wij prima omdat het niet midden in de drukte ligt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    4,6
    Dramatisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Het personeel en de manager. Wij hebben een zeer traumatische ervaring in het hotel meegemaakt en de houding van het personeel en de manager was zeer beneden peil. Met nog een aantal andere hotelgasten hebben wij een Duitse meneer op zijn kamer moeten reanimeren. Ik kan hier heel lang over schrijven wat er wel en niet gebeurd is, maar ik kan u verzekeren dat het personeel absoluut niet adequaat heeft gehandeld, sterker nog, het werkte zelfs tegen. Helaas is dhr. overleden, daar wil ik niemand voor verantwoordelijk stellen. Maar de houding van de personeelsleden hebben niet meegewerkt aan een goede afloop. De manager die wij de volgende dag hebben gesproken lachte alle problemen weg en heeft ons met een flauwe toezegging weer de "deur uitgewerkt". Wij hebben een zeer nare nasmaak aan dit hotel overgehouden. Dit was ook niet het enige. Het uitchecken was ook niet naar behoren, ze wilden ons te veel meer laten betalen dan wij zouden moeten. Wij gebruikten een creditcard en daar schreven zij te veel van af. Een heel gedoe om alles weer te herstellen. Eenmaal klaar liepen wij naar de taxi, maar halverwege bleek dat wij een groen kaartje moesten inleveren bij de portier. Deze hadden wij door alle consternatie niet gekregen. Weer terug naar de receptie en daar bleek nog een foutje te zijn gemaakt; de minibar van de laatste dag stond niet op de rekening (had ik wel doorgegeven).

    De locatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    10
    Eigenlijk heeft dit hotel geen minpunten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op het Zwembad (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk heeft dit hotel geen minpunten Locatie is goed . Bedden liggen goed mooi zwembad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    6,5
    Het was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Run of House Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers geen 4sterren waard tv zeer weinig posten

    Ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    7,1
    vakantie plezier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Run of House Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten

    ontbijten was meer een fabriekgebeuren

    mooie zwembaden , en lekkere ligbedden

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,2
    Was top hotel mooi zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Dat je de weg een hele drukke weg moest oversteken om op strand te komen Er waren ook geen bedjes op strand

    Was top hotel mooi zwembad Goed ontbijt Je loopt zo de drukke winkelstraat in Maar in hotel merk je daar niks van

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    3,8
    Het uit checken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Alles! Heel Australië zit er. Zeer luidruchtig, vooral in de ontbijt ruimte. Ligt niet aan strand. Er zit een weg tussen. En iedereen krijgt in 1e instantie een hele vieze oncomfortable kamer aan de achterkant. Pas na 1 nacht en twee kamers verder, een mooie suite gekregen. Zeer vervallen bende!

    Het uit checken. Wat een oude vervallen bende die ze net gingen opknappen toen wij er waren.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    8,3
    Ligging van hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi Geen liften

    Ligging van hotel. Zwembaden. Parking. Prijs/kwaliteit. .

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: