Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Peach Hill Hotel & Resort 4-sterren

2 Leam Sai Road, T.Karon, A. Muang, 83100 Kata Beach, Thailand

#74 van de 85 hotels in Kata Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 750 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    8,8
    Mooi resort op perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 19 nachten

    Elke dag komt er iemand om te controleren of de handdoeken en/of beddengoed verwisselt moeten worden en de vloer van de kamer te vegen. Maar verder wordt er aan schoonmaak weinig tot niets gedaan. Als je hier wat langer verblijft is dat wel een minpunt. We hebben het gemeld bij de receptie.

    Mooi hotel met een super mooi zwembad. Je waant je hier echt in de tropen. Wij kregen een upgrade van onze kamer en stapten hierdoor zo vanuit onze kamer in het zwembad. De kamers zijn ruim, grote bedden en zelfs voorzien van usb oplaadpunten met goed werkende wifi (zelfs bij het zwembad). De badkamer is modern en netjes. Het personeel is vriendelijk en de jongen bij het zwembad die iedere dag met een stralende lach bediende, was echt geweldig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,3
    de kamers waren heel schoon !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    De locatie had zeker beter gekunt ! het doet zijn naam zeker eer toe. want de Peach Hill Hotel & Resort ligt inderdaad op een heuvel en het is een hele klim om naar boven te komen ! ;) de plaats waar het ligt is ook niet veel te doen. ik raad aan om toch naar een andere plaats op te zoeken. Alle bars en restaurants zitten vol met " Bar Girls " dus ergens rustig wat dirnken is er niet bij, zonder lastig te worden gevallen. De laundry service van het hotel was zeer duur ! TE duur. ik was van de prijs geschrokken ! dit raad ik aan niet bij het hotel te laten doen. ( kreeg wel alles mooi en nettjes en schoon terug )

    de kamers waren heel schoon ! De nadkamer was zeer modern met een goede douche ! wat altijd moeilijk is te vinden in thailand verder goed hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,1
    Rustig gebied nabij strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamers

    Rustig gebied nabij strand. We waren in het laagseizoen en hierdoor waren er 2 Zwembaden van de 3 dicht. Hotel werd nu gerenoveerd dit mocht ook wel. Verouderd maar toch net hotel. 10 min met auto van Pa Tong Beach en 3 min van Kata beach

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    4,2
    Ontbijt 0 op 10.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt 0 op 10. We gingen dagelijks aan de overkant ontbijten bij de Starbucks. Muffe geuren in de kamers. Handdoeken met muffe geuren. Niet proberen om ze te vervangen, alle handdoeken zijn zo. Elke morgend rioolgeur in de douche. Eens je doucht is deze weg. Douche werd nooit geschrobd, enkel netjes gemaakt en nieuwe handdoeken gelegd. Aghjaa gewoonweg geen aanrader.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    8,8
    Nadat we allebei ziek waren geworden tijdens een excursie en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nadat we allebei ziek waren geworden tijdens een excursie en ze de kamer naast ons moest renoveren (boren, timmeren) werden we direct overgeplaatst naar het naastgelegen hotel van dezelfde eigenaar. Ze hielpen ons bijna met de tassen inpakken en vroegen dagen later nog of het beter met ons ging. Erg betrokken personeel Zwembaden zijn mooi Op loopafstand van vele restaurants

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,1
    Dicht bij het strand en op loopafstand van leuke tentjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het heeft 3 locaties, dus je weet van te voren niet in welke locatie je verblijft

    Dicht bij het strand en op loopafstand van leuke tentjes

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    6,7
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 13 nachten

    EEN STOEL EN TAFEL OP DE KAMER

    Onbijt prima. Kamers miste een goede stoel op de kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    6,7
    Personeel bij ontbijt erg vriendelijk en konden alles...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afvoer van de douche liep zeer slecht door en wastafelputje zat of dicht of met een lepeltje te openen. Dit doorgegeven maar er is niets mee gedaan. We hadden kamer aan voorkant naast hoofdingang, zelfs in de nacht reden vrachtwagens af en aan, zeer veel geluidsoverlast. Zeer harde matrassen.

    Personeel bij ontbijt erg vriendelijk en konden alles krijgen zoals plakjes kaas die er niet standaard lagen. Rest van ontbijt wat summier en iedere dag hetzelfde. Ivm harde matras nog een opdekmatrasje gekregen, wat niet hielp.

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    7,1
    We kregen een warm welkom en een duidelijke uitleg over het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer zag er niet uit zoals op het plaatje. Je moest een enorme berg op om bij het hotel te komen. Maar goed, het hotel doet zijn naam eer aan. De kamer zelf zag er op zich goed uit,maar de badkamer was niet schoon en er zaten vlekken in de handdoeken. Ook hing er een aparte geur in de kamer wat lijkt op insectenspray. We zijn niet echt resort types dus mogelijk beïnvloed fit onze mening wat.

    We kregen een warm welkom en een duidelijke uitleg over het reilen en zeilen van het hotel. Personeel was erg vriendelijk en spraken goed Engels. Ontbijt was lekker. Strand is op loopafstand en we hebben genoten van de zee.

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    9,5
    Geweldig hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    WiFi is een uur geldig dus continu opnieuw inloggen. Verder fantastisch!

    Geweldig hotel. Ontzettend aardig personeel, kenden onze kinderen bij naam. Erg goede service. Ze brengen je op elk moment van de dag naar het strand. Mooie zwembaden, alles netjes en het ontbijt is heerlijk! Het ligt op een steile heuvel maar golfkarretjes brengen en halen je als je wilt!

  • Beoordeeld op: 10 juli 2015

    10
    Wat een heerlijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij kunnen geen enkel nadeel bedenken!

    Wat een heerlijk hotel! Alles klopte: goede kamers, lekker eten, heerlijke zwembaden en ontzettend vriendelijk personeel! Ook de ligging t.o.v. het centrum was ideaal!

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    9,6
    heel vriendelijk personeel en heel behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    beetje veel russen

    heel vriendelijk personeel en heel behulpzaam. heel propere en mooie kamers groot complex met veel faciliteiten

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: