Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Pimalai Resort & Spa 5-sterren

99 Moo 5, Ba Kan Tiang Beach, Koh Lanta, Krabi, 81150 Koh Lanta, Thailand

#5 van de 182 hotels in Koh Lanta

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 728 beoordelingen over dit hotel

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,7

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    9,6

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    Fantastisch resort, geweldige service, schoon, mooi.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan werkelijk niets verzinnen behalve dat het wellicht wat weid verspreid is. Zonder het een fabriek of massaal te maken. Het is echt heel erg fijn!

    Fantastisch resort, geweldige service, schoon, mooi. Goed ontbijt. Er zijn ook barretjes en restaurantjes om de hoek, je kan makkelijk scooters huren. De ophaal/breng service van en naar Krabi airport is top. Alles is top. Zorg wel dat je een kamer in de buurt van de lobby kan krijgen. Tenminste, wij vonden dat handig want anders moet je steeds met een karretje worden opgehaald. Het resort ligt verspreid op een berg.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    8,8
    Tophotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer aan de Baai
    • Verbleef 7 nachten

    De pool villa's zijn misschien toe aan een totaalrenovatie, maar niettemin krijg je hier waar voor je geld. Ontzettend veel ruimte en fantastische infinity pool met zicht op Kantian Bay.

    Geweldig hotel met uitstekende service, ligging en topresto's. Zonder twijfel het beste hotel van Ko Lanta.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    9,6
    Geweldige service, letterlijk tot van en naar de airport.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige service, letterlijk tot van en naar de airport. Renovatie werkzaamheden zijn op een heleboel plekken op t resort begonnen waardoor deze plek alleen maar meer credits kan krijgen. de wat gedateerde uitstraling wordt vervangen voor luxe en design en onze kamer was hier een prachtig voorbeeld van. overigens merk je als gast nauwelijks iets van de renovatiewerkzaamheden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,6
    Top vakantie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het is echt een fantastisch resort. Eten is echt heel goed! Wij zouden met onze baby hier zeker naar toe teruggaan als we weer naar Thailand zouden gaan. Beste resort van alle 5* resorts die wij hebben bezocht tijdens onze 3 weekse vakantie. Service heel goed!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    8,3
    Rustig hotel in een mooie baai, met een spectaculaire aankomst per schip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn toe aan een grondige renovatie. Ze zijn ondermaats in vergelijking met de rest van het hotel en in deze prijsklasse verwacht ik toch beter.

    Hotelgasten worden persoonlijk per schip opgehaald en tot op de aanlegsteiger van hotel gebracht. Een onvergetelijke ervaring! De terugreis verloopt via de andere kant van het eiland en is nog exclusiever. De ligging van het hotel is perfect: in het rustige en mooie zuiden van het eiland.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    9,6
    Paradijselijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles perfect. Wel duur, zowel het verblijf, de excursies en het eten. Puur verwennerij!

    Geweldig resort, mooi gelegen. Transfer van de luchthaven Krabi naar Pimalai en terug perfect geregeld. Zeer attente bediening. Zwembaden zeer ruim en verzorgd. Lekker eten in verschillende restaurants. Twee keer een snorkelexcursie per boot mee gedaan. Was ook perfect georganiseerd en alles top, gedreven begeleiding.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    8,8
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa aan Villazijde met Privézwembad en 2 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit in de restaurants. De kwaliteit kan veel beter in een 5 sterren resort. Ligging van de meeste ( Hilltop ) villa's is wat onhandig waardoor je afhankelijk bent van karretjes. Restaurants, zwembaden en lobby liggen op verschillende niveau's, voor alles wat je doet moet je dus een karretje bestellen. De karretjes zijn bovendien niet electrisch maar geven vieze uitlaat gassen, wat niet echt past in de 'groene' aspiraties van het resort. Onderhoud van het resort moet wel worden bijgehouden, want dat geeft t resort zijn sjieke uitstraling.

    Kamers zijn geweldig mooi en top uitgerust. Vanuit de kamers en de plunchpool heb je een waanzinnig uitzicht op zee en de baai. Mooi lang strand voor de deur. Waarbij je tevens toegang hebt tot lokale barretjes en een winkelstraatje. Paddle boards, kajaks, snorkels aanwezig op strand. Goed ontbijt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    10
    Droom accommodatie en omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa aan Heuvelzijde met Privézwembad en 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Alles. Vooral hoe alles geregeld is. De vriendelijkheid van de mensen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    10
    Om terug te keren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te veel trappes, voor all in de restaurants en de spa

    Vriendelijkheid en hulpvaardigheid

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    10
    De koffie bij het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa aan Villazijde met Privézwembad en 2 Slaapkamers
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie bij het ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    9,6
    Pure verwennerij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Te weinig schaduw langs het zwembad

    De vriendelijkheid van het personeel, de locatie in een afgelegen baai, de entourage, de excursie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    9,2
    Fantastisch hotel met héérlijke energie, goed maar prijzig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel te gedienstig.

    Fantastisch hotel met héérlijke energie, goed maar prijzig restaurant.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,3
    Sublieme ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Pavilion Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen van eten en drinken.

    Uitzicht vanuit de kamer. Direct toegang tot het strand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,1
    Foto's op booking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Villa aan Heuvelzijde met Privézwembad en 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Foto's op booking.com zijn veel mooier als de villa zelf. Oud in werkelijkheid.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,3
    tof,rustig,knap hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    geen idee

    heerlijk ontbijt,rustige omgeving,groot strand in de buurt op het strand enkele restaurantjes,vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,9
    wij hebben ons 3 dagen goed vermaakt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamers zijn verouderd mogen wel een opknapbeurd krijgen

    het strand en de ligging van het hotel je bent met een scooter zo bij het national park

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    9,2
    Alles klopte tot in de details.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als ik echt iets moet noemen; de bediening mag op het strand wel iets vaker langskomen. En het hotel ligt wat afgelegen maar dat vonden wij geen enkel probleem, dit wisten we toen we boekten.

    Alles klopte tot in de details. Heerlijke kamer met uitzicht op zee. Enorm vriendelijk personeel die met alles willen helpen. Heerlijke bedden. Fijne douche. Geweldig zwembad. Schoon strand. Lekker eten en drinken, wel wat duurder dan elders in Thailand maar €10 voor een hoofdgerecht is prima. Lekkere wijn. Gratis shuttle service. Dag voor vertrek brief in de kamer met vertrektijden enz, heel netjes en stipt.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,8
    De rustige ligging (aan het einde van eiland in een baai) en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Faciliteiten (restaurant, spa e.d.m.) zijn aan de dure kant. De regel dat kinderen niet toegelaten zijn in de hillside pool, werd niet gerespecteerd. Jammer dat het zo ver van de luchthaven ligt (1,5 - 2 uur)

    De rustige ligging (aan het einde van eiland in een baai) en het uitzicht zijn subliem!

  • Beoordeeld op: 30 januari 2015

    8,3
    Ontzettend goede service, fantastische huisjes met alle...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs kwaliteitsverhouding in het restaurant dat is echt veel te duur. Als je over het strandje naar rechts loopt heb je daar op het strand een geweldig restaurantje met live muziek

    Ontzettend goede service, fantastische huisjes met alle gemakken voorzien. Mooi strand en rustgevende uitstraling. Fijn dat je wordt opgehaald en weggebracht, je wordt echt in de watten gelegd.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    10
    Prachtige locatie, zeer vriendelijk personeel en heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtige locatie, zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten!!!

  • Beoordeeld op: 22 januari 2016

    9,2
    Pickup service, ontbijt rustige sfeer er is aan alles gedacht
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel te gedienstig

    Pickup service, ontbijt rustige sfeer er is aan alles gedacht

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: