Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Plai Garden Guesthouse 3-sterren

88 Soi Kingkaew43, Kingkaew Rd., Rachathewa, Bangplee, 10540 Lat Krabang, Thailand

#59 van de 62 hotels in Lat Krabang

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1171 beoordelingen over dit hotel

5,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,5

  • Comfort

    5,6

  • Locatie

    6,7

  • Faciliteiten

    5,3

  • Personeel

    6,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    6,7
    Uitstekende plek voor de laatste nacht voor vertrek vanop de luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij vertrek naar de luchthaven, om 3 uur 'snachts, "vergat" de dienstdoende lobby dame mijn sleutelwaarborg van 200 Bath terug te geven. Bewust vergeten of echte vergetelheid...ik vermoed het eerste!

    Goed bed met propere lakens. Om de hoek, enkele leuke eetstalletjes langs de drukke weg.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    4,6
    Niet de eerste keus, maar wel 4 dagen hier kunnen bijkomen van indrukwekkende reis door Cambodja.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was niet al te uitgebreid, was voor een "gezonde eter" krap voldoende... Badkamer zwaar gedateerd en voorzien van een vies douchegordijn, wastafel waaronder je net twee vingers tegelijk kon wassen onder een miezerig straaltje water. Personeel grotendeels niet vriendelijk, een enkele receptioniste uitgezonderd... Beddengoed en handdoeken vertonen sleetse plekken, maar waren gelukkig wel schoon.

    Het was zeer prettig dat we hier last-minute 's avonds laat terecht konden. Groot bed, wel wat hard, maar toch heerlijk op geslapen. Tijdens ons verblijf (4 dagen) werd de kamer keurig bijgehouden (hier moest je wel extra om vragen!).

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    7,1
    Geen tophotel maar locatie bij vliegveld en service zijn perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer met Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer veel schimmel in de badkamer, weerplekken op de muren en in de gordijnen en scheuren in de lakens

    Toplocatie bij het vliegveld en gratis snelle shuttle

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    4,6
    Goedkoop 15€ maar Echt niet waard !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles !!!! Smerig hotel met een smerig badkamer. Gangpad vol met vlekken!! Airco was oud en werkt niet goed .Tandpasta van de vorige gasten lag nog in de wasbak. De omgeving van het hotel stinkt,met afval overal op straat waar wel vermeld moet worden dat dit niets met het hotel te maken heeft!

    De taxi service

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    6,3
    Kort, puur voor overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was smoezelig. Bed was wel schoon en dat is het belangrijkste.

    Locatie. Wij moesten 1 nacht in de buurt van het vliegveld verblijven. Pendelbusje was inbegrepen en dat werkte heel goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Snelle shuttlebus die ons in 5 minuten op de luchthaven was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchestraal was niet heel sterk.

    Snelle shuttlebus die ons in 5 minuten op de luchthaven was en al tien minuten op ons stond te wachten om eerder te kunnen vertrekken!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    5,0
    Het bed op de kamer was goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Televisie deed het niet, lift stopt niet ter hoogte van de kamers, douche was dun straaltje, bij kamer op bovenste verdieping last van geluidsoverlast van mechanisch apparaat op het dak. Ontbijt was niet meer bij de prijs inbegrepen.

    Het bed op de kamer was goed! Shuttle-busje was prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    5,8
    Smoezelig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer met Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was allemaal een beetje vies. Vlekken in het beddengoed en oude handdoeken met vieze vlekken. Vloerbedekking was erg versleten en vol met vlekken. Al met al niet zo schoon. Slechte bedden. Voor 1 nachtje allemaal te overzien. Zeker gezien de prijs. Ongeveer 10min rijden vanaf het vliegveld, vandaar onze keuze voor dit hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    5,8
    Het is tegengevallen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer met Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    Het had beter gekund ,aan de luchthaven gebeld voor de schuttle bus ,er werd niet opgenomen ,als ook naar het hotel gebeld ,ook geen antwoord gekregen ,uit pure noodzaak maar een taxi genomen ,dus dat kan allemaal beter

    Geen ontbijt genomen

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    6,3
    Goede lokatie, goede shuttle, verder matig. What you pay is what you get, heel betaalbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Geen WiFi op de kamers. Het is allemaal wel heel erg basis, maar voor ons goed genoeg: aankomst 's avonds laat, vertrek de volgende morgen heel vroeg. Jammer dat je er 's avonds na aankomst niet nog een drankje kunt krijgen.

    Prima shuttle service

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    6,3
    Ophaal service
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt vriendelijk personeel, slechte beteikbaarheid per openbaar vervoer, moet dus per taxi .... We zouden opgehaald worden, niemand dus!!! Na een telefoontje Kwam er iemand .

    Prima voor 1 nacht. Prima ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,9
    Ideaal voor vroege vlucht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer met Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was lastig te vinden in het donker voor taxichauffeur.

    Super praktisch, vlakbij airport met gratis pendeldienst 1x per uur. Schoon, goedkoop en goede bedden! Echt alleen voor overnachting voor vroege vlucht.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    6,7
    Prima voor 1 nacht aansluitend aan vliegreis!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer met Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was lauw, echter goed te doen in dat klimaat.

    Dicht bij het vliegveld BKK, 10 min rijden, gratis transfer ieder uur! Vriendelijk personeel, kreeg direct andere kamer omdat airco niet koelde. Goede prijs om ff 1 nachtje te slapen voor onze terugvlucht. Schoon beddengoed

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    3,3
    Geen aanrader!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies dirty old kakkerlakken

    Niks beviel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    6,3
    Handig als je een vroege vlucht moet halen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    Mentaliteit receptiepersoneel

    Nabijheid luchthaven en airport shuttle

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    3,8
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer - Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Eigenlijk niks

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    3,8
    Ik zou hier nooit meer terugkomen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele hotel achterstallige onderhoud, onvriendelijk personeel . Ik zou volgende keer iets meer uitgeven voor meer luxe.

    Dichtbij luchthaven

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    5,4
    Saai maar makkelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig te doen in omgeving en hotel

    Vervoer naar vliegveld was goed geregeld

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,5
    Het ontbijt was niet inbegrepen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer met Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    Smoezelig trappenhuis.

    Het ontbijt was niet inbegrepen. Goed ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    5,8
    goed voor een nacht met gratis prima shuttle
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van de kamer

    De ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    3,8
    het ging regenen en de kamer stond blank,rook er naar en muf
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer - Vervoer van en naar de Luchthaven
    • Verbleef 1 nacht

    het ging regenen en de kamer stond blank,rook er naar en muf

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,2
    Goede bedden, goede badkamer, aardig personeel die je echt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel ligt niet precies op de kaart waar booking.com dat aangeeft. Ook google.maps heeft het verkeerd. Daarom kon onze taxi het niet vinden. Daarnaast zijn taxi's op het eiland super duur. Het kostte ons 850 baht om bij het hotel te komen en terug naar het vliegveld was het zelfs 1000 baht. Karig ontbijt, ze kunnen geen eieren koken. Niet in de buurt bij een gezellig barretje.

    Goede bedden, goede badkamer, aardig personeel die je echt overal bij helpen, koud zwembad, mogelijkheid tot scooterhuur wat niet bizar duur was, dicht bij een 7/11, rustig gelegen,

  • Beoordeeld op: 25 maart 2016

    6,7
    Vriendelijke mensen aan de balie en in de restaurantje...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De internet werkte helaas niet op de 5e verdieping. Het gebouw is oud en dat merk je ook, de kamers zijn wel netjes schoon. Maar voor de prijs die je betaalt, vergeleken met andere hotels/hostels, vond ik het niet waard om meer dan een nacht te blijven.

    Vriendelijke mensen aan de balie en in de restaurantje ernaast. Voor mij een top locatie omdat ik de volgende dag terug zou vliegen naar NL. Met de pendelbus ben je binnen 10 min op Suvarnabhumi Airport (BKK). Ik bleef maar één nacht.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    6,3
    Voldoende dicht bij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De receptionist was een ramp. Hij krijgt een nul. De wifi werkte niet. Daar kon hij waarschijnlijk niets aan doen. Maar op vragen hoe je in Bangkok kon komen was zijn antwoord. De taxi. Dat kun je zelf ook bedenken. Geen verwijzing naar openbaar vervoer mogelijkheden. Zowel vanaf het vliegveld als in de plaats is de mogelijkheid om de rail te nemen. Kun je op Internet opzoeken maar als dat eruit ligt. Wat dan? Geen enkele medewerking. Nogmaals een nul. Alle vragen zijn teveel. En dan dat gezicht. Of je om zijn portemonnee vraagt. Een volgende keer maar een ander hotel proberen. Alleen vanwege het personeel. De rest gaat.

    Voldoende dicht bij het vliegveld. We waren hier 2 jaar geleden ook. Alles is wat minder maar kan er mee door.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    3,8
    afstand tot airport
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Volgens het aan mij gestuurde tijdschema zou de free shuttle elk uur rijden. Aangekomen op het vliegveld (10 minuten vóór het schemavertek moment) moest ik nog 45 minuten wachten op het busje. Het is een vies en verouderd hotel. De kamer zit vol gekko's. Ik had geboekt inclusief ontbijt, maar dat konden ze ivm mijn vroege vertrek (07.15) niet leveren. Hoewel ik contant had betaald, kreeg ik het geld voor het ontbijt niet terug. Er kwam slechts een druppeltje water uit de douche en ik kon dus NIET douchen. de badkamer is een bedompt met tape dichtgeplakt hok. De chauffeur van de shuttlebus kwam 10 minuten te laat en stonk enorm naar alcohol. Hij zei dat hij niet had geslapen en reed als een zombie. Advies: wegblijven

    afstand tot airport

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    4,2
    Dichtbij het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten is slecht personeel ongeïnteresseerd internet niemand kon contact krijgen maar het personeel gaf aan dat het aan de klanten lag. en deed daarna niets om het op te lossen en zijn totaal niet geïnteresseerd in jou probleem. ijs in je drankje waren ze vergeten maar ze hadden gewoon geen ijs in huis. ontbijt is redelijk maar deze hoef je niet vooraf te bestellen want ze kosten almaal hetzelfde nl 150 bath. ik weet een ding hier ga ik nooit meer heen.

    Dichtbij het vliegveld

  • Beoordeeld op: 4 april 2015

    5,0
    Transfer van/naar de luchthaven was gratis en top...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij zaten aan de kant met even kamernummers en vanaf heel vroeg in de ochtend liepen er veel hanen te kraaien. Kamer was groot en redelijk schoon, maar echt vergane glorie. Badkamer echt klein en vies douchegordijn.

    Transfer van/naar de luchthaven was gratis en top geregeld. Wifi ook oke.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2015

    7,5
    Prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kan wat gehorig zijn, maar dit is eigenlijk overal in Azië bij deze prijsklasse.

    Prijs kwaliteit verhouding Prima pick up service naar vliegveld v.v. Personeel aardig, ook goede communicatie via mail in de aanloop van het verblijf.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    5,0
    Dicht bij het vliegveld en gratis transfer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer is minimaal en niet schoon. Inclusief ontbijt bestaat uit vier droge sneetjes witbrood, boter en jam met kopje koffie of thee. En dat in Thailand, waar het eten zo lekker is.

    Dicht bij het vliegveld en gratis transfer.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    7,9
    vlakbij het vliegveld met taxiservice (tip;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de omgeving is sober maar daar kom je niet ook niet voor.

    vlakbij het vliegveld met taxiservice (tip; neem geen taxi naar het hotel maar het openbaar vervoer naar het vliegveld; meld je daar bij de taxiservice en je kunt gratis mee naar je hotel). De kamer beschikt over een koelkast, op 5 minuten lopen is een supermarkt als je je eigen drankje/ hapje wil halen).

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    3,8
    de gratis shuttle van de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt was 150 TB extra. Geen hulp met bagage naar het 3de verdiep te brengen.

    de gratis shuttle van de luchthaven

  • Beoordeeld op: 13 maart 2016

    7,9
    Prima plek om te overnachten, vlakbij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel is wat verouderd?

    Prima plek om te overnachten, vlakbij het vliegveld. Uitstekende gratis shuttle-bus naar Airport!

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,5
    schoon en verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    internetfaciliteiten kunnen beter.

    schoon en verzorgd. ontbijt is exclusief, doch goed.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    3,8
    onvriendelijk,versleten kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    onvriendelijk,versleten kamer

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    7,5
    Gratis pendeldienst naar luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt kon beter...

    Gratis pendeldienst naar luchthaven.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    4,6
    De pick up
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vies. Vond een bedbug dus ben weggegaan gelijk

    De pick up

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    6,7
    heel basic kamers en zicht op arme huizen, veel afval buiten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    heel basic kamers en zicht op arme huizen, veel afval buiten, gewekt door hanen!

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    7,5
    Goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je moet zelf met je koffers sjouwen!

    Goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor een nacht is het een goede locatie! Transfer naar vliegveld is uitstekend

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    4,2
    Zeer dicht bij vliegveld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Oude troep Vrij onvriendelijk

    Zeer dicht bij vliegveld Halen en brengen Om de hoek eettentjes waar alleen Thai komen! Super

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    7,1
    bedcomfort
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    bedcomfort

  • Beoordeeld op: 4 maart 2015

    5,8
    Dicht bij vliegveld shuttlebus faciliteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dicht bij vliegveld shuttlebus faciliteit

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    3,8
    Weinig alleen de shuttle service was prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers en vieze omgeving

    Weinig alleen de shuttle service was prima

  • Beoordeeld op: 29 januari 2015

    6,7
    shuttle service was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    shuttle service was prima. Een zeer goede massage via het hotel te regelen. Prima hoteloplossing voor of na een vlucht.

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: