Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over I Residence Hotel Sathorn 3-sterren

269/29 - 30 Soi Suan Plu 6, Sathorn Road, Sathorn, 10120 Bangkok, Thailand

#749 van de 1.238 hotels in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 875 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    6,3
    Bij aankomst werd meteen een upgrade geboden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden speciaal een appartement met een keuken geboekt, maar het was allemaal erg schaars. Geen pannen, borden of messen beschikbaar, terwijl we dit wel hadden geboekt.

    Bij aankomst werd meteen een upgrade geboden. Wij konden deze echter niet aannemen, gezien we een keuken nodig hadden en de upgrade bood dit niet.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    5,0
    Begon goed, maar wilde er zo snel mogelijk weg nadat er spullen van de kamer verdwenen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden aangegeven dat we niet wilde dat onze kamer tussentijds werd schoongemaakt. Dit is toch gebeurt, en er is door onze spullen en tassen gegaan. En zelfs een Nederlandse simkaart met abbonoment misste hierna.. (gestolen). Nadat ik dit heb aangegeven bij de receptie hebben ze er niks aan gedaan ( zaten een beetje stom te lachen..) en moest alle dingen die ik uit de minibar had gepakt alsnog betalen. Geen service hier.. veel te duur ontbijt ook.

    Kamers waren schoon, en comfortabel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het had misschien iets dichter bij een station gemogen zodat je je snel kan verplaatsen door de stad. Het is eigenlijk net te ver om te lopen naar het station.

    De kamer was schoon en fijn, prima om te ontsnappen aan de hectiek van de stad. Ook de badkamer was top en de locatie leuk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,1
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Boek geen openbaar vervoer via het hotel, vroegen 4x meer als wat we uiteindelijk zelf betaald hebben.

    Prijs/kwaliteit verhouding goed. Schone kamers, groot bed. Goede locatie voor rooftopbar cloud47.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    7,9
    Een leuk verblijf in een hotel voor een paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk te vinden voor taxi's, skytrain verbinding is wat omslachtig want je moet eerst met de tuktuk of de shuttleservice naar het station. Daarna pas kan je met de skytrain. Shuttle is gratis, maar alleen de heengaande weg en het is alleen maar tot 18.00. De buurt is veilig maar niet bepaald schoon.

    De prijs en het is een net hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    6,3
    Oke
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2x geen aanvulling van WC papier, koffie en thee etc. 1x wakker maken om kamer schoon te maken en niet terug komen later op de dag

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2017

    7,1
    goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    goede ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    10
    Mooie kamer voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niks.

    Geweldige kamer, zeer goede prijs.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    9,6
    Perfecte locatie in een mooi gedeelte van Bangkok!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte locatie in een mooi gedeelte van Bangkok! Prima prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    5,4
    Locatie was prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor deze prijs in bangkok verwacht je wat luxe en service. 1000 bath voor een gewone hotelkamer met zeer slechte ventilatie. Service was ook slecht. We hebben in zeer goedkope locaties overnacht waar dit vele male beter was.

    Locatie was prima

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    6,3
    De kamers zijn schoon en groot genoeg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel aan de receptie is dramatisch, bij binnenkomst ben je geen blik waardig. Er wordt verwacht dat je vooraf betaald, dus dat hebben wij gedaan, ook moet je een deposit achterlaten van 1000,- bath. Bij de eindafrekening konden ze geen betaling vinden, en verwachten ze even dat je het gewoon nog een keer betaald???!??!!! We zijn hier vaak geweest, denk 10X, naar mate de jaren zijn verstreken wordt de service steeds dramatischer, dit laatste bezoek was een dieptepunt. Je begrijpt dat dit de laatste keer was......

    De kamers zijn schoon en groot genoeg. Good value for the money. De shuttle naar Silon is top. Het ondersteunend personeel, zoals taxi, portier en schoonmaak zijn erg aardig. Verder heeft het ontbijt weinig variatie maar is op zich prima,

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    5,0
    Niets bijzonders.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeker geen 4 sterren waard. Eenvoudig hotel. Niet vooraf geïnformeerd over bouwactiviteiten naast het hotel. Simpel ontbijt.

    Niets bijzonders.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    8,3
    Prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima locatie. Kwaliteit/prijs goed in verhouding.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niks

    Locatie

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,1
    Rustige, centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustige, centrale ligging. Ontbijt was zeer goed en kamers proper.

  • Beoordeeld op: 6 juni 2015

    9,6
    Ruime kamer met aparte slaapkamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    afstand tot opernbaar vervoer

    Ruime kamer met aparte slaapkamer

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,1
    Ruime kamer, netjes, echter wat verouderd
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ruime kamer, netjes, echter wat verouderd

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: