Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Putahracsa Hua Hin Resort 5-sterren

22/65 Naeb Kaehat Road, 77110 Hua Hin, Thailand

#12 van de 172 hotels in Hua Hin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 383 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    6,3
    Op vrijwel alle fronten een grote teleurstelling voor een smak geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • La Canna Villa met Zwembad
    • Verbleef 10 nachten

    Onze villa zat naast het zwembad. We hadden van het zwembad geen last van maar wel van de muziek die er werd uitgevoerd. Op vrijdag en zaterdag is er een DJ die heel veel lawaai maakt en waar vrijwel niemand op af komt. Wel zit het hele resort in de herrie terwijl men terecht van de gasten vraagt na 22.00 uur geen geluid meer te maken. Je vraagt je af waarom? De muziek op kerstavond was nog erger. Een live groep zong (versterkt) heel hard en vals en werd soms ook nog overstemd door de muziek van de buren. De kamer is op zich goed maar voor bijna 600 euro per nacht verwacht je dat het uitmuntend is. Dat was het niet: de lamp boven de wastafel was stuk, de wifi deed het niet, het deurtje van het barmeubel sloot slecht, de ventilator boven de ligbank bij ons zwembad kon alleen uit tegelijk met de lampen zodat je er 's avonds niet lekker kunt zitten, wanneer je de handdouche gebruikt, begint de hoofddouche op je hoofd te druppelen en dat is niet wat je wilt als je je haar droog wilt houden. Daarnaast is de inrichting eenvoudig en sleets. Het personeel doet wat ze kan om het je maar de wens te maken (vooral de klaar-over), maar voor bijna 600 euro verwacht je dat het bij voorbaat tiptop in orde is. Tot slot: je krijgt een voucher voor een high tea in de eigen patisserie. Erg aardig maar als je koffie wilt ipv thee moet je bij betalen. We gaven bijna 6.000 euro in totaal uit (nog los van eten en drinken) en dan moeten we voor één kopje koffie bijbetalen? Penny wise, pound foolish! De koffie kost trouwens het dubbele van de koffieshops in de buurt en dan moet je daarbovenop ook nog extra belasting en fooi betalen (wat elders niet hoeft). Koffie in Europa of USA is goedkoper... Ook in de bar kan je tijdens happy hour niet alles bestellen wat je wilt.

    Het ontbijt was uitstekend. Wij namen a la carte en dat was divers en van goede kwaliteit.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    10
    Wij hebben aan de zee zijde van het resort gelogeerd en dat...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met een Oceaanbed en Spabad
    • Verbleef 4 nachten

    De fietsen die je (overigens gratis service) daar kunt krijgen zijn aan een pittige onderhoudsbeurt toe.

    Wij hebben aan de zee zijde van het resort gelogeerd en dat is echt fantastisch. Het butlerteam doet er alles aan om je verblijf tot een ware belevenis te maken. Niets is te veel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,6
    Top locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Suite met een Oceaanbed en Spabad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,1
    heel fijn beleefd personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Sansky Urban Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de brouwkwaliteit / afwerking viel tegen

    heel fijn beleefd personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,0
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Silksand Tweepersoonskamer met 1 tweepersoonsbed of 2 aparte bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren wat viezig en verouderd

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 januari 2016

    8,3
    de locatie en het publiek zijn heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het was 's middags niet gemakkelijk om iets kleins te lunchen in het resort. Wel was er naast/bij het hotel een bakkerij waar je broodjes kan krijgen, maar die waren niet geweldig en relatief duur.

    de locatie en het publiek zijn heel goed. Het publiek is gevarieerd en komt werkelijk uit alle landen, waardoor geen enkele nationaliteit overheersend is. Rustige aardige gasten allemaal.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    10
    Zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchen in bad . Met een opstapje om in bad te komen door middel van een houte kistje. Voor wat oudere mensen niet echt handig. Tevens bed staat op klein verhoging en als je in het donker maat toilet moet doe lamp aan ?

    Zeer vriendelijk personeel Omdat het hotel aan twee kanten bevind met midden een weg staat er iemand die je helpt oversteken. Zeer klant vriendelijk!

  • Beoordeeld op: 15 april 2015

    8,3
    De bedden waren zeer comfortabel en het ontbijt zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor onze kamer de Silksand vond ik de prijs kwaliteitverhouding wat aan de hoge kant. De TV staat niet recht voor het bed. De WiFi voor een tweede device werkte niet.

    De bedden waren zeer comfortabel en het ontbijt zeer uitgereid

  • Beoordeeld op: 1 februari 2015

    8,8
    De rust, de vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te weinig bergruimte op de kamer. Geen gewon stoelen beschikbaar op de kamer.

    De rust, de vriendelijkheid van het personeel. De accommodatie als geheel.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    9,6
    De service, de behulpzaamheid van iedereen en het strand aan...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De service, de behulpzaamheid van iedereen en het strand aan de overkant van het hotel.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2016

    8,8
    Service en oog voor detail.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel ligt aan een minder mooi deel van het strand

    Service en oog voor detail. Zeer goed ontbijt en lekkere keuken.

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    9,6
    Super leuk en mooi hotel en zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het eten en dineren in het hotel is in verhouding duur.

    Super leuk en mooi hotel en zeer vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    9,6
    Rust en service van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nogal wat niveau verschillen, dus trappen Loenen.

    Rust en service van het personeel.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    9,6
    Luxe en vriendelijkheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wel heel duur aan de bar. Zelfs tijdens het happy hour

    Luxe en vriendelijkheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 22 januari 2015

    8,8
    modern resort op een gunstige locatie niet ver van het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    zitruimte voor het ontbijt binnen wat beperkt

    modern resort op een gunstige locatie niet ver van het centrum en toch dicht bij het strand

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: