Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rainforest Boutique Hotel 3-sterren

23/1 Charoen Muang Rd. Soi 5 T.Tasara A.Muang, 50000 Chiang Mai, Thailand

#343 van de 653 hotels in Chiang Mai

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1836 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    8,3
    Aardig en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt wat verder van het centrum, op loopafstand is er niet veel te doen. Maar er is om 20:00 wel een taxi service die je gratis naar de night bazaar brengt. Hotel ziet er schoon uit maar bij het ontbijt liepen kleine beestjes op de tafel en in onze badkamer ook. Geen idee war voor beestjes het waren... Het ontbijt was niet echt bijzonder en elke dag hetzelfde.

    Aardig en behulpzaam personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,1
    Leuke resto aan fijn zwembad, vriendelijke staff, makkelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebrekkig onderhouden, vocht in kamer, online foto's wel iets te mooie weergave van realiteit

    Leuke resto aan fijn zwembad, vriendelijke staff, makkelijk transport of activiteit te regelen, op 10 min stappen van station

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    6,3
    Prima voor dit geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren erg hard (zelfs voor Thaise begrippen). Verder was de locatie niet ideaal omdat je in de nabije omgeving niet veel kan doen en met een busje/taxi naar het centrum gebracht moet worden.

    Goede service en vriendelijk personeel. Ze hadden een redelijk uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Heel goed, orima faciliteiten!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wake-up call een half uur te laat, waarddor we ons moesten haasten naar het vliegveld

    Uitgebreid ontbijtbuffet, zowel Thais als Europees Behulpzaam personeel Lekkere zwembaden Elke dag weer schone kamer en opgemaakte bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,1
    Grote verschillen in de kamers icm prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste kamer die we hadden was erg gehorig en de wc deksel bleef niet omhoog dus als je op het toilet zat drukte die tegen je aan. Ook was de douche niet prettig.

    Andere kamer geboekt (voor 300 bath meer) en die was echt super mooi met een heerlijk bad en aparte douche.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    9,2
    Relaxed sfeervol hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij gehorig...maar geen last van gehad Harde bedden maar dat is veel in Thailand Het went....

    Staff erg behulpzaam..hele goede prijs kwaliteit verhouding Heerlijke zwembaden.. Ontbijt was ruim voldoende. Met paar minuten met taxi in het oude centrum. Goede sfeer... Voor het hotel zit mr Lucky en zijn vrouw Kun je heel goed je was laten doen En met hem kun je voor een goede prijs een taxi regelen voor hele dag of korte ritjes. Elke dag om 20.00 gratis shuttle naar de avondmarkt. Ontbijt prima en avondeten ook prima!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,9
    Leuk Hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Prima hotel, leuk opgezet, er is in de directe omgeving niet heel veel te doen, maar s'avonds gratis taxi service naar de nachtmarkt. Ontbijt prima net als maaltijden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,9
    Mooie locatie net buiten het centrum, als je naar het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn wat verouderd en niet al te gezellig. Bedden zijn vrij hard. In de badkamer is wat schimmel te vinden.

    Mooie locatie net buiten het centrum, als je naar het treinstation loopt (3min) kun je zo een tuktuk pakken naar het centrum. Mooi zwembad, wel best koud. Goed engels sprekend personeel. Veel activiteiten die je gemakkelijk kan boeken vanuit het hotel. Gratis shuttle naar nightbazaar om 20:00uur.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,3
    Rustig gelegen vlakbij de stad, met de taxi is alles...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muggen, maar dat is niet anders in dat gedeelte van Thailand.

    Rustig gelegen vlakbij de stad, met de taxi is alles makkelijk bereikbaar. Lekker zwembad erbij. Na de excursies kan je daar lekker bijkomen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    6,3
    Prima verblijf, redelijk dicht bij het centrum maar toch heerlijk rustig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    In onze kamer hing een vieze lucht. Nadat we dit aangegeven hadden, konden we verhuizen naar een kamer in een ander deel van het hotel. Deze kamer was groter, luxer en rook frisser.

    Het ontbijt was heerlijk. De service!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    6,7
    Voldoende
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren echt serieus veel te hard. Daarnaast was het super vochtig in de kamer, zodanig dat je kleren de volgende ochtend een beetje nat waren. Het hotel was wel een beetje verouderd met hier en daar wat schimmel in de badkamer.

    De taxi’s werden super snel en goed geregeld via het hotel en je kon ontzettend veel excursies boeken via dit hotel. Ook was de ligging fijn want de omgeving was erg rustig en je bent binnen 15 minuten met de taxi in de stad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zaten in het nieuwe gedeelte, op zich prima maar het gebouw was gehorig (bouwgeluiden) en de douche zat voor het toilet waardoor je na het douchen voor een toilet bezoek door een natte vloer naar het toilet moest.

    De uitstraling, vriendelijkheid en net personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,9
    Super locatie en heel vriendelijke bediening die engelse...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Af en toe stinkende geur doordat er achter hotel een vuile beek ligt. Buiten ook minder onderhouden!

    Super locatie en heel vriendelijke bediening die engelse taal beheerst

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    4,2
    Men was welwillend om aantal problemen op te lossen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco’s maakten enorm lawaai, toiletbrillen zaten los, 1 douchekop stond rechtop, viel niet onder te douchen, in andere badkamer was de temperatuur van het water niet normaal te regelen, kraan wastafel zat los, bedden keihard (dit werd opgelost door extra topmatras) maar overall geen geweldige ervaring. Blij dat we maar 2 nachten geboekt hadden en voor de overige 3 nachten hebben we een ander hotel uitgezocht. In de Old city.

    Men was welwillend om aantal problemen op te lossen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,9
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was te betalen en zeeeeeer duur, accommodatie beetje verouderd , niet altijd warm water in douche, iets te ver van centrum , personeel resto niet al te gedienstig en Engels echt beperkt

    Zwembad , weinig volk en lange openingsuren , goede T*, vriendelijk personeel , goed bed, taxi dienst zeer gemakkelijk voor de deur , lekker drukke stad , balie spreekt goed Engels

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,8
    Sfeervol hotel op loopafstand van treinstation
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel was om de hoek van het treinstation, maar best ver van de oude stad

    Je waant je echt in het regenwoud, als je het hotel in loopt. De familiekamer was prima en de kamers waren van elkaar gescheiden eat de nodige privacy gaf. Er werd een lunch box verzorgd omdat we om 5 uur ‘s morgens moesten vertrekken. Heel vriendelijk personeel trouwens

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Hele fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen.

    Hele fijne locatie. Mooi en zeer schoon zwembad. Gevarieerd ontbijt en vriendelijk personeel. Kamers waren prima, en werden elke dag schoon gehouden. Bij het hotel kun je vele tours boeken. Ook gaat er elke dag om 8 uur een gratis taxi van het hotel naar de avond markt. Dit is ongeveer 10 minuutjes vanaf het hotel. Voor de deur van het hotel staat een kraampje van locals (niet van hotel). Bij hen kun je je kleren laten wassen. Deze krijg je indien je het in de ochtend aflevert, dezelfde dag schoon en gestreken terug. Ook hebben wij bij hetzelfde gezin een scooter gehuurd. Borg of het afgeven van een paspoort was niet nodig. Wij hebben een heel fijn verblijf gehad in dit hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    5,4
    Tevreden door zwembad & restaurant niet door de kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit verhouding is niet goed De prijs is te hoog voor wat ze bieden. Kamer die wij hadden was oud en badkamer is aan renovatie toe

    Zwembad en bediening en eten restaurant

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    5,8
    Service van personeel,
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was vies, met schimmel , douchen in bad, Veel achterstallig onderhoud. Alles erg donker, somber Kraan lek. Koud water in zwembad, Ontbijt matig ( koude eieren , toaster werkt slecht)

    Service van personeel, Bed was goed, Ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    3,8
    Tegenvaller, behalve ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie vorige tekst

    Wij waren 6 jaar geleden al in Rainforest geweest en toen vonden wij het al een beetje uitgeleefd. Ondertussen is er aan de oude kamers niets gebeurd. Badkamer is zelfs vuil. Over de locatie kun je discussiëren : een rustige omgeving maar wel heel ver. Het enige positieve is het heel uitgebreide ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    8,8
    Rustig gelegen comfortabel hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks de ruime badkamer moesten we via de douche naar toilet. Deze kleinigheid mocht de pret niet drukken.

    Maar liefst twee heerlijke zwembaden. Fantastische zachte bedden en ruime badkamer. In lekker rustige buurt buiten centrum, lopen naar de stad is prima te doen als je een beetje conditie hebt. Tuktuk voor 150 baht. Vanuit hotel is er elke avond een gratis shuttle naar de night market.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    10
    Supermooi en rustgevend hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar en restaurant sluit al om 11 uur dus als je nog wat wilt drinken heb je pech

    Supermooi hotel en perfecte ligging, we hadden een bad en een balkon. Europese stopcontacten

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,5
    Gratis ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Shuttle bus vliegveld was 2x zo duur als gewone taxi Kieren in ramen en deuren dus last van muggen Slecht bedcomfort

    Gratis ontbijt Bad Zwembaden Behulpzaam personeel Laundry service Room service

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    10
    Tropische comfortabele omgeving net uit de drukte
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbij was vrij eenvoudig , maar daarom niet minder lekker

    De kamers waren ongeloofelijk mooi en eenvoudig.. iets waar ik heelbeel van hou.. de ingebouwde Spa achter in de kamer was heerlijk. De natuur met planten en diverse bomen creeert een aangename sfeer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Prettig verblijf met super personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt buiten het centrum van Chiang Mai.

    Het personeel is enorm behulpzaam. Na een activiteit in Chiang Mai kun je heerlijk afkoelen in het zwembad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Rain Forest Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    - Harde bedden - Thermostaat van de douche is niet te peilen en weinig water

    - Elke dag weer netjes schoongemaakt - Goed ontbijt - Fijn zwembad - Stukje buiten het centrum, rustige locatie. Iedere dag gratis shuttlebus om 20u naar het centrum. Lopen naar het centrum ongeveer een half uurtje, taxi ca 100 bath.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    9,6
    Gemoedelijk, schoon en goed gefaciliteerd verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch de afstand tot het centrum. Een tuktuk is nodig om thuis te komen, verder ook geen probleem..

    De buiten badkuip die bij de kamer hoort, de behulpzaamheid van de medewerkers en de open eetzaal bij het zwembad

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,9
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein zwembad, ver naar stad

    Ontbijt was heerlijk en de kamers waren goed ten opzichten van prijs/kwaliteit verhouding. Personeel was super vriendelijk!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,3
    Wij hebben er heerlijke dagen gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rain Forest Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden achteraf iets dichter bij het centrum willen zitten. Maar voor de rust een zeer goed hotel.

    Het ligt er waarschijnlijk aan welke kamer je boekt, maar wij hadden een super grote mooie kamer. Je kon er uitstekend ontbijten aan het zwembad.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    4,2
    Zou hier nooit meer heen willen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud ,gedateerd en daarom ook vies ,de badkamer vol schimmel,de stoelen in het restaurant te vies om.op te zitten

    Personeel was vriendelijk als je een taxi nodig heb vraag bij het hotel om mister luky

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed is net een steen

    Prima hotel. Super aardig personeel en het ontbijt was uitstekend. Wij hadden een superieur kamer maar dit viel wat tegen van wat we op de foto's zagen. Bed was ook ontzettend hard net een steen. Verder prima verblijf gehad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,9
    Sfeervolle gemeenschappelijke ruimtes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers in het oude gedeelte zijn wat gedateerd/sleets.

    Sfeervolle gemeenschappelijke ruimtes. Prima zwembaden. Rustige plek. Hulpvaardig attent personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Prijs kwaliteit is oke.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden zijn werkelijk waar kei en kei hard. Hier 2 nachten geslapen en besloten weg te gaan. Badkamer zat onder de schimmel en het ontbijt is dramatisch. Gelukkig zijn ze bezig het hotel te renoveren en alle kamers op te knappen dus vraag indien mogelijk naar een opgeknapte kamer.

    Zwembaden zijn lekker en netjes schoon. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De wasservice is goed betaalbaar en wat je inlevert is de volgende dag vroeg klaar. Met de taxi is alles voor weinig goed bereikbaar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,9
    Leuk Thais hotel met 2 kleine zwembaden, vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk Thais hotel met 2 kleine zwembaden, vriendelijk en behulpzaam personeel. Hotel ligt redelijk dicht bij de oude wijk van Chiang Mai. Tegenover hotel staat meteen een taxi, Mister Lucky, die graag ook tourtjes verzorgd voor een goede prijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    8,3
    Een leuk hotel, prima kamers (ook familiekamers beschikbaar,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Niets!

    Een leuk hotel, prima kamers (ook familiekamers beschikbaar, dit zijn 2 kamers naast elkaar met een tussendeur), 2 leuke kleine zwembaden, goed restaurant met prima ontbijtbuffet. Het personeel is zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,6
    Paradijsgevoel voor niet veel geld
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan veel trips boeken via het hotel zelf, (bvb de canyon) let wel op dat het goedkoper is als je het zelf regelt.

    Ontbijt (uitgebreid buffet, veel keuze, zelfs ontbijt gekregen bij onze aankomst om 10u 's morgens) Vroege Check-in (mochten onmiddellijk inchecken) Twee propere zwembaden (extra handdoeken verkrijgbaar aan de receptie) Locatie (net buiten centrum, maar veel vervoersmogelijkheden 30-50baht met rood tuktukbusje) Gratis shuttlebus om 20u, richting stadscentrum. Mooie propere ruime kamer, goed hard bed. Vriendelijk personeel (zonder problemen nachtje bij kunnen boeken met korting)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    8,3
    Heerlijke plek!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers konden wel een opknapbeurt gebruiken. Sommige dingen stuk. Bedden hard. Je hebt een tuktuk nodig on ergens te komen (maar dat is van tevoren bekend). Alle extra's (eten, wasgoed) duur.

    Wij waren met twee kinderen van 1p en 13. Kamers waren connecting, dus fijn: veel ruimte, privacy en 2 badkamers! Top was dat er 2 goede zwembaden waren. Mooie ontbijt (lunch/diner) lokatie en goed ontbijt. Super aardig personeel en schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,9
    Als je in nieuwe gedeelte van hotel verblijft dikke prima. Het oude gedeelte is wat onder de maat
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 4 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verouderde kamers met slecht sanitair en zeer harde bedden

    Sommige kamers zijn erg mooi, goed bed, prima sanitair. Maar er zijn ook kamers met zeer verouderd sanitair en meubilair. Helft hotel is erg mooi, andere helft is vergane glorie. Het personeel is alleraadigst , behulpzaam en sympathiek. Zwembaden fijn. Ontbijtbuffet lekker. Shuttle naar nightmarket om 20:00 u gratis.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,6
    Fantastische accommodatie met een huiselijk gevoel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele behulpzame mensen die alles voor ons konden regelen. Wij hebben vooral veel gehad aan het laten regelen van tours. In de ochtend stond de taxi voor ons klaar en s'avonds werden wij keurig weer terug gebracht naar het hotel. Zwembad prima in orde. Idem voor ontbijt. Zeker een aanrader!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,6
    Erg blij met dit hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De luchtvervuiling in Chiang Mai is vrij heftig vond ik. Daardoor viel de tuktuk voor ons af op een gegeven moment.

    De ambiance is leuk, de sfeer fijn, het ziet er authentiek uit. Wij hadden kamers met een binnenplaatsje erachter, superleuk (116 en 117). Deze lagen ook dicht bij het zwembad waar onze jongens veelvuldig in hebben gezwommen. Het restaurant is prima en het ontbijt zelfs het beste van onze hele reis. Veel keus. We namen nooit de gratis shuttle (te laat) maar gingen zelf met Uber naar het binnenstadje. Of met de tuktuk. We zijn zelfs drie nachten langer gebleven dan gepland en kijken met een tevreden gevoel terug op onze tijd in het Rainforest.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Chiang Mai Rainforest Boutique hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche vonden wij persoonlijk minder. De douchekop heeft een stand en dat is tegen de muur aan de andere kant van het bad.

    Gastvriendelijk, behulpzaam en het zag er allemaal netjes uit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,9
    Voor het geld erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Rain Forest Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad bij het restaurant was erg fijn. Het 2e achtergelegen Zwembad aanzienlijk minder en slecht onderhouden. Eten goedkoop en lekker. Ligging wat ver vh centrum ( dat weet je van te voren ) maar een gratis pendeldienst! Her en der wel wat verouderd maar voor hetgeen je betaald een prima verblijf en aardig personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,1
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de bedden erg hard, mijn reisgenootje niet. Het ligt naast het station, maar het centrum is 15 min (elke avond om 20.00 een gratis shuttle bus heen)

    Goed ontbijt, fijn zwembad en behulpzaam personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 april 2017

    5,4
    Ok voor 2 á 3 nachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie lag ver van alles af, eigenlijk altijd met taxi naar het stadscentrum gereden. Het hotel is behoorlijk oud en niet goed onderhouden. De matrassen van de hotelbedden waren een ramp; alsof je op een plank lag. Ze hebben xtra dekens op ons matras gelegd zodat het een klein beetje beter lag. Restaurant is matig.

    Het zwembad en de bouwstijl waren erg mooi. Thaise bouwstijl.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    9,2
    Prima zwembad, goed ontbijtbuffet, zeer vriendelijke en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche erg wisselend in waterdruk en temperatuur, harde bedden

    Prima zwembad, goed ontbijtbuffet, zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers die vaak goed Engels spreken.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    9,2
    relaxt stay
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 10 nachten

    nothing

    Komen er nu al een aantal jaren op rij als afsluiting van vakantie, nu 10 nachten en het verveelt niet! Centrum 10 minuten met scooter of tuk tuk;Grote kamer,ontbijt is uitgebreid en voor elk wat wils. 2 zwembaden ligt er gezellig, But most of all the friendly staff, the ladies from the reception the house keeping and the breakfast team! also the bell boy's. Compliment to you all!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    8,3
    Het is een knus familiehotel met enorm vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is inmiddels aan groot onderhoud toe. Het staat het genot niet in de weg maar het zou goed zijn voor het hotel.

    Het is een knus familiehotel met enorm vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,6
    Wat een fijn hotel en wat een fijn personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten in het restaurant is matig, dat kun je beter ergens anders doen.

    Wat een fijn hotel en wat een fijn personeel! Wij hadden een kamer in de zijvleugel. Mooi ingericht, fijn bed, groot bad. Water en fruit aanwezig. Koelkast met andere drankjes tegen betaling. Ik vond het wel prettig om iets buiten het centrum te zitten, kwartier lopen naar centrum of anders met taxi/tuktuk/pendeldienst. Je kunt via hotel allerlei excursies boeken: prima. De twee zwembaden zijn niet zo groot en er staan niet heel veel ligbedden, maar blijkbaar niet nodig. Het ontbijt is ruim gevarieerd:westers en Aziatisch. Het hotel heeft een fijne sfeer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,9
    Prettg verblijf. Iets te ver weg voor het centrum..
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Rain Forest Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luidruchtige Thaise families die het niet zo nauw nemen met het feit dat er meer gasten zijn. Halen het nivo omlaag.

    Erg prettig personeel. Wordt gerund als een groot hotel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    10
    Relaxen tussen het backpacken door
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was geweldi, we waren net verloofd en kregen een extraatne aangeboden. Het bad in de kamer is fantastisch! Ruime frigo! De zwembaden en ontbijt dik in ore, heerlijk om even te relaxen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,1
    korte vakantie in middenklasse hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 5 nachten

    Avond manager restaurant onvriendelijk. Hygiëne kon beter in de badkamer. meer handdoeken voorradig bij het zwembad. Diversiteit ontbijt kan beter.

    het restaurant was van zeer matige kwaliteit. Zwembad was heerlijk. kamers ware prima. frontdesk zeer vriendelijk. Goed voor dieren. Prima afstand tot centrum en altijd taxi voor handen. Elke dag 3 flessen water gratis op de kamer. Heerlijke massage te boeken in het hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    8,3
    Hotel ligt dicht bij station (kan te voet), ideaal na...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel ligt dicht bij station (kan te voet), ideaal na nachttrein van uit Bangkok, taxi naar de stad 150 bath, verzorgde kamer, 2 heerlijke zwembaden, verzorgd ontbijt, en heel vriendelijk personeel. Wij zijn toegekomen en hebben dag 1 een scooter gereserveerd, heerlijk om dan paar dagen chang mai te ontdekken. We mochten ook onze bagage in bewaring geven bij het uitchecken zodat we vanwaaruit met kleine rugzak de 762 bochten naar Pai konden doen. In Pai verbleven en daarna weer richting Changmai, om onze bagage weer op te halen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    6,7
    De kamer was schoon, maar gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden, kamer gedateerd. Hotel ligt buiten het centrum waardoor je telkens een taxi moet nemen.

    De kamer was schoon, maar gedateerd. De bedden zijn erg hard, alsof je op een plank ligt. Het personeel is erg vriendelijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    7,9
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    matras te hard

    Ambiance, service en zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    9,2
    Lekker zwembad, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker zwembad, vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    7,1
    Ideaal hotel voor gezinnen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje ver van de stad.

    Fijne zwembaden, goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    2,5
    Was zo slecht dat we na 1 nacht weg zijn gegaan. En naar een ander hotel zijn gegaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles had beter gekund.

    Niets was goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Thuiskomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, kom hier al jaren.

    Thuiskomen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    5,8
    De fam kamer was ruim!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging Het rook er heel erg naar riool

    De fam kamer was ruim!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden eerst een kamer die erg basic was, kleine upgrade was heel prettig!

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,2
    Wij vonden het prettig om net buiten de stad te zitten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren erg hard.

    Wij vonden het prettig om net buiten de stad te zitten. Het hotel is prachtig aangelegd net veel groen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    5,4
    Het ontbijt en de locatie er van.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren oud en smoezelig.

    Het ontbijt en de locatie er van.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    6,7
    De prijs/kwaliteit, de 2 zwembaden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt schone kamers, anders dan op de foto’s

    De prijs/kwaliteit, de 2 zwembaden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    6,7
    De gescheiden familie kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging. Er lag een kakkerlak in de kamer.

    De gescheiden familie kamer. Ontbijt was goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    6,3
    De beleving/lokatie restaurant waar we ontbeten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was bijna geen waterdruk om te douchen.

    De beleving/lokatie restaurant waar we ontbeten. Geeft je het gevoel als of je in het regenwoud zit.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    9,6
    Zeer servicegericht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbouwing aan ontbijtterras

    Zeer servicegericht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    Lief personeel, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lief personeel, goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    10
    Heel leuk hotel met een zeer goede prijs kwaliteit...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel leuk hotel met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. 2 zwembaden, eenvoudige, maar prima kamer, goede airco en lekker bed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,3
    Pluspunt: de twee zwembaden!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zag er wat sleets uit kan wel een update gebruiken. WiFi was ronduit slecht.

    Pluspunt: de twee zwembaden! Staff was heel vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    Zwembad, rustige ligging, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airconditioning werkte niet, maar we hebben andere kamer gekregen

    Zwembad, rustige ligging, goed ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,2
    Super vriendelijk personeel, een heerlijk zwembad en lekker...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Super vriendelijk personeel, een heerlijk zwembad en lekker eten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,5
    A place to stay in Chiang Mai
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers hebben althans de onze onderhoud nodig

    De ambiance. Is een leuk hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,5
    Uitsyraling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche

    Uitsyraling

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    9,6
    Weer heerlijk.....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 15 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Grote kamer, 2 zwembaden, ligging, ontbijt en vooral het personeel! Behulpzaam en altijd vriendelijk

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    5,4
    Redelijke accommodatie voor niet al te veel geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden of 1 Tweepersoonsbed en een Bad
    • Verbleef 4 nachten

    Het personeel zou beter de Engelse taal moeten beheersen.

    De prijs voor de overnachting was in verhouding met hetgeen je kreeg.

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: