Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Red Ginger Chic Resort 4-sterren

168 Moo 3 T. Ao Nang A. Muang, Krabi, Thailand, 81000 Ao Nang Beach, Thailand

#56 van de 176 hotels in Ao Nang Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 866 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    5,0
    Prijs kwaliteit niet in verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maisonnette/Duplex Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, bed was hard en wij hadden een kamer op de 4e verdieping de airco blies recht in je gezicht als je op bed lag. Wifi verbinding slecht.

    Zwembad was oke, alleen klein. Ontbijt was goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,5
    Het ontbijt wat heel goed !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buiten de kamer , wat nadien dan opgelost werd , eigenlijk niets , een van de betere hotels In de omgeving.

    Het ontbijt wat heel goed ! De kamers met zwembadview zijn zeer goed... deze hebben wij spijtig genoeg niet geboekt . De kamers aan de achterkant van get gebouw zijn redelijk als je niet op het gelijkvloers terecht komt.... deze kamers zijn ook wel mooi ingericht maar het is er stikdonker - net een kelder.... wij kwamen hier terecht ... na 2 dagen kamer op hogere verdieping gekregen. Dat was veel beter.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    8,8
    Super hotel, een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche werd om de 10 seconden heel erg heet, dus we konden niet fijn douchen. Het personeel achter de bar kon wel wat enthousiaster zijn. Die stonden een beetje met een chagerijnig gezicht cocktails te maken.

    Het hotel ziet er echt heel goed uit. Het zwembad is top, het water heeft een fijne temperatuur en de bar die er in zit is echt gaaf. De kamer is ruim en heeft een balkon waar je kunt zitten. Het ontbijt smaakte erg goed en er was veel keuze. Qua locatie zit je goed. Dichtbij het strand; nachtmarkt, winkels, de longtailboten en de pier (mocht je per boot aankomen dan is het nog 5 minuten met de transfer).

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    9,6
    Goed hotel, en ze hebben bijna aan alles gedacht.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Maisonnette/Duplex Suite (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren met z'n 5n in één kamer, bovenste kamer had glas rondom en er hingen geen gordijnen dus weinig privacy als je met 2 gezinnen zo'n kamer hebt. Plus geen stopcontact op die bovenste kamer voor je telefoon op te laden.

    Ruim zwembad, met een bar in het water. Je kan er handdoeken lenen voor het zwembad of het strand, strand tas met 2 lig matjes in een tas, paraplu in de kamer en voor nog meer bij lobby te leen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,8
    Strandvakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht op zwembad
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel slecht internet. Als je niet van harde matrassen houdt heb je een probleem. Persoonlijk had ik dat niet maar is wel een waarschuwing voor andere mensen. Te weinig bedjes bij het zwembad.

    Hotel ligt zeer centraal. Kleinschalig. Prima ontbijt. Schoon zwembad

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    8,8
    Red Ginger
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht op zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzen voor eten en drinken op het complex relatief duur. Echter is dit meestal zo in vergelijking met buiten de deur. Buurtsuper en restaurants op paar meter, dus geeft alsnog genoeg opties

    Verzorgde accomodatie met een erg leuke aankleding. Vriendelijk en bekwaam personeel. We kregen bij aankomst direct een upgrade.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    10
    Echte aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht op zwembad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Alles aan dit hotel is geweldig! Mega vriendelijk en lief Personeel, super mooie grote schone kamers, heerlijk uitgebreid ontbijt, prachtig zwembad en een heel mooi prijsje voor zon hotel!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk en leuk aangekleed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamervloer was licht van kleur en oogde daardoor wat viezig, maar was het absoluut niet.

    Sfeervolle aankleding, zeer goed ontbijt, leuk zwembad met bar. Goede prijskwaliteit verhouding, dichtbij pendelbootje naar Railay beach.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    Prachtig klein vriendelijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Suite (3 Volwassenen)
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie bij het ontbijt is echt vies.

    Heel erg vriendelijk, mooi klein hotel. Schitterende 2 verdiepingen familiekamer. Locatie, op loopafstand van restaurants en bars. Bijzonder vriendelijk personeel, en mooi zwembad. Echt een aanrader voor Krabi

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 april 2017

    4,5
    Niet zo een succes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maisonnette/Duplex Suite (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je mag niet roken , niet eens op balkon. Als je ingecheckt bent, word er geen aandacht meer aan je besteed. Receptie behoorlijk chagrijnig.

    Het zwembad is oké, leuke poolbar.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    9,6
    Aangenaam, prima uitgebreid ontbijt, super vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht op zwembad
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het poetsen van de kamers had iets grondiger gemogen

    Prima hotel voor zijn prijs

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    8,3
    Ggoed 4* hotel met goede faciliteiten en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Familiekamer (3 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Goede locatie. Dichtbij het centrum van Ao Nang. Vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,5
    Geweldig verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer (1 of 2 bedden) met uitzicht op zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het ontbijt was echt heerlijk! Het hotel ziet er knus en gezellig uit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,5
    Mooi zwembad, ruime kamers, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde bedden, vochtig in de kamers, kamers hadden schoner gekund.

    Mooi zwembad, ruime kamers, goede locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    10
    Goed hotel en zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super slecht wifi en de muren van de kamers zijn niet echt dik je hoort alles al heb ik daar zelf geen last van ondanks dat wij naast de lift sliepen

    Goed hotel en zeker voor herhaling vatbaar. Leuk zwembad voor als je een middagje niet weg wilt kamer was netjes opgeruimd en goed ontbijt voor het gemiddeld in Thailand.

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2015

    7,1
    Mensen in Thailand zijn super vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij hebben gereisd in zuid Thailand. En op alle plaatsen ligt het vol afval, strand, zee, straten. Alleen in de resorts is het netjes. Geen afval opruiming, geen beleid. Stoorde ons enorm. Zeker geen natuur reis. Grote teleurstelling wat betreft natuur en ook cultuur in het zuiden. Enkel massa toerisme. Schopping schopping. Maar daar vliegen wij geen tienduizend km. voor.

    Mensen in Thailand zijn super vriendelijk. Eten voordelig en lekker. 10€/ persoon. Vervoer ook voordelig. 3 á 5 h. luxe taxi 60€.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,8
    Uitgebreid ontbijt, ruime kamers, fijn zwembad met ligzetels.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Personeel is vriendelijk maar naar mijn idee iets onpersoonlijker in de omgang en soms een beetje langzaam. Maar nu ook weer niet in die mate om van een tegenvaller te spreken.

    Uitgebreid ontbijt, ruime kamers, fijn zwembad met ligzetels.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,9
    Nette en complete accommodatie met mooie en zeer ruime...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Helaas was er alleen in de lobby en het restaurant WiFi en niet door het hele hotel. Het Red Ginger wordt overspoelt door grote groepen, zeer luidruchtige Chinezen die zich zeer onbeschoft gedragen, ook naar andere gasten. Aan de achterzijde wordt een nieuw hotel gebouwd waardoor de privacy in de kamers aan de achterzijde gelegen zo goed als nihil wordt.

    Nette en complete accommodatie met mooie en zeer ruime kamers en een zalig zwembad. Het ontbijtbuffet is goed verzorgd.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,6
    Erg mooi hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg mooi hotel! Goede service, vriendelijke medewerkers, leuk zwembad met bar en fijne ligbedden. De kamer was modern, groot en schoon.

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: