Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Refillnow! Hostel 1-sterren

191 Soi Pridi, BhanomYong 42, Yak 5, Sukhumvit 71, Wattana, 10110 Bangkok, Thailand

#320 van de 1.238 hotels in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 227 beoordelingen over dit hostel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,6
    Heerlijk, schoon en voelde me meteen thuis!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Vrouwenslaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mij maakte het niet veel uit, maar als je veel mensen wil ontmoeten is dit wellicht niet het meest ideale hostel.

    Het is een fantastisch hostel! Het ziet er even mooi en hip uit als op de foto’s, het onthaal was super vriendelijk en netjes. De bedden waren ontzettend schoon, en door schermen tussen de stapelbedden voelde het alsof je in een dorm van maar 2 bedden sliep. Het zwembad was heerlijk, eten beneden ook, en er zit een heel leuk lokaal martkje en een 7eleven om de hoek, waar je wat kunt eten. Al met al: fantastisch!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    6,3
    Mwah, redelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Vrouwenslaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De dorm was niet extreem schoon te noemen. Zelfde geldt voor douche en toilet. Airco is ronduit slecht. Zit in het plafond en moet je bedienen met een stokje. Kan alleen maar aan of uit en staat op vrieskist temperatuur. Locatie is nog een flink stuk lopen van de AirPort rail link, dus heb toch maar een taxi genomen naar het vliegveld.

    De lobby/restaurant hebben een hotelachtige look en feel, zeker geen hostel. Dit maakt ook dat de sfeer niet heel gemoedelijk is, maar mooi is het wel. In de buurt zijn heel veel eetkraampjes, maar wel allemaal in het Thais. Ik heb er heerlijk gegeten en dit maakte veel goed!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    6,7
    Prima hostel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Vrouwenslaapzaal
    • Verbleef 1 nacht

    Op één of andere manier was de sfeer niet optimaal. Lastig uit te leggen. Locatie is niet heel handig Wifi werkt soms wel en soms niet Massage zoals in de beschrijving was niet mogelijk.

    Ik slaap niet zo heel vaak in hostels maar vond het wel grappig te zien dat er op één verdieping allemaal kleine kamertjes zijn gecreëerd met daarin een stapelbedden. Eigenlijk slaap je dus met max 2 personen in de ruimte. Je hebt niet veel ruimte maar in principe prima. Zwembad is fijn om af te koelen Lounge gedeelte beneden is relaxed Ontbijt is lekker

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    6,7
    Schoon, zwembad was fijn
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht

    Sfeer, voor een hostel verwacht ik meer contact tussen reizigers onderling. Dit ontbrak volledig. Bij het inchecken duurde het erg lang voordat een personeelslid eindelijk kwam opdraven om dit in orde te maken.

    Schoon, zwembad was fijn

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    9,6
    prachtig hostel, in buitenwijk van Bangkok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    er is geen lift, als je slecht ter been bent is de loft misschien niet handig.

    prachtige kamer (loft!) voor relatief weinig geld, vlakbij gezellige avondmarkt met heerlijke authentieke eetgelegenheden. je kan naar het centrum met een soort water-bus. ook een geweldige ervaring!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    8,3
    De prijzen in het restaurant waren erg hoog voor een hostel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijzen in het restaurant waren erg hoog voor een hostel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    8,3
    Er was een zwembad, vriendelijke staff
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden pas twee uur later op onze kamer en waren stikop van de rit op het vliegtuig.

    Er was een zwembad, vriendelijke staff

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,1
    Ideaal als je naar het vliegveld moet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed op een Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver weg van het centrum en OV. Dode boel daar verder.

    Luxe uitstraling, veel privacy

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,3
    Prima hostel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Vrouwenslaapzaal
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd slecht schoongemaakt

    Vriendelijke mensen en redelijk dicht bij de sky train

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    7,5
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Handdoeken waren niet heel schoon. Kamer aan de kleine kant en douche met weinig privacy.

    Vriendelijk personeel. Goede uitvalsbasis als je de volgende dag naar het vliegveld moet. Goed restaurant waar je lekker kan eten.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    6,7
    De loft was prachtig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Erg duur ontbijt in vergelijking met andere hostels. Wifi reikte niet tot aan de kamers. Douche in de dorm heeft geen schapje voor douchespullen, alleen een gordijntje en maar 1 haakje om je kleding/handdoek aan te hangen. Ook had ik de privé kamer gereserveerd en gaven ze bij aankomst aan dat de privé kamer niet meer beschikbaar was. Het meisje dat er al in zat had haar verblijf verlengd... Rare gang van zaken gezien ik de kamer vier dagen van te voren had geboekt. Ze vroegen of ik in de dorm wilde slapen of in het loft (voor iets goedkoper dan normaal). Uiteindelijk voor loft (2x zo duur als prive kamer) gekozen omdat ik behoefte had aan privacy in de laatste dagen van mijn backpacktrip. Dag erop gebeurde precies hetzelfde bij een andere klant. Lijkt wel alsof het vooropgezet is.

    De loft was prachtig. Ook de dorms hadden goede bedden en genoeg privacy. Lobby beneden heeft een erg mooi interieur. Staff spreekt een beetje Engels.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    9,2
    Refillnow!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Alleen de locatie was voor mij een minpunt. Niet geschikt als je het toeristische centrum van Bangkok wik bezoeken. Wel geschikt als je terug naar Suvarnabhumi Airport wil.

    Refillnow! Hostel was zeer modern en mooi ingericht. Het hostel beschikte over mooie slaapzalen en een zwembad.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    8,8
    Fijne buurt, wat meer modernere mensen en geen mensen die...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Prijzen in het restaurant waren erg duur. Om de hoek kan je ook lekker ´local´ eten voor de helft van de prijs.

    Fijne buurt, wat meer modernere mensen en geen mensen die toeristen proberen af te persen. Pluspunt is het zwembad bij het hostel en alles in het hostel is zeer schoon en netjes. Dit hostel is echt een hostel om even bij te komen of om uw reis rustig af te sluiten. Geen party hostel en de mensen komen hier echt voor hun rust.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2016

    9,2
    De eenvoud
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    De eenvoud

  • Beoordeeld op: 11 maart 2015

    8,8
    Schoon, aardig personeel, privacy in dorm, goeie airco,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Schoon, aardig personeel, privacy in dorm, goeie airco, terras met zwembadje, afsluitbare kast.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    10
    De kamers zijn heel strak ingericht en de inkom super...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamers zijn heel strak ingericht en de inkom super gezellig. Mooi zwembadje, alleen spijtig dat er niet echt zon is aan het zwembad .

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: