Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Saboey Resort and Villas 3-sterren

51/4 Moo 4 Bangrak Beach, Bo Phut, 84320 Bangrak Beach, Thailand

#6 van de 19 hotels in Bangrak Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 171 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    9,2
    Fantastische, uitstekend onderhouden locatie, kleinschalig met veel aandacht voor de gasten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Villa aan het Strand
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt was kwalitatief goed, doch, ondanks keuze mogelijkheid, na vijf dagen war saai. Meer diversiteit zou het ontbijt verrassender en uitdagender maken.

    Wij hadden een strand villa geboekt. Perfect onderkomen, veel privacy. Kwaliteit van het avondeten was prima. Uitstekend verzorgt, vlotte nette en voorkomende bediening. Prijs - kwaliteit verhouding dik OK!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Goed resort en goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Villa met 2 Slaapkamers en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten

    ligging is aan redelijk drukke weg (geen last van lawaai) ligging dicht bij vliegveld, 2x per uur komt vliegtuig over

    het resort is niet heel groot, lekker niet zo massaal goed zwembad locatie is dicht bij winkels en restaurants goed restaurant(je) in resort grote kamers (wij hadden familie kamer)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    10
    Saboey Resort
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite
    • Verbleef 3 nachten

    Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. We werden netjes ontvangen en we kregen meteen uitleg over het resort. Bij het ontbijt kwam iedere ochtend de manager een praatje met je maken. Het ontbijt is erg lekker en je kunt uit heel veel dingen kiezen. Voor ieder wat wils. Het zwembad ligt aan het strand wat het uitzicht heel mooi maakt. Je kunt bij het resort scooters huren en de 7 eleven ligt schuin tegenover het resort. Je ligt vlak bij één van de pieren. En met een taxi, tuk tuk of scooter ben je zo in fishermans village waar ze leuke restaurantjes hebben.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    10
    Waanzinnige afsluiter van onze wereldreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Suite
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles!! Het hele verblijf was een waanzinnig eind van onze wereldreis. Prachtige locatie, fantastisch personeel, heerlijke kamer en echt super service. Vooral de dame achter de receptie overdag heeft ons onwijs geholpen met heel veel kleine dingetjes, wat samen voor ons heel groot was. John en collega's, BEDANKT!! We hebben genoten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    10
    Rustige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tuinvilla
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige locatie Mooi en schoon wit zandstrand Prachtig zwembad Heerlijke massage aan het strand Vriendelijk behulpzaam personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    9,5
    zeer ontspannen en uitstekend voor een overstap naar de ferry.echt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer af en toe een vliegtuig dat over vloog, maar niet erg hinderlijk.

    Geweldig vriendelijk personeel en zër goed diner en ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,1
    De straat was erg druk maar niet aantrekkelijk om te lopen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De straat waar het complex lag was zeer vervallen en de zee was vervuild

    Prachtig complex met mooie tuin en zwembad

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    9,6
    Prachtige locatie aan zee met zeer vriendelijk en goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt in low season is beperkt (3 keuzes) wat na een paar dagen verveelt.

    Prachtige locatie aan zee met zeer vriendelijk en goed personeel. Diverse kortingen op trips en huurauto geboekt via hotel.

  • Beoordeeld op: 19 maart 2015

    8,8
    Het was een zeer ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel bood een taxi rit aan naar het vliegveld voor 300 bath... Ik vind dit erg veel voor een ritje van nog geen 10 min.

    Het was een zeer ruime kamer. Heel net en het personeel is heel vriendelijk. We verbleven maar 2 dagen maar deze hebben we als zeer fijn ervaren.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2015

    8,8
    De ligging is gewoon top, je huurt een scooter wat het hotel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Klein puntje het ontbijt is niet bijzonder en tot 9.30

    De ligging is gewoon top, je huurt een scooter wat het hotel voor je regelt en rijdt overal heel makkelijk naartoe.Villa aan het strand was lekker ruim en heeft een top airco systeem met ventilator. Personeel heel behulpzaam en een hele aardige manager die constant probeert te verbeteren. Wij raden het iedereen aan als je van een wat knusser en persoonlijker, intiemer en rustieke plek houdt.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    10
    De prachtige locatie aan het rustige strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er komt veel vlieg verkeer vlak over de accommodatie heen.

    De prachtige locatie aan het rustige strand

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    10
    Accomodatie, service & eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Accomodatie, service & eten

  • Beoordeeld op: 29 januari 2016

    9,6
    Vriendelijk, upgrade naar fantastische kamer vanwege...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Vriendelijk, upgrade naar fantastische kamer vanwege onverwachte verlenging van verblijf zonder extra kosten.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: