Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over SALA Phuket Resort & Spa 5-sterren

333 Moo 3 Mai Khao Beach, Thalang District,, 83100 Mai Khao Beach, Thailand

#6 van de 22 hotels in Mai Khao Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 604 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,6
    Puur genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was super. Veel keuze en niet standaard. Kamers mooi ruim en de badkamer buiten overtrof al onze verwachtingen. Heerlijk ruim terras met loungebank

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    8,8
    Oase van luxe en rust
    • Vakantiereis
    • Stel
    • SALA Villa met Eigen Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons was het onthaal teleurstellend. Niet hartelijk, chaotisch en onwennig. In dergelijk resort verwacht je een uitstekend verwelkomingsdrankje/verfrissingsdoekje en een hartelijk “welkom en ontspan je” gevoel. Dit was er helemaal niet. Kwestie van smaak, maar de rode kussens oogden goedkoop en niet in harmonie met de klasse van de rest van het resort.

    Wij hadden de private pool villa en die was fantastisch. Ruim zwembad, subliem ontbijt waar werkelijk alles aanwezig is, restaurant is relatief duur maar daarvoor krijg je wel topkwaliteit terug. Leuk extraatje: je kan zelf je soort kussen en doucheproducten kiezen; op je verjaardag bieden ze een heerlijke chocoladecake aan.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    9,2
    Genieten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De stoelen in het restaurant waren zeer oncomfortabel. Jammer want dit doet het diner tekort. Verder misten we regelmatig de aansturing van de bediening waardoor het allemaal wat gebrekkig verliep. Jammer, dit past niet in een 5 sterren hotel met waar zulk lekker eten geserveerd wordt.

    De rust, de locatie en het heerlijke eten. Daarnaast ook de bijzondere badkamer in de open lucht.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Prachtig hotel, uitstekende service,iets afgelegen maar met uitstekend restaurant

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    8,8
    Zoals verwacht was het resort, -'gelegen aan een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Als je weet dat de service en t eten altijd zo goedkoop is in Thailand, boek dan zeker geen 4* of 5* resort in Phuket en omgeving. Je betaald hiervoor Amerikaanse prijzen. Je spendeert makkelijk €300-€400 per dag.(kamer + diner) Dit vonden wij jammer! Zeker als je weet dat een Thaise medewerker 'n gemiddeld salaris van zo'n €7,50 - €12,50 per dag verdiend!?

    Zoals verwacht was het resort, -'gelegen aan een schitterend strand', een prachtig, modern, tijdloos architectonisch bouwwerk. Alles laagbouw. Wij hadden 'n riante kameren, dito balkon incl. een volledige buiten badkamer/bad en douche en wc=-/-. Uiteraard was de service zeer hoog (à la carte ontbijt) en er werd de hele dag door gevraagd door ofwel de manager danwel de (Italiaanse) executive chef, of alles naar wens was. Heerlijke rustige ligging in t noorden van Phuket. Het centrum ligt op zo'n 45min. rijden. Ps. Wij waren zonder kinderen

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    8,8
    Het personeel was heel vriendelijk, heel leuk onthaal.
    • Stel

    Met dat je een buitenbadkamer hebt komt het wel voor dat je soms wat beestjes tegenkomt :-) maarja daar kies je voor natuurlijk. Het is wel 45 min rijden tot phuket zelf.

    Het personeel was heel vriendelijk, heel leuk onthaal. Zeer goede spa, massages een aanrader. Het restaurant was ook zeer goed. Je kan ook in de andere restaurants van omliggende hotels gaan eten. De kamers zijn zoals op de foto. Zeer rustig gelegen.

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    5,8
    hotel ziet er goed uit, kamers ook, je moet wel van een open...
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie van het hotel is wat ver van alles, taxi's erg duur in verhouding met Bangkok. In Bangkok betaal je voor dezelfde afstand 50 THB en op Phuket 500 THB, maar dat is eigenlijk op het hele eiland en ook op Koh Samui. Als je rust wilt en hotel niet uit gaat dan is dit hotel oké. Zwembad ziet er goed uit en dit hotel is kind vriendelijk, kan een voordeel of nadeel zijn.

    hotel ziet er goed uit, kamers ook, je moet wel van een open badkamer houden, ontbijt was ook goed

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    8,3
    Kamer was te klein, en veel lawaai door airco
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was te klein, en veel lawaai door airco

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: