Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Samui Resotel Beach Resort 4-sterren

17 Moo 3, Chaweng Beach, Koh Samui, 84320 Chaweng Beach, Thailand

#38 van de 130 hotels in Chaweng Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 594 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    9,2
    Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het resort zit aan een drukke straat. Er rijden veel auto's langs met omroepsystemen (voor Thai Boxing etc), die kun je 's nachts horen als je kamer aan de straatkant zit. Badkamer is niet voor lange mensen, de wastafel kwam bij mij tot m'n knieën (en ik ben niet eens super lang). En misschien wel het gekste, na een excursie kwamen we terug op de kamer en toen waren m'n oreo's meegenomen :( (UIT m'n tas. Geen melding van gemaakt omdat het maar een rol koekjes was..

    Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Bij je check in krijg je een fris drankje en een koud, nat handdoekje om je lekker op te frissen. Ontbijt is uitgebreid (brood, eieren, cornflakes, vleeswaren, salade, pannekoeken, wafels, maar ook sushi, dim sum en Thais eten). Er zijn voldoende bedjes op het strand en bij het zwembad beschikbaar. Het zit op loopafstand van een aantal restaurants en als je een stuk verder loopt (of een scooter huurt - aanrader - of taxi pakt) kom je bij een night market en een drukke straat waar heel veel restaurants en winkels zitten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    10
    Heerlijk en relaxed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer in het restaurant. De inrichting is erg ongezellig. Klein strand wat ze aan het repareren waren. Ruime mooie stranden wel binnen 1 minuut lopen van strand van resort.

    Ruime kamers, vriendelijk behulpzaam personeel. Prima uitgebreid ontbijt en fijn groot zwembad.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    9,6
    Uitstekend hotel in een uitstekende omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Villa met Toegang tot het Zwembad
    • Verbleef 3 nachten

    Uitstekend hotel. Vriendelijk personeel. Goede faciliteiten. Scooterverhuur mogelijk aan de overkant.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    8,3
    Mwa, wel oké
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De seaside view bestond voor 80% uit dakpannen. Hierdoor vond ik dat ik teveel betaald heb.

    De kamer en faciliteiten bij het resort waren geweldig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    5,4
    Locatie aan zee en ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als verder keek was veel oud. Zwembad was dicht en WiFi stuk. Veel meer dan sorry kwam er niet.

    Locatie aan zee en ruime kamers

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    6,7
    Geweldige kamer met heel goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het management is uitgesproken slecht.3 dagen lang moeten zeuren om een schoon strand. De zee was wild en dan moet je iedere dag je strand cleanen.. De badkamer staat bol van de schimmel. Het schoonmaken gebeurt dan ook zeer slecht. Jammer dat dit hotel zo slecht wordt onderhouden. De handdoeken worden met kamer schoonmaken meegenomen, het gebeurde wel dat er om 19.00uur pas nieuwe kwamen. Ook de planten op ons terras zagen er vreselijk uit.

    Geweldige kamer met heel goed bed. Uitgebreid ontbijt (stipt tot 10 uur). Wij hadden kamer aan het strand met eigen zwembad. Heerlijk.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    8,3
    Prima locatie niet midden in de drukte maar goed bereikbaar...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De badkamer was minder onderhouden Veel schimmel en roest.

    Prima locatie niet midden in de drukte maar goed bereikbaar met tuk tuk taxi

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: