Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Samui Sense Beach Resort 4-sterren

124/61 Moo 3 Maret, Lamai Beach, Koh Samui, Suratthani, 84310 Lamai Beach, Thailand

#80 van de 108 hotels in Lamai Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 170 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    10
    De fijnste locatie in Thailand .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De fijnste locatie in Thailand . Je loopt zo uit je kamer door de mooie aangelegde tuin naar het zwembad hierachter is de gezellige bar op het mooie strand van Lamai Beach. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De kamers zijn schoon en goed onderhouden. Je zit in het centrum van het gezellige plaatsje Lamai Beach. Een droom paradijs.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,9
    Zeer vriendelijk personeel, locatie fijn aan het zandstrand...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We begonnen in een wat muffe kamer maar konden gelijk wisselen waardoor we een fijn verblijf hebben gehad

    Zeer vriendelijk personeel, locatie fijn aan het zandstrand en in een levendige omgeving

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    6,7
    Leuk hotel, goed gelegen maar de kamers vallen erg tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers met 1 raampje, geen balkon, en overal stilstaan water erg veel muggen. ontbijt was slecht

    De ligging aan het strand en de bar service op het strand met vriendelijke personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,3
    We hebben een heerlijk verblijf van 2 1/2 week gehad bij Sense.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 17 nachten

    Eigenlijk viel ons helemaal niets tegen. Het personeel is ontzettend aardig, het ontbijt is goed en de locatie is perfect. Dus niets

    Het locatie is perfect. Direct aan het strand en op korte afstand heel veel restaurants en shops. De kamer (junior suite) is heerlijk en ruim opgezet. Met een eigen balkon met twee ligbanken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    5,8
    Service kan beter vooral bij t uitchecken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Thaise Villa
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel receptie en de manier van uitboeken ronduit slecht

    De locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    8,3
    Goed adres
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke lokatie

    De ligging en nabijheid strand

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,5
    Hotel ligt direct aan het strand en aan een levendige straat.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enigzins gedateerd hotel. Nare geur in de kamer, soort van bloemengeur die waarschijnlijke de muffe geur moet bestrijden. Eten/drinken bij hotel aan de dure kant. Persoonlijk vind ik het hotel te duur voor wat je krijgt, maar misschien kwam dat omdat we er met oud&nieuw verbleven (duurdere kamers)

    Hotel ligt direct aan het strand en aan een levendige straat. Kamer opzich wel netjes en schoon.

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    8,8
    Locatie, ontbijt, kamers, vriendelijke receptie die alles...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotelpersoneel aan het strand en zwembad was dramatisch slecht. In 4 dagen geen een keer gevraagd wat je wilt drinken. Zelf drankjes halen aan de bar, terwijl 6 man personeel aan de bar zit met hun telefoon te spelen. Volgens de receptie is dit een bekend probleem, heel jammer voor een mooi resort!

    Locatie, ontbijt, kamers, vriendelijke receptie die alles voor je regelt.

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    7,1
    zit aan het strand, mooie locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    er wordt weinig aandacht besteed aan onderhoud. de trap naar het strand was stuk en daar wordt niet aan gewerkt. moet goed ter been zijn om naar beneden te komen.

    zit aan het strand, mooie locatie. goeie prijs kwaliteit verhouding. Dicht bij winkels en restaurants hoofdstraat en restaurants strand.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    6,3
    Het hotel is direct gelegen aan het strand en aan een leuk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het personeel was zeer zakelijk en er kon geen lach vanaf. We hebben door heel Thailand gereisd en dit is het eerste hotel waar we dit meemaakten. Schoonmaak liet te wensen over. Veel muggen. Het zwembad had behoorlijk veel chloor en de randen zijn van grof grindachtige stenen, daardoor moest je oppassen je niet te bezeren, vooral met kleine kinderen. Op het strand is een parasol eigenlijk een must, maar ze hadden er heel weinig of ze waren kapot. Daar moest je het maar mee doen want extra parasols neerzetten was al teveel gevraagd. De klantvriendelijkheid is niet heel hoog hier. Hotel goed voor een keer maar zou hier geen tweede keer in verblijven.

    Het hotel is direct gelegen aan het strand en aan een leuk straatje met veel restaurantjes en winkeltjes. Lamai beach is fijn. Vanwege het beperkte aanbod aan parasols bij het hotel zijn we verderop gaan zitten bij een heel leuk tentje gerund door een Oostenrijker. Daar kon je lekkere braadworsten eten en ook de ligbedden met parasols waren gratis en je had er ook gewoon Wifi.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    6,3
    De locatie direct aan het strand en in het centum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Manager van het restaurant gedraagt zich als een kleine dictator ,zeer on Thais . Gebouw is vergaane glorie . Ontbijt is sober

    De locatie direct aan het strand en in het centum. Het personeel aan de balie en voor de schoonmaak. Prima zwembad

  • Beoordeeld op: 5 maart 2015

    5,4
    Strand voor de deur
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer zonder balkon,weinig licht binnen. Klein raampje.

    Strand voor de deur

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: