Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sawasdee Smile Inn 2-sterren

35 Soi Rongmai, Chao Fa Rd., Phanakorn, 10200 Bangkok, Thailand

#1228 van de 1.238 hotels in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 647 beoordelingen over dit hostel

4,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    3,7

  • Comfort

    4

  • Locatie

    6,6

  • Faciliteiten

    3,9

  • Personeel

    4,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    4,8

  • Betaald WiFi

    3,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    3,3
    Onaardig, asociaal, vies, oud, klein en gehorig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een zeer asociale ontvangst, de kamer is niet zoals de fotos, die is gewoon vies en echt oud, het slechtste wat ik in 5 weken Thailand heb gezien. De receptioniste wilde de borg van de sleutel niet teruggeven omdat we geen bonnetje meer hadden... Nog nooit meegemaakt dit...

    De locatie is prima

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    4,2
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Chagrijnige mensen achter balie, die amper engels kunnen en geen moeite doen om je te begrijpen. Ranzige koelkast, helemaal vergeeld en beschimmeld. Stopcontacten kwamen los van de muren. Schimmel in badkamer, onhygiënische inrichting waardoor je tegen de wc staat te douchen.

    Je kon er wel ontbijten, dat was handig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    4,2
    HET VERBLIJF WAS VERDER GOED
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    DE KAMER WAS SCHOON MAAR DE DOUCHE ZAT DE SCHIMMEL OP HET PLAFON DE KOELKASJE ZAT ER OOK HELEMAAL VIES UIT,IK HEB DE FOTO'S VAN DE KAMER GEMAAKT ALS JULLIE DE FOTO'S WILLEM ZIEN DAT ZAL IK GRAAG NAAR JULLIE TE ZENDEN. EN DE RECEPTIONISTE WAS ZO ONVRIENDELIK TEGEN ONS IK BEGRIJP NIET DAT ZIJ NOG IN DIEST IS

    DE LOKATIE WAS GOED

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    5,4
    De badkamer
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel en super locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beste locatie ooit

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    3,3
    Vreselijk begin van onze vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel, hele vieze oude kamers, hier wil je echt niet slapen!

    Enkel de locatie en het diner, de rest was vreselijk!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    5,8
    Wij zullen nooit meer in deze firma hotel boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was vies en de koelkas ook

    Goede locatie om uit tegaan

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,7
    Ligging is perfect, in een gezellig straatje vlakbij Kao San...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers niet echt schoon, badkamer klein en schimmelig en je voelt de veren in je matras. Gelukkig geen kakkerlakken en andere beesten op de kamer dus wij waren allang blij.

    Ligging is perfect, in een gezellig straatje vlakbij Kao San Road maar net uit de echte drukte. Kamer met airco erg lekker in april.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    5,4
    De locatie is helemaal top, omringd door genoeg leuke...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het personeel, met name 1 vrouw was mega onvriendelijk toen we kwamen inchecken. Geen warm welkom!!! En totaal niet met de gast bezig.

    De locatie is helemaal top, omringd door genoeg leuke restaurantjes en op loop afstand van kho san Road.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    3,8
    Kamer was bij lange na niet zoals op de foto.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was bij lange na niet zoals op de foto. Erg verouderd en erg klein. We hebben twee dagen geboekt en kregen wel zonder commentaar geld terug voor 1 nacht. We zijn de nacht niet eens gebleven en hebben ander hotel gezocht.

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    3,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was zeer vuil en er hing een gigantische stank in de gang. Geen opbergruimte voor je bagage en de badkamer kon je alles behalve een badkamer noemen. Douchekop staat boven het toilet.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    5,8
    Super locatie aan Rambuttri Road, zeker voor deze prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg kleine, héél basic kamer. Maar voor het geld op deze locatie is er ook niet veel meer te verwachten.

    Super locatie aan Rambuttri Road, zeker voor deze prijs.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    3,8
    Free wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ze maken nooit schoon, alles is vies en kapot en werkt niet meer.

    Free wifi

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    4,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vies Personeel buitengewoon onvriendelijk

    Locatie

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    7,1
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was erg sober; bed en airco dat is de kamer. Hygiëne is oké.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    6,3
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Hygiëne en badkamer

    De locatie

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    6,7
    vriendelijk personeel, gratis upgrade naar kamer met airco
    • Individuele reiziger

    wifi werkt alleen in openbare ruimtes hygiëne badkamer mwa

    vriendelijk personeel, gratis upgrade naar kamer met airco

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    3,3
    Centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotels echt heel smerig, alles is smerig echt een onhygiënische bende. Personeel is ook niet aardig.

    Centraal gelegen

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    4,6
    locatie was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    erg kleine kamers en personeel wat nauwelijks engels kan.

    locatie was prima.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    4,2
    De locatie is goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er zat een duizendpoot in mijn bed en de kamer was enorm vuil

    De locatie is goed

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    6,3
    Comfortabel bed, lekker ontbijt en goeie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    zeer onvriendelijk personeel, Je bent ze bijna tot last! overal zwarte haren in de kamer

    Comfortabel bed, lekker ontbijt en goeie locatie

  • Beoordeeld op: 13 juli 2015

    2,5
    Niks
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dat het niet te vergelijken is met de foto's. Eerste kamer direct een kakkerlak, tweede kamer nog een groter kakkerlak, vieze bedden.

    Niks

  • Beoordeeld op: 26 februari 2015

    6,3
    Veel backpackers, leuke sfeer.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kleine kamertjes met versleten meubilair.

    Veel backpackers, leuke sfeer. Bed was oud maar ondanks dat prima om in te slapen.

  • Beoordeeld op: 18 januari 2015

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Meubilair, kamer, sanitair, vies koelkastje.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi werkt niet Kamers zijn vies Heel veel lawaai ook door hotelgasten en werknemers zelf Eten heb ik niet eens geprobeerd

    Niets

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: