Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Bayview Hotel Pattaya 4-sterren

310/2 Beach Road, Pattaya City, Cholburi, 20150 Pattaya, Thailand

#45 van de 211 hotels in Pattaya

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 980 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,2
    Ondanks kritiek zou ik hier weer boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit hotel 4x geboekt en 3x geannuleerd omdat de prijs bleef veranderen in mijn voordeel. Weinig flexibiliteit in checkin 14:00 uur is 14:00 ondanks 16 uur reistijd of een 1/2 dag betalen. Checkin kan beter, ondanks dat ze alles van je weten moet je toch weer formulieren invullen. Uitchecken niet veel beter, altijd weer controleren of je niets uit de kamer hebt meegenomen, dit duurt minimaal 5 minuten. Als je voor de 3e keer in dit hotel komt zou het getuigen van gastvrijheid als ze je herkennen als een terug kerende gast! Thermostaat kranen in de badkamer controleren op functionaliteit. Receptie moet beter voorbereid zijn indien gasten medische zorg nodig hebben, doorverwijzen naar de kliniek die gespecialiseerd is in internationale gasten. Dit moesten we zelf van internet halen. WiFi kan beter, iedere keer weer opnieuw inloggen bij terugkomst in het hotel. Gasten niet informeren dat er een verbouwing aan de gang is als ze al in het hotel zijn maar op voorhand. Overigens gaf het weinig overlast.

    Uitstekend ontbijt, zeer centrale ligging bij winkelcentra en het strand. Mooi zwembad, vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    5,8
    niet veel, sfeer is minder geworden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten

    ontbijt was matig, voor een 5 ster hotel. weinig personeel op dat moment. geen aandacht aan hotel gasten. wij zijn daar al 4 keer eerder geweest, maar nu niet meer.

    niet veel, sfeer is minder geworden.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    6,3
    zeer slecht inchecken half uur wachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zeer slecht inchecken half uur wachten ze hadden alleen twee aparte twee een persoons bedden voor ons na veel gezuur kreeg toch een twee persoons bed onvriendelijke personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    9,2
    Prima hotel hotel op goede lokatie voor en zou het zeker weer boeken bij een verblijf in Pattaya
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend ontbijt met heel veel keuzes

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    6,7
    Prijs kwaliteit niet goed,slechte WiFi,sleutel deur 15 keer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit niet goed,slechte WiFi,sleutel deur 15 keer dat deze niet werkte,lift veel te traag

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    8,3
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift , verandering van watertemperatuur op enkele seconden in de badkamer

    Ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    10
    Uitstekend ontbijt met alles wat men zich dromen kan.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik zou echt niet weten wat ik mee meer zou wensen.

    Uitstekend ontbijt met alles wat men zich dromen kan. Vanaf de tweede dag weet het personeel wat je wil en wanneer je het wil

  • Beoordeeld op: 20 februari 2016

    7,1
    kamer was pas om 6uur p.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer was pas om 6uur p.m. klaar

  • Beoordeeld op: 8 januari 2016

    7,5
    Het zwembad is heerlijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De wifi is echt verschrikkelijk traag. Video op Youtube bekijken? Internetbankieren? Onmogelijk.

    Het zwembad is heerlijk

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    7,1
    Centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Centrale ligging.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: