Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sinsuvarn Airport Suite Hotel 4-sterren

73 Soi Latkrabang 30, On-Nut Latkrabang Rd., Lat krabang,, 10520 Lat Krabang, Thailand

#51 van de 62 hotels in Lat Krabang

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1692 beoordelingen over dit hotel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    5,4
    Teleurstellende afsluiting van de vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er stond schimmel in de douche, rook naar riool, het hotel lag letterlijk in een bouwput, mannelijk personeel helpt vrouwen niet (deel van cultuur), het ontbijt en diner waren heel erg slecht en daarbij werden wij middenin de nacht wakker gebeld door het personeel.

    Het enige wat beviel was de shuttle service van en naar het vliegveld. Die was echt top!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    Zeer goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer goed ontbijt. Accommodatie viel zeer goed mee maar de weg er naartoe was abdominabel. Wil je een rustig hotel net buiten Bangkok ok anders moet je overal naartoe met taxi of skytrain.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    2,5
    Zeer teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schandalig dat dit hotel 4 sterren heeft, dit klopt absoluut niet. 1 of 2 sterren oké maar dit is echt misleiding !!!

    Alleen het gratis ritje met het busje naar de luchthaven

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    2,5
    De Eerste En Meteen De Laatste Keer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Op de website van Booking.com staat dat je met Creditcard kunt betalen. Je geeft dit ook aan op de website. Kom je in het hotel moet je 5% extra betalen. We hadden niet genoeg Cash geld bij ons. We moesten eerst Cash geld gaan halen, 23:30 uur in de avond voordat ze onze hotelkamer gaven. Airco deed het maar half. Ontbijt was zeer matig. Zwembad ligt op de parkeerplaats tussen alle uitlaadgassen. De weg naar het hotel is een gatenkaas en stinkt naar de afval die naast de weg in de berm ligt. Hotel is heel oud, het enige dat is vernieuwd is het camerasysteem op elke verdieping. Je moet altijd trappen lopen met je koffers. Bed is heel hard. Douche viel van ellende uit elkaar. enz... enz... enz..

    De gratis transfer naar hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    8,8
    Goed hotel,dichtibij de airport, mn. makkelijk als je een vlucht in de ochtend hebt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Uitgang van de liften ligt niet op hetzelfde niveau als de verdiepingen met de kamers, je moet alsnog een trapje op of aflopen met je koffers. Geluidsniveau in de gangen, mn 's morgens als gasten de kamers verlaten.

    Goede ontvangst door aardige receptionistes. Prima kamer met koelkast en airco. Badkamer voldoet goed, alhoewel de douche typisch Thais is: met warmteboiler waar niet al teveel warm water uitkomt. Ontbijt is voldoende. De shuttle naar de luchthaven is makkelijk en gratis. Kortom prima hotel om 's avonds in te checken en 's morgens zonder stress naar de luchthaven te gaan als je een ochtendvlucht hebt, zonder eerst door het Bangkok verkeer te moeten worstelen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    2,5
    Vreselijk – ik kom nooit meer terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb nog nooit in zo'n smerig oud hotel geslapen. Alleen de kamers waren schoon, verder stonk het overal, de ramen waren vies en besmeurd, het zwembad zat vol zand en pleisters. De gangen lagen vol met stinkende lakens en beddegoed dat gesorteerd werd door het personeel. Stinkende lift, kapotte stoelen op het terras. Er klopt helemaal niets van de prachtige plaatjes in de folder en wat je krijgt.

    Prima bedden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,0
    Het was een noodzakelijke overnachting ivm vroege vlucht maar verder geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Het eten: ontbijt en diner. Eten was slecht en smakeloos. Ontbijt was slecht geregeld. kwartier wachten op aanvulling fruit. Koffie niet te drinken. Weinig behulpzaam personeel, veel trainees

    Het zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,5
    Makkelijk dichtbij vliegveld schoon en simpelhotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hard bed.

    Makkelijk gratis shuttlebus en dichtbij vliegveld. En in de buurt nog wat winkeltjes. Voor 50 bath taxi genomen naar sky train en toen naar leuke marktjes gegaan. Goede en makkelijke verbindingen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    5,0
    Matig hotel in een matige buurt dichtbij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    De inrichting is niet meer van deze tijd. De airco functioneerde niet goed; de douchebak liep over, dus het water stroomde niet weg. De bedden waren matig.

    Locatie bevond zich dichtbij de luchthaven, maar daar is ook alles mee gezegd. Dus ok voor 1 nachtje, maar ik zou er niet langer willen verblijven.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    2,5
    Verschrikkelijk meer kan ik niet zeggen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verschrikkelijk meer kan ik niet zeggen. Alles was vies en oud. Hygiëne is ver te zoeken. Personeel wilde alleen maar centen zien betaal je met master of visa card rekenen ze 5%van het bedrag erbij... overal beestjes in de kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,1
    Mensen behulpzaam, goed ontbijt, goede shuttleservice.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderd hotel, gehorig vooral mensen die s nachts aankomen en weggaan. Zwembad was pas laat open en vroeg dicht.

    Ontbijt goed, om de hoek restaurants en winkels, 10 minuten rijden naar het AirPort. Mensen behulpzaam. Geen last van geluidsoverlast van het AirPort.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,1
    Goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was redelijk netjes, spullen wat ouder en hard bed.

    Ligging vlak bij vliegveld is fijn met gratis shuttle. The paseo vlakbij handig om 's avonds nog wat te eten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    5,0
    Dichtbij vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Familiekamer had veel te kleine badkamer. Badkamer stonk (rioollucht). Zwembad was op de parkeerplaats. Eten was slecht!

    Dichtbij vliegveld. Leuk lokaal marktje om de hoek. Zwembad bij hotel. Ontbijt was prima.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,8
    Het was dicht bij de airport.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Voor een airport hotel (1 nacht) was dit prima

    Het was dicht bij de airport. de volgende ochtend moesten wij vroeg vliegen. Dit was ideaal. kwamen laat aan. werden goed ontvangen, konden eten op de kamer bestellen, en een massage werd ook gegeven op je kamer. Heerlijk voordat je een lange reis moet maken. Ontbijt was een lopend buffet met veel keuze

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    7,5
    Ideale stop over locatie met gratis shuttle bus die van en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ideale stop over locatie met gratis shuttle bus die van en naar vliegveld brengt (ze staan tussen uitgang nr 3 en 4). Op zich prima kamer, ontbijt prima ook met Europees eten

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    4,2
    Als je dicht bij de luchthaven wilt zitten is het goed genoeg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers cq. Heel het hotel zijn erg oud. Douchekop klein en weinig water. Voor een familiekamer was dit eigenlijk te klein. Ze staan op jullie site als 4 sterren hotel. Is eerder 2 sterren.

    Dicht bij de airport. Om 1 nacht te verblijven als je moet vliegen is het goed.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    7,1
    Een echt vliegveld hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorme groep chinese gasten die 's nachts schreeuwend over de gangen naar de receptie gingen en geen respect toonden voor de andere slapende gasten.

    Dichtbij vliegveld, transport ernaartoe goed geregeld

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    5,4
    om snel bij de luchthaven te zijn om een vroegere vlucht te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    om snel bij de luchthaven te zijn om een vroegere vlucht te nemen richting huis is prima...verwacht niet te veel van dit hotel. Grote groepen overnachten hier.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    5,0
    Voor een nacht vol te houden; internet zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    de locatie en het hotel an sich. De foto op de booking.com-site was niet waarheidsgetrouw

    Een wat gedateerd hotel, zeker geen 4 sterren, op een aggenebbisch locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    5,8
    voor een nacht prima te doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was erg klein. Kleine waterstraal in douche. Veel mieren in een kleed.

    Fijne vervoersservice van en naar vliegveld. Prijs kwaliteit verhouding was goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    4,2
    4 zelfbenoemde sterren!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    alles zag er op de foto's veel mooier uit dan dat het in werkelijk was. Ik weet niet waar die 4 sterren vandaan zouden moeten komen!

    Airportservice

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    5,0
    Functioneel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude gedateerde kamer. Onfris ogende badkamer.

    Voor alleen slapen in buurt airport prima. Restaurant niet gedaan. Op 5min lopen foodcourt. Takeway en bij hotel opgegeten. Hier 2 nachten (1e laat aangekomen)gebleven. 1 dag Bangkok gedaan. Goed te doen taxi/skytrain 25min. Shuttle oke.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    5,0
    Bij vliegveld moeten betere mogelijkheden zijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Komt niet overeen met foto's. Muren kamer vies, erg basic en oud. Verwachtingen bij 4 sterren zijn anders. Klein zwembad, lijkt niet op de foto's. Niets in de buurt.

    Locatie bij vliegveld. Goedkoop. Transfer naar vliegveld

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    6,3
    Afstand naar luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Afstand naar luchthaven

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed

    Lekker

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    3,3
    Ontevreden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren niet zoals ik op de site heb gezien. Het wass er niet schoon.

    Ontbijt was prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Het ontbijt was prima voor elkaar, vriendelijk personeel en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was prima voor elkaar, vriendelijk personeel en een gratis luchthavenshuttle.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    5,0
    Ducht bijdrage luchthaven, 10 minuten rijden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeker geen 4 sterren hotel, eerder 2 sterren.

    Ducht bijdrage luchthaven, 10 minuten rijden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,5
    wij komen al jaren en zien het als een prettig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt

    het ontbijt was teveel voor chinezen,

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    5,8
    Dichtbij luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie. Bereikbaar via donkere, vuile zandweg met kuilen.

    Dichtbij luchthaven

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    7,9
    ideaal hotel als je van binnenlandse vlucht naar internationale vlucht 1 nacht moet overnacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    D shuttlebus van en naar het vliegveld

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    7,5
    Relaxen voor 1 dag voor de vliegreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een vreemde lucht in de kamer

    Vanuit de kamer zo het zwembad in en lekker dicht bij de luchthaven

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Enorm slechte roomservice.

    Aardig personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    7,5
    Prijs/kwaliteit, dicht bij luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte toegangsweg

    Prijs/kwaliteit, dicht bij luchthaven.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    8,3
    De weg naar het hotel was erg slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    De weg naar het hotel was erg slecht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    5,0
    Jammer van de foto van het Zwembat , heel erg klein en op de foto erg groot ,jammer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    heel slecht bereikbaar , de weg er naar toe , was bar en boos ,naar het winkelcentrum was niet te gaan, jammer!!!

    het ontbijt was een 6!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    5,8
    Doorreis hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer is erg klein en onhandig.

    Goed hotel omdat het dichtbij het vliegveld is. Niets bijzonders verder.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,8
    Overnachting voor de thuisvlucht naar Nederland
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    De kamers zijn ruim en het ontbijt ruim voldoende. Dichtbij het vliegveld en goed geregeld met gratis transferbusje.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    9,6
    Kort, krachtig & zeer goed!
    • Individuele reiziger
    • Speciale Aanbieding - Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Ik wilde alleen slapen tussen 2 vluchten. Voor die prijs was ik zeer tevreden. En de luchthavenshuttle was een bonus!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    7,9
    Het was voor 1 nacht echt super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was voor 1 nacht echt super

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,5
    airport shuttle, nabijheid luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grand Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    lawaai airco

    airport shuttle, nabijheid luchthaven

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    7,9
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai s nachts door vertrekkende reizigers

    Personeel en propere kamers

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    5,0
    Simpel luchthaven hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt beetje karig

    Simpel luchthaven hotel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    5,8
    slechte service en een vervallen staat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    slechte service en een vervallen staat

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    6,7
    Geen 4 sterren beetje vergane glorie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Familiekamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad klein. Bussen met veel lawaaimakers Chinesen. Weg erna toe slecht. Lakens in gang.

    Ontbijt goed. Bedden ok. Lokatie prima.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    7,0
    Zwembad, transfer naar vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het matras was niet lekker om op te liggen en het was erg rumoerig, veel geluid van buiten. Ook de airco maakte heel veel lawaai.

    Zwembad, transfer naar vliegveld

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    4,2
    de ontvangst aan de receptie van mr.
    • Zakenreis
    • Stel

    fotos zijn puur bedrog. baggage in bewaring tot de volgende boeking is 50 bath p.dag,voor een maand betaal je ook 50bath p.dag ipv een standaart cost( bv500bath.)

    de ontvangst aan de receptie van mr. Boon

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    10
    Het is net of ik thuis kom bij fam.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het is net of ik thuis kom bij fam.vooral speciaal als de eigenaar een oudere man met wandelstok in het busje zit dat je afhaald op de airpoort.hij is zeer betrokken bij zijn hotel.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    6,7
    Dit hadden we de laatste nacht geboekt, omdat we erg vroeg...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer rook een beetje vreemd, zoals ik had gelezen bij andere recensies, 6 bussen net chineezen die om uur of half 12 savonds veel herrie maakte op de gang.

    Dit hadden we de laatste nacht geboekt, omdat we erg vroeg naar huis vlogen. Was prima voor een nachtje, maar weinig te beleven in de buurt.

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    5,8
    grote bedden,ideaal voor gezin,ontbijt goed,shuttle OK.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Foto's komen niet overeen,foto v/d regendouche hoort bij de suite.Verouderde kamers,geen kluisje op de kamer,heel klein zwembad,veel overlast als je aan de voorkant van het hotel zit.

    grote bedden,ideaal voor gezin,ontbijt goed,shuttle OK.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,3
    Uitstekende ligging in de buurt van het vliegveld en gratis...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De wijk waarin het hotel ligt is wat armoedig, maar dat hadden we al verwacht na het lezen van de reviews.

    Uitstekende ligging in de buurt van het vliegveld en gratis pendeldienst. Eten in het restaurant is prima en personeel is vriendelijk. Zwembad was ook prima.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    4,2
    Afstand naar airport
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kamer stonk, vieze badkamer, slecht bed, hing prijslijst voor condooms in badkamer in alle soorten verkrijgbaar. Eten; haren in maaltijd. Overal in de gang/trappenhuis lakens en opgestapeld serviesgoed. Stond er twee dagen lang.

    Afstand naar airport

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,5
    Vlakbij een leuke overdekte markt waar je lekker en goedkoop...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Omgeving, maar voor een nachtje te blijven en daarna verder te reizen is het ok.

    Vlakbij een leuke overdekte markt waar je lekker en goedkoop kunt eten. Dicht bij het vliegveld (15 min.), eigen taxiservice die ieder uur naar t vliegveld gaat.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    10
    goede locatie vlakbij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    goede locatie vlakbij het vliegveld. Wij hadden een vlucht vroeg in de ochtend. Het transport naar het vliegveld was prima geregeld en we kregen zelfs nog een ontbijtpakket mee, omdat we te vroeg waren om in het hotel te ontbijten

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    8,3
    Shuttle service was echt perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hotel ligt niet op loopafstand van het vliegveld en omgeving is een beetje rommelig.

    Shuttle service was echt perfect. Wij verbleven hier onze laatste nacht in Thailand en kwamen van Koh Samui. Shuttle bus bracht ons keurig naar ons hotel. Bij inchecken konden we aangeven hoe laat we weer een rit naar het vliegveld wilden. Prijs/kwaliteit vond ik voor de familiekamer met ontbijt erg goed (50 euro).

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    7,1
    Vlakbij de luchthaven, prima voor 1 overnachting of wanneer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Weinig te doen in omgeving maar dat wisten we van te voren. Luidruchtige groepen mensen bij eerste verblijf

    Vlakbij de luchthaven, prima voor 1 overnachting of wanneer je 's nachts vertrekt

  • Beoordeeld op: 17 april 2015

    5,8
    Ligging naar luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen directe afhaling aan luchthaven,Chinezen die constant lawaai maken tot een stuk in de nacht,geen modern hotel en/of hotelkamer.

    Ligging naar luchthaven.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,1
    Zwembad was met foto Shop mooier gemaakt en was een kleine...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onbijt was te duur Wifi viel regelmatig uit 5 Bussum met Chinese die veel lawaai produceerde

    Zwembad was met foto Shop mooier gemaakt en was een kleine bak water Het ontbijt buffet kodte 180 Bath per persoon Het hoogte tarief wat ik ben tegengekomen van mijn rijs van 3 maanden

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    7,5
    Zeer dicht bij vliegveld, gratis airport shuttle service,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Minder fraaie omgeving.Thaise woon/werk straat.

    Zeer dicht bij vliegveld, gratis airport shuttle service, geen stress in het verkeer om het vliegtuig te halen.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    3,3
    Gratis taxi service van en naar airport
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer klein zwembad, erg oude en vieze kamer die totaal niet overeen komt met foto's website. Afvalbult naast het hotel.

    Gratis taxi service van en naar airport

  • Beoordeeld op: 24 januari 2015

    6,3
    Dichtbij vliegveld, personeel in het hotel spreekt amper...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verschil in comfort tussen kamers in oude en nieuwe gebouw. De nieuwere kamers zijn luxer. Zwembadje is was aan de kleine kant, maar voldoende. Geen andere faciliteiten.

    Dichtbij vliegveld, personeel in het hotel spreekt amper Engels maar willen je best helpen. Eten van het restaurant is prima!

  • Beoordeeld op: 15 januari 2015

    5,4
    De locatie voor 1 overnachting nabij het vliegveld is ideaal.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Betalen voor een ontbijt bij een 4 sterren hotel is niet van deze tijd. Ik geef graag fooi maar personeel dat er om vraagt vindt ik erg slecht.

    De locatie voor 1 overnachting nabij het vliegveld is ideaal. Als je 1 km richting de stad wandelt vindt je een leuke avond markt met heel veel verschillende restaurants ook westers voor de liefhebbers.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    9,6
    de vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de vriendelijke ontvangst.en het correct halen en brengen vanaf het vliegveld

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    9,2
    Uitstekende service, vervoer naar luchthaven uitstekend...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer had vieze hoekjes

    Uitstekende service, vervoer naar luchthaven uitstekend geregeld. Eten was prima, maar eenvoudig

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    5,0
    kamer redelijk ruim,badkamer krap,badkamerdeur kon amper open
    • Vakantiereis
    • Stel

    ligging,personeel niet te beleefd en vergeet achtig!!!

    kamer redelijk ruim,badkamer krap,badkamerdeur kon amper open

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2015

    6,7
    Locatie tov Airport
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Eenvoudige kleine kamer en vertekenende foto van het Zwembad.

    Locatie tov Airport

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    5,4
    Kamer met balkon
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt. Zwembad aan parkeerplaats.

    Kamer met balkon

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,5
    gratis transfer .
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    lekkende airco

    gratis transfer . grote bedden. fijn terras

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    5,8
    redelijk dicht bij het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    rumoerig, rommelig, sfeerloos

    redelijk dicht bij het vliegveld

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,9
    Gratis pendel naar de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Achteraf gelegen Sterk georiënteerd op Chinese gasten

    Gratis pendel naar de luchthaven

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    6,3
    zeer dichtbij airport
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    inrichting kamer en keuken

    zeer dichtbij airport

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    7,9
    geen lawaai en iedereen vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    car park erg weinig ruimte

    geen lawaai en iedereen vriendelijk

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    2,9
    De airco
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiene!!!!! Waardeloos! Overal schimmel en vuiligheid .Ligging wel dichtbij AirPort met gratis shuttle bus. Maar in een sloppenwijk

    De airco

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    6,7
    De locatie is dicht bij de markt om laatste inkopen te doen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer en toilet te kleine ruimte en geen WiFi op de kamer

    De locatie is dicht bij de markt om laatste inkopen te doen en dichtbij de airport

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    10
    Service, vervoer naar vliegveld, eten, zwembad, luxe kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt geen broodbeleg zoals kaas

    Service, vervoer naar vliegveld, eten, zwembad, luxe kamer

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: