Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sleep Withinn 3-sterren

76 Rambuttri Road, Phra Nakorn, 10200 Bangkok, Thailand

#175 van de 276 B&B's en herbergen in Bangkok

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2213 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    6,3
    De locatie is top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg luidruchtig ondanks dat we een verblijf aan de achterkant hadden. De herrie ging pas tussen 00:00-02:00 over. De kamer is erg klein en donker.

    De locatie is top!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    7,1
    De accomodatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden en de kussens zijn heel hard. De muziek van de barretjes kun je binnen horen. Wij hebben hier echter geen overlast van gehad. De toilet en douche zijn vlak bij elkaar waardoor de toilet nat wordt tijdens het douchen.

    De accomodatie is prima. De kamers zijn niet groot, maar voldoen voor een paar nachten. Onze kamer was schoon en had voldoende ruimte om de spullen op te bergen. Veel bezienswaardigheden zijn op loopafstand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,5
    Ondanks dat je snachts veel hoort is de locatie wel echt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een paar personeelsleden praten slecht Engels en waren erg onvriendelijk als je ze niet meteen begreep. Wij hadden het idee dat ze in het Thais je belachelijk gingen maken.

    Ondanks dat je snachts veel hoort is de locatie wel echt perfect. Je bent overal dichtbij!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,5
    De locatie was perfect en het zwembad op het dakterras was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We wisten dat het een gehorig hotel was. Toen we onze kamer binnenkwamen leek het net alsof we zelf keiharde muziek op hadden staan. Desondanks hebben we echt prima geslapen. Rond 1 uur ‘s nachts gaat de muziek uit, dat was dus goed te doen!

    De locatie was perfect en het zwembad op het dakterras was heerlijk om na een warme dag even in te duiken. De kamer was gewoon prima, niet bijzonder.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,9
    Fijne plek om te beginnen aan de reis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers lijken op de foto's een stuk groter en luxer. Maar gelukkig groot genoeg om deryan tentje voor onze zoon naast het bed te zetten.

    Fijne plek op gezellig Rambuttri Soi met klein maar fijn zwembad. Wil je beetje kunnen slapen vraag dan om kamer aan de achterzijde.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    5,8
    Het zwembad op het dak en dichtbij gezellige tentjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast: Ontzettend gehorige kamers en harde muziek. We zijn uiteindelijk de laatste dag/nacht naar een ander hotel gegaan.

    Het zwembad op het dak en dichtbij gezellige tentjes.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    6,7
    Lokatie top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was keihard. Kussens waren vies. Extreem veel lawaai vanaf de gang en buiten. Geen waterdruk vanuit de douche (onmogelijk om je haar te wassen)

    Lokatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,5
    Met een beetje geluk heb je hier een prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Geluidsoverlast van andere kamergenoten. - Personeel wat niet in actie komt om deze overlast te verminderen. - Douchekop die helemaal naar rechts of naar links gedraaid stond. Je moest deze dus beet houden om te kunnen douchen.

    - Ligging/ locatie - Zwembad op het dak

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    10
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer Superb (2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat sommige mensen niet zou bevallen en andere juist weer wel: Tot diep in de nacht feest met muziek in de hele buurt. Gezellig, maar lastig als je vroeg wilt gaan slapen

    Prima kamer met prima douche en ook een prachtig dakzwembad. Vlotte lift

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,1
    Locatie is top als je het uitgaansleven van Bangkok wil...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer Superb (2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij harde bedden en matige hygiene.

    Locatie is top als je het uitgaansleven van Bangkok wil beleven, maar geluidsoverlast van muziek was vrij groot. Fijn zwembad!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    5,0
    Je slaapt niet (geluidsoverlast), maar nette kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je slaapt niet in het hotel, tot 05:00u in de ochtend heb je serieus geluid van kroegen en feesten. En dit is niet overdreven. Het geluid in de kamer is alsof je op het feest zelf staat. Het is echt bizar. Ook intern is het zeer gehorig. Meer nog dan andere goedkopere plekken.

    De kamer (313) was prima, mooi en goed verzorgd. Prima bed. Hotel heeft een goed en schoon zwembad op het dak. Locatie is centraal, dichtbij het leven (iets te dichtbij)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,1
    Een goed Hotel in het hart van Banglampho
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bangkok wordt te toeristisch , te vol. Weinig autentieke gebouwen meer in de wijk banglampho. De laatste jaren veel veranderd.

    Heerlijk midden in het centrum van veel bezienswaardigheden. Met de boot voor 15 bath naar je bestemming via de praya rivier. Let op de toeristenfuik bij de stijger, niet intrappen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,8
    Op zich prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel zit aan een drukke straat, waardoor de gezelligheid tot in de late uurtjes hoorbaar is. Het bed was erg hard en de douche werd niet warm. Het hotel zelf is ook erg gehorig. De deuren bieden de gelegenheid ermee te ‘gooien’ en gaan met een knal dicht. Er hangen borden met ‘keep quiet please’, maar daar lijkt men lak aan te hebben.

    Zat mogelijkheden in de buurt om lekker te eten, zowel voor het ontbijt als het avondeten. De streedfood kraampjes zijn er in overvloed, evenals de souvenirskraampjes. Het hotel ligt op goede loopafstand van bezienswaardigheden als Wat Pho en het Grand Palace.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    8,3
    Gewoon heel chill.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De warme licht uit de airco werd de badkamer in geblazen waardoor je er een gratis sauna ensuite bij kreeg.

    De locatie was midden in alle actie, toch was het binnen in het hotel en op de kamer heel rustig. Daarnaast was het zwembad fijn en het personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    6,7
    Ideaal voor de party backpacker!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele nacht live muziek gehoord vanaf de straat. Verder dronken lui op de gang. Kamer is vrij klein. Zonder geluidsoverlast prima verblijf!

    Locatie is prima als je een party ganger bent of van de gezellige drukte houd. Je zit dichtbij Khao San Road.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,1
    De locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad water bevat veel chloor waardoor het erg prikt op de huid.

    De locatie is prima. Aan de weg kant is wel de muziek te horen maar wij hadden hier geen last van. Kamers zijn prima. Handdoeken bij het zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Geweldige locatie voor wie van een feestje houdt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat je midden in de drukte zit. Heb je veel geluidsoverlast. Dit duurt tot 2 uur nachts. Dus als je van plan bent om mee te feesten is dit een top locatie. Wil je toch wat meer van je nachtrust genieten is dit een no go

    Kamer was heel mooi. Bij binnenkomst een drankje. Je zit direct aan de meest geweldige straten.. uitgaansgelegenheden en heerlijke restaurants

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    Prima en net hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer grote geluidsoverlast met de kamer aan de voorzijde tot 24.00 uur.

    Zeer centraal gelegen bij Khaosan Road. Zwembad op het dak en vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,5
    Top voor Khao San Road
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel mag wel wat vriendelijker zijn (is niet onaardig maar zou wel leuker zijn als je begroet zou worden bij binnenkomst). Bedden liggen niet optimaal. Kamer is ook aan de krappe kant.

    De locatie is perfect, geen last van muziek. Kamer was schoon. Zonder problemen een nacht bij kunnen boeken.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    De ligging was perfect, als je de deur uit liep, was je...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wel wat aan de krappe kant.

    De ligging was perfect, als je de deur uit liep, was je meteen in het centrum. Verder geen last gehad van de muziek.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    7,5
    Prima voor een paar nachten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco maakte best wel veel lawaai als die aansloeg. Het personeel was ongeïnteresseerd, ze keken ons niet eens aan en praten onderling verder terwijl ze je helpen.

    Prima nette kamer, alles wat je nodig hebt. De bedden zijn misschien wat harder dan wij gewend zijn, maar dat is meestal in Thailand. Er zijn 2 liften die lekker vlot zijn. De locatie was voor ons top, wel midden in de drukte, maar dat weet je als het boekt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    7,5
    Goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had wat schimmel aan de muur. Likje verf had wel gemogen.

    Prima bed en douche. Twee flesjes water elke dag. Prijs is wat hoog, je betaald voor de locatie. Die is helemaal goed! Vraag voor wat rustigere nachten een kamer aan de achterkant van het hotel en vanaf de 3e etage. Relaxt zwembadje.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    6,7
    Gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je lekker wil slapen moet je hier niet heen gaan. Zelfs door de oordoppen wordt je uit bed gebounced tot 3 uur snachts

    Leuke straat savonds live muziek, veel leuke restaurantjes

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    7,5
    Premier kamer was precies zoals voorgesteld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan de voorkant. We hadden mazzel dat op dit moment (november 2016) er de hele maand geen harde muziek gedraaid mag worden (wegens overlijden koning) maar anders was er flinke overlast geweest ondanks de "soundproof'- heid van de premierkamer.

    Premier kamer was precies zoals voorgesteld. Zwembad was koud maar daarmee ook weer prima. Personeel vonden wij overigens wel heel aardig. Je kan dus gewoon pech hebben.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    8,3
    Dat je overal naar toe kon lopen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms waren ze een beetje sago En moet voor water betalen uit de mini bar Die ik niet had gedronken!

    Dat je overal naar toe kon lopen Het zwembad wow heerlijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    5,0
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad deed pijn aan me ogen! En wij vroegen om een kamer waar we weinig last hadden van anderen/geluid maar werden aan een straat geplaatst waar we meekonden genieten van keiharde muziek en dus niet konden slapen tot 3 uur snachts.

    Kamers werden elke dag schoongemaakt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    8,3
    Leuk zwembad en mooie kamers!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel was overduidelijk nep vriendelijk en hebben me 2 keer in de kamer gebeld en zeiden dat ik nog niet betaald had terwijl ik bij aankomst meteen voor de twee nachten betaald had. De tweede keer belden ze om 11 uur s'nachts en erg geirriteerd over de betaling, ik heb de telefoon opgelegd en ben de volgende morgen naar receptie gegaan. Niet eens een sorry niets.

    Leuk zwembad en mooie kamers!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2016

    7,1
    Zwembad.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer Superb (2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt. Het grootste deel van het personeel was echt uiterst onvriendelijk, maar gelukkig heb je daar niks mee te maken naast het inchecken. Kamers zijn redelijk klein.

    Zwembad. Schoon.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    5,4
    Prima hotel maar het personeel was zo onvriendelijk, we voelde ons niet welkom, en dat 4 nachtjes..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel groet niet en vindt het vervelend als je een vraag hebt. Kortaf, iets wat ik in heel Thailand en Cambodja nog nooit heb gehad.

    Mooi zwembad waar het lekker rustig was, schoon toilet, netjes.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,5
    De beste plek van bangkok! Gewoon goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het hotel is echt prima, prijs/kwaliteit is goed. Het zwembad gaat alleen wat achteruit. Zorg wel dat je absoluut je kamer NIET aan de voorkant van het hotel neemt als je nachtrust je lief is. De bedden zijn erg hard, verder niets op de kamers aan te merken.

    Locatie, en zwembad. Dit hotel ligt in de gezelligste en sfeervolle buurt van Bangkok! Lekker eten, massagesalons, tattooshops etc. Alles is in deze kleine drukke buurt te vinden. Als Thailand liefhebber moet je deze buurt een keer hebben gezien. Het leven in deze straat gaat door tot diep in de nacht! Dus voor de partygangers van B.com zit je hier goed ! Terug in je hotel aangekomen kun je nog een frisse duik nemen in het zwembad op de bovenste verdieping en over Bangkok city heenkijken,heerlijk! Onder het hotel bevind zich een supermarktje ( 7/11 ) seven eleven. En een stuk of 3 pinautomaten. De Wi-Fi is gratis. Ook kun je NL stekkers gebruiken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,9
    De locatie is echt top, je loopt de deur uit en staat midden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is echt top, je loopt de deur uit en staat midden op Koh Sang Road. Er zijn leuke barretjes en restaurants. Een straat verder is het echte uitgaansleven. Daarnaast is het erg fijn dat op het dak een zwembad is. De kamers zijn prima en voorzien met alles wat je nodig hebt. Mocht je na het uitchecken toch nog even in de stad willen blijven dan kan je je bagage bewaakt achterlaten.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    7,1
    Super locatie, kamers zijn niet zo ruim.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het personeel is niet zo vriendelijk. Het zwembad is niet zo goed onderhouden. De kamers vielen wat klein uit ivm de foto's!

    Top locatie, soms wel wat geluid in de kamer maar al bij al viel dat mee. Ook leuk dat er een zwembad is! Kamers zijn vrij proper.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    6,7
    Goeie locatie maar veel herrie!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tot 2 uur snachts muziek heel hard!

    De locatie perfect, goede restaurants

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    3,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Totaal geen vriendelijkheid van het personeel Vieze kamers Geen ramen Voelt je niet welkom

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    5,4
    De locatie was echt goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco was ijskoud en stond op hoofd bed gericht. En het bed was heel hard. Werd met nek- en rugpijn wakker.

    De locatie was echt goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Veel lawaai van buiten en op de gang
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van buiten en op de gang

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,1
    Zwembad is heerlijk na een dag Bangkok!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn heel hard.

    Zwembad is heerlijk na een dag Bangkok!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,1
    Schoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongelofelijke tering herrie tot s’nachts tot 4uur

    Schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    10
    Prijskwaliteit top
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad Ligging Kuisdienst

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Goed hotel, voor een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,9
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijtmogelijkheid.

    Locatie, geweldig!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    3,8
    Never again
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer Superb (2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer lawaaierig, niet vriendelijk, taxi die ze gebeld hadden wou zoveel mogelijk geld uit ons slaan, triestig badkamer

    Niet super

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,5
    Grote en schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer Superb (2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast van de straat.

    Grote en schone kamers. Lekkere bedden en goede airco.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    4,2
    Clean
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Noisy!!

    Clean

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    6,3
    Zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Zwembad

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    9,2
    Centraal gelegen, Nette kamers en lekker zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai maar dat weet je op voorhand

    Midden in het nachtleven

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,1
    Schoon en goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein

    Schoon en goede locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een taxi besteld bij het hotel om naar het vliegveld te gaan, maar die is nooit gekomen omdat ze hem niet besteld hadden

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,2
    Overdag te gek. .in de nacht niet te doen op de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ongelooflijke lawaai van de bands en muziek . Oordoppen hielpen zelfs niet.

    Gelijk in de gezellige sfeer van het straatleven

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,0
    Ligging hotel goed, maar doordat er zeer veel geluid was, waren de nachten vreselijk. Hygi
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast en hygiene.

    De ligging was centraal, kamers zeer verouderd en niet schoon, en zeer veel geluidsoverlast!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,7
    Aan de KhoaSanRoad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keiharde bedden. Oordoppen mee ivm geluid van buiten! Zwembad was dicht. Dus check eerst, voordat je boekt, of deze in gebruik is.

    Aan de KhoaSanRoad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    Perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje schimmel in de badkamer maar verder wel een schone kamer.

    Locatie was geweldig!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,1
    Overlast muziek vanaf de straat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overlast muziek vanaf de straat

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    4,6
    Locatie en dat er een zwembad was
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene en onderhoud kamer. Geen natuurlijk zonlicht. Heel gehorig.

    Locatie en dat er een zwembad was

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    9,6
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer Superb (2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    6,3
    De ligging is super als je de stad wil bezichtigen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig kamers. zeker wanneer er gasten midden in de nacht aankomen

    De ligging is super als je de stad wil bezichtigen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    8,3
    Goede start
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is goed, maar zou iets vriendelijker mogen.

    Toplocatie.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    9,2
    Het heerlijke zwembad en de bedden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muziek die je goed door het pand hoort en de harde kussens

    Het heerlijke zwembad en de bedden

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    8,3
    Zwembad en locatie zijn top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer Superb (2 eenpersoonsbedden)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt bij het hotel.. Geen probleem, genoeg in de buurt.

    Zwembad en locatie zijn top!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2016

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    8,8
    Heerlijk, hard, bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen douche gordijn

    Heerlijk, hard, bed. Goede kussens. Lekker zwembad. Fijne locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    6,3
    Zoveel geluid dat je niet kan slapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premier Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoveel geluid dat je niet kan slapen

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    Het was erg prettig om je hotel uit te lopen de drukke...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kan wat last hebben van geluidsoverlast. Oordoppen mee!!

    Het was erg prettig om je hotel uit te lopen de drukke straatin. Gezellig tot laat. Het hotel heeft een heerlijk zwembad boven op het dak. De slaapkamer was prima en had genoeg ruimte.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    6,3
    Schone nette kamer, lekkere warme douche.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De zwembad had geen parasol,waardoor je niet kon zonnen! De airco was ijskoud waardoor je steeds aan en uit moest zetten.

    Schone nette kamer, lekkere warme douche.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2016

    7,5
    Hotel zit in een gezellig wijkje met in de avond live muziek.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De live muziek in de avond kan wel voor geluidsoverlast zorgen.

    Hotel zit in een gezellig wijkje met in de avond live muziek. Niet al het personeel spreekt goed engels maar ze zijn wel heel behulpaam en vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 22 januari 2016

    7,9
    Schone kamer, aan de Khao San Road
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het voordeel is tegelijkertijd een nadeel. Kamer aan de KS kant was erg lawaaierig. Zwembad was te druk bezocht dus eigenlijk te klein.

    Schone kamer, aan de Khao San Road

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    4,6
    Op zich propere kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel veel lawaai, zonder oordoppen kan je hier niet slapen, als je hier niet komt om uit te gaan, zoek je beter een ander hotel.

    Op zich propere kamers Zwembad

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    6,3
    In het centrum!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Donkere kamer... Geen daglicht .. Volgens personeel was dat vanwege rustige kamer... Er had gevraagd kunnen worden om kamer met raam?

    In het centrum! Dichtbij gezelligheid!

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    6,7
    Dichtbij khoashan road.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dunne muren wij hadden veel jonge ( dronken) buren. Internet weinig bereik en heel traag.. Op gelijkvloers alles oke.

    Dichtbij khoashan road. Veel winkels en makkelijk om vervoer te vinden

  • Beoordeeld op: 3 december 2015

    7,5
    locatie was super centraal, en heel schoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    nog nooit zo'n onvriendelijk personeel meegemaakt. gewoon bizar. negeren je gewoon als je aan de balie staat. zeer ongeinteresseerd! zo jammer, anders was t een perfect hotel!

    locatie was super centraal, en heel schoon. nette kamers. en goede prijs-kwaliteit!

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    2,5
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, te erg voor woorden. Van beschimmelde douche tot disco in de kamers vanwege herrie op Khao San van de bars. Personeel onvriendelijk. Zeker geen aanradee!

    Niets

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,1
    Schone maar kleine kamer met airco
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers premier liggen blijkbaar allemaal aan de straatkant. Er stond bij de boeking dat deze geluidsdicht waren maar je kunt er echt niet slapen van de herrie van de live muziek die ernaast wordt gespeeld. Ook niet met oordoppen in. Kies dan een deluxe achterin het gebouw al zijn deze wel erg klein en beetje donker.

    Schone maar kleine kamer met airco

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    2,5
    In de kamers is het te vies voor woorden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    In de kamers is het te vies voor woorden. Het zwembad is ook heel smerig. Slapen is onmogelijk vanwege de herrie van de bars buiten. Geen gastvrijheid!

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    6,7
    De locatie was super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel was niet vriendelijk! Dit was absoluut de grootste tegenvaller! Je moet ook waarborg leggen (geen enkele andere plaats waar we waren moest dit)...

    De locatie was super!!! Het zwembad die altijd open is, kan ook af en toe voor de nodige verkoeling zorgen

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    8,8
    Goeie badkamer, schoon, kamer wel aan e achterkant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi moet je kaartje per min voor betalen. Niet van deze tijd.

    Goeie badkamer, schoon, kamer wel aan e achterkant. Voorkant erg veel lawaai. Leuk zwembad op het dak.

Er zijn ook 39 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: