Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sunda Resort 3-sterren

19 Moo.3 Ao-Nang Muang, Krabi, 81000 Ao Nang Beach, Thailand

#154 van de 176 hotels in Ao Nang Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 105 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,6
    Fijn verblijf op een "jungle-achtig' resort
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer aan het Zwembad met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hoort 's nachts veel dierengeluiden. Hier hebben wij verder niet echt last van gehad.

    Als je aan komt lopen ziet het resort er erg mooi uit. Je loopt over een houten vlonder tussen heel veel groen en aan de zijkanten staan huisjes. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Het regende toen we aankwamen en iemand kwam meteen met een paraplu naar de taxi lopen om ons droog naar de receptie te brengen. De kamer was ruim en netjes. Het resort zit aan een rustige, maar goed verlichte weg. Het is te lopen naar au nang beach, maar je kan ook voor 50 bath pp een tuktuk nemen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    6,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veeeeeeeeeel te duur voor de locatie en de verhouding tot kwaliteit

    Kamers waren groot en schoon. Prima ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    6,7
    Verblijf voor een paar dagen is goed. Ga lekker ergens ontbijten .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer aan het Zwembad met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig aandacht van medewerkers voor het ontbijt en gasten

    Huisje aan het zwembad met mango- en palmbomen er om heen

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2016

    8,3
    De taxi service van het hotel was ideaal!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het personeel was niet altijd even behulpzaam.

    De taxi service van het hotel was ideaal! Max 10min. wachten en je werd naar Ao-nang gebracht en zelfs naar de pier. Het ontbijt was super goed! Wat een keuze.. De kamers waren groot en schoon. Er was een koelkastje aanwezig en lekkere bedden.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2016

    7,9
    Rustig gelegen resort in jungle-omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enigszins gehorige bungalows. Personeel spreekt niet allemaal goed Engels.

    Rustig gelegen resort in jungle-omgeving. Gratis shuttle naar Ao Nang Beach. Eenvoudige maar nette bungalows. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    5,0
    Accommodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Op de website wordt niet vermeld, dat dit een Islamitisch georiënteerd resort is. Dus geen drank of roken bij het restaurant. Slechte beheersing vd Engelse taal, beperkte keuze ontbijt

    Accommodatie

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    4,6
    Pendeldienst werkt goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Veel muggen rond het hotel en heel veel chloor in het zwembad. Moslim hotel, dus geen bacon en veel verboden, o.a. geen drank. Personeel deed lastig over extra kinderen.

    Pendeldienst werkt goed.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    8,3
    Het resort en de zwembaden zijn een streling voor het oog.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Buiten de kamermeisjes is het personeel niet altijd even ijverig. De eerste twee ochtenden waren er ook twee grote gezinnen die de ontbijtruimte wat verstoorden. Er werd dan ook een buffet voorzien, terwijl we de derde ochtend ontbijt à la carte kregen. De formule à la carte vond ik persoonlijk beter (er was dan nog een minibuffet met fruit, broodjes, ...).

    Het resort en de zwembaden zijn een streling voor het oog. We hadden meestal ook het zwembad voor ons alleen. Ook de hutten in de jungle zijn een ervaring op zich. Je kunt er echt tot rust komen. Op 800 m vind je een mooi strand en met het busje (of te voet) sta je zo in het centrum 's avonds om iets te gaan eten.

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    8,3
    Schone kamer met airconditioning.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Schone kamer met airconditioning. Mooie, verzorgde accommodatie. Elke dag gaan er gratis tuk tuks naar het centrum van Ao Nang, goed geregeld.

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    6,3
    Prachtig park
    • Groep

    Bij de receptie geen vriendelijk personeel

    Prachtig park

  • Beoordeeld op: 17 april 2015

    6,7
    bedden,hygeine
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    personeel

    bedden,hygeine

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: