Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sunset Beach Resort 4-sterren

316/2 Phrabaramee Rd., Phuket, 83150 Patong Beach, Thailand

#311 van de 391 hotels in Patong Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 412 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,1
    Top om een aantal nachten te verblijven als doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie is prima. Wil je elke avond naar de strip van Patong dan zul je wel een berg op en af moeten. Voor ons als gezond stel vonden wij dit iets te ver.

    Ontbijt, avondeten, personeel, hygiene. Wij kunnen overwegen om hier nog eens terug te komen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    8,3
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ligt iets verder uit het centrum. Maar dat hebben ze goed opgelost doordat er elk halfuur een shuttle bus rijdt. Ik vond het bed wat aan de harde kant.

    Vriendelijk personeel. Mooi zwembad. Mooie kamer. We kregen een upgrade naar een junior suite. Leek wel een appartement. Prima ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    9,2
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant kan wel een opfrisbeurt gebruiken

    Heerlijk zwembad

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,9
    Uitgebreide menukaart
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers gedateerd

    Uitgebreide menukaart

    Verbleven in februari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    2,5
    Ik kwam aan had via jullie on line geboekt ik zou 450 bath...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het hotel was wel mooie kamer maar personeel enzo was niks

    Ik kwam aan had via jullie on line geboekt ik zou 450 bath moeten betalen deed hij al moeilijk over moest ik een half uur wachten daarna kreeg ik het pasje kom ik terug van stappen kon ik niet inchecken daarna naar onder gegaan zij die dat ik meer dan 450 moest betalen zij ik nee doe ik niet dan ga ik wel zij die oke dan pak je je spullen maar dus midden in de nacht het hotel moeten verlaten ! Het was schandalig ik zat ook nog zonder benzine met de scooter die nacht was een nacht merrie

  • Beoordeeld op: 8 april 2016

    5,0
    Het ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het personeel was nors en te vergelijken met ander hotels niet echt vriendelijk De accomodaties zijn veroudert

    Het ontbijt was goed

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: